Evli arkadaslardan yardim bekliyorum

Sordum benim için bunlar gereksiz evlenelim yeter bu işlerle uğraştırma beni dedi

E o zaman kendisi gerekli gördüğü şeylerle mi ilgilenecek sadece?
Bu daha düğün hazırlığı, evlendikten sonra daha çok destek bekleyeceğin zamanlar olacak o zaman da gereksiz görüp ilgilenmeme ihtimali var bu cevaba göre..

Düğün sürecinde de nişanlım sadece para göndermişti fakat biz en başından konuşmuştuk. Aileler de pek karışmadı diyebilirim.

Sadece bu konuda ilgisizse belki düğün stresi onu geriyordur. Önceden de böyle miydi bu çok önemli. Ya da başka konular söz konusu olduğunda tavrı nasıl? Sadece düğün meselesinde biraz ilgisiz diye ayrılmak pek doğru görünmüyor çünkü bizzat yaşadım. Evlendikten sonra her şey eski haline döndü. Yine o ilgili alakalı adam geldi. Burada kilit nokta bu mevzu dışındaki tavrı bence.
Başta bizde öyle anlaştık bana da iyi oluyordu herşeyi ben seçip alıyordum ama ev tutmaya kadar benim üstüme kaldı bende çalışyorum yoruluyorum yardim istiyorum ama yok ortada beyfendi

Bu zamana kadar hep şeffaf olduk birbirimize hiç ihtimal vermedim. Ama ailesi gerçekten çok yükleniyor her ise benimki koşturuyor. başkası değil ailesi var resmen
Bu tür ritüelleri gereksiz bulduğundan bahsetmiş miydi hiç daha önce?

Merhaba hanımlar. Kimseyle paylasamadigim bir derdim var sizlere yazmak istedim. 5 yıllık sevgilimle herşey cok güzel gidiyordu nisanlanlik ve ikimizde ise başladık. Bir yandan iş bir yandan düğün hazırlıkları derken adamı resmen kaybettim. Ne dogru duzgun arayip soruyor ne aradim mk açıyor. Ilgisiz alakasız bir adama dönüştü. Düğünün her detayına ben koşuyorum sadece para gönderip çekiliyor. Yalnız kaldım bu süreçte çok yoruldum. O ise aileninin her işine yardim ederken Beni hep yalnız bırakıyor. Şikâyet edince de kavga ediyoruz. Yol yakınken dönmeli mi yoksa güzel gunler hatrına devam mi etmeli bilemiyorum :/
Daha şimdiden tüm yükü sırtlamılsın böyle başladıysa böyle biter senin düğünün senin evin fln flan değilki onunda bişeyler yapması lazım hiç içinde heyecan istek olmazmı ? Demekki yok nasıl olursa öyle her yola var yani çabalama yorma kendini oda koysun taşın altına elini

Başta bizde öyle anlaştık bana da iyi oluyordu herşeyi ben seçip alıyordum ama ev tutmaya kadar benim üstüme kaldı bende çalışyorum yoruluyorum yardim istiyorum ama yok ortada beyfendi

A aa ev tutma kısmında yalnız kalmanız doğru değil kesinlikle. Ben bu kısmı görmemişim sanırım. Nispeten kadınların ilgilenmekten hoşlandığı detaylardan bahsediyorsunuz sadece zannettim.

Yoksa ev tutmak, gezmek, karar vermek de elbette birlikte yapmanız gereken şeyler. Ben eşimin bekar evine hiç eşya almadan taşındığım için problem olmamıştı. Fakat yakın zamanda taşındık, kendisi gezdi baktı ben seçenekler arasından karar verdim. Olması gereken de bu bence.

A aa ev tutma kısmında yalnız kalmanız doğru değil kesinlikle. Ben bu kısmı görmemişim sanırım. Nispeten kadınların ilgilenmekten hoşlandığı detaylardan bahsediyorsunuz sadece zannettim.

Yoksa ev tutmak, gezmek, karar vermek de elbette birlikte yapmanız gereken şeyler. Ben eşimin bekar evine hiç eşya almadan taşındığım için problem olmamıştı. Fakat yakın zamanda taşındık, kendisi gezdi baktı ben seçenekler arasından karar verdim. Olması gereken de bu bence.
Alıştı çünkü her ise benim kosmama

Kafasına silah mı dayamışsın evlenmek için ?
Bence güzelce al karşına “Beraber bir yuva kuruyoruz bize ait bir hayat malesef sende bende bu süreçte yorulucaz. Ben senden bana maddi değil manevi destekte de bulunmanı bekliyorum. Bu sürede fikirlerin ve duyguların değiştiyse lütfen söyle değişmediyse de ortak noktada buluşalım.” Gibi bir konuşma yap canım. Gidişata göre kendi kararını kendin verirsin ancak erkeklerden çok da bu konuda birşey beklememek lazım benim eşimde evlilik süresince çok gergindik ailelerden dolayı bazen kaçıyordu bazen beklenmedik ilgiliydi oluyor böyle şeyler. Ama arayıp sormaması genel gündelik yaşantınızda sıkıntılı bence konuşun derim.

Şimdi ona ıvır zıvır gelen seyler için yardım istemişsiniz basta sanıyorum. İtici bulmus bu tavrı. Gercekten yapması gerekenleri de yapmıyot maalesef su an. Sakin sakin güzelce söyleyin cok yoruldum artık. Biraz desteğe ihtiyacım var lütfen Die.Baktınız ki hala sorumluluk almıyor tavrınızı alın elbette.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar. Kimseyle paylasamadigim bir derdim var sizlere yazmak istedim. 5 yıllık sevgilimle herşey cok güzel gidiyordu nisanlanlik ve ikimizde ise başladık. Bir yandan iş bir yandan düğün hazırlıkları derken adamı resmen kaybettim. Ne dogru duzgun arayip soruyor ne aradim mk açıyor. Ilgisiz alakasız bir adama dönüştü. Düğünün her detayına ben koşuyorum sadece para gönderip çekiliyor. Yalnız kaldım bu süreçte çok yoruldum. O ise aileninin her işine yardim ederken Beni hep yalnız bırakıyor. Şikâyet edince de kavga ediyoruz. Yol yakınken dönmeli mi yoksa güzel gunler hatrına devam mi etmeli bilemiyorum :/

Öncelikle hadi alışveriş vb. onları geçtim de aradınız mı açmaması ve sizi aramaması büyük sorun. Bir derdini öğrenin bence siz..

yol yakınken donmen senın ıcın daha hayırlı olur daha başlarda böyle yapıyorsa evlenınce kım bılır neler yapar

Valla adamın içinde olduğu durumu tam olarak bilmiyoruz o yüzden tam bişey söylemek doğru olmaz ama evlilik tek başına yapılmıyor. Ben eşimin işi gereği her şeyi kendim yaptım gelinlik davetiye salon vs vs vs herşeyi . Hiç de yaaa ama hep ben hallediyorum falan diye düşünmedim. Çünkü eşimin çalışma saatleri normal değil çok yoğun o yüzden ben hallettim. Benim anladığım nisanlinizin zamanı var ama bu zamanı size ayirmiyor .yazinizdan bu anlaşılıyor. Başka bir seçenek de ailesinin de bazı işleri var aciliyet / öncelik sıralamasında ailesinin islerinin önceliği varsa onları halletmistir.
Açıkçası evlilik öncesi sorumluluk almayan adamla evlilik olmaz

Düğünü erteleyin bence ozamn rahat rahat karar verirsiniz. İlerde çok pişman olmaktansa bekleyin yoksa bir ömür geçmez

Neden illa evlilerden cevap beklediğinizi anlayamadımz
Hiç sevgilisi olmayan bir kadın bile size karşı çok ilgisiz ve robot gibi davrandığını açıkça söyleyebilir.

Güzel günlerin hatrına devam etmek kendinize yapacağınız en büyük kötülük olur. Özellikle evlenince düzelir falan derseniz hayatınızı mahvedersiniz. Bu yoldan dönmek eminim ki çok zordur ama düğün dernek dediğimiz olay 1 günlüktür. Düğünden sonra böyle devam edeceği olasılığını düşündüğünüzde sizce riske girmeye değer mi? Evlilik hayat arkadaşlığıdır. Daha evlenmeden bu şekildeyse durumu vakit varken bir gözden geçirin derim

Güzel günlerin hatrına davetiyesini gönderip bir zahmet düğününe davet edersiniz artık.

Adam size yuva kuracağı biri gibi değil, asistanı gibi davranıyor.

Evlenince ne yaşayacağınızı düşünüp hala hazırlıklara devam ediyorsunuz merak ediyorum?
Üstelik siz konuşunca haklı gibi kavga ediyormuş..

Back
X