- Konu Sahibi hayathayat1995
herkese selam. nereden başlasam bilemiyorum ama konuya dalıcam. ben mi çokabartıyorum acaba yoksa haklımıyım. size danışayım. tecrübeli olanlardan akıl istiyorum. ben 9 yıllık evliyim. görücü usulü ile oldu evlilik. ama eşimle okadar zıttızki anlatamam. benim sevdiğim hiçbirşeyi o sevmiyor. onun sevdiklerini ben. benim istediğim hiçbirşey olmuyor. en basit birşey bile. mesela temizlik yapıyorum ya da rahatsızm. yemek yapamadım. bişeyler al gel diyorum boşver, biryere gidelim boşver, ne istesem dikkate almıyor. çok fazla derecede a sosyal. arkadaş larımızın yaptığı hiçbirşeyi yapamıyoruz. en basit olanı bile. parka gidemiyoruz, yürüyüş yapamıyoruz, pastaneye ,yemeğe ...........
çocuklarım evin içinde hapis oldular. boğuluyorum artık. çooook konuştum tartıştım artık yıldım. gölge etmesin diyorum. hayatta hiçbirşeyden tat alamaz oldum. çünkü tat alacak birşey yapmıyoruz. üstelik çok da cimri ve çok bağırıyor. ya bunaldım. onu silkeleyip atmak istiyorum ama çocuklarıma kıyamıyorum. lütfen akıl verin. çok yazdım. byby..
çocuklarım evin içinde hapis oldular. boğuluyorum artık. çooook konuştum tartıştım artık yıldım. gölge etmesin diyorum. hayatta hiçbirşeyden tat alamaz oldum. çünkü tat alacak birşey yapmıyoruz. üstelik çok da cimri ve çok bağırıyor. ya bunaldım. onu silkeleyip atmak istiyorum ama çocuklarıma kıyamıyorum. lütfen akıl verin. çok yazdım. byby..