Evli bayanlar akl verin ltfen

hayathayat1995

hayat
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
57
0
86
Diğer
herkese selam. nereden başlasam bilemiyorum ama konuya dalıcam. ben mi çokabartıyorum acaba yoksa haklımıyım. size danışayım. tecrübeli olanlardan akıl istiyorum. ben 9 yıllık evliyim. görücü usulü ile oldu evlilik. ama eşimle okadar zıttızki anlatamam. benim sevdiğim hiçbirşeyi o sevmiyor. onun sevdiklerini ben. benim istediğim hiçbirşey olmuyor. en basit birşey bile. mesela temizlik yapıyorum ya da rahatsızm. yemek yapamadım. bişeyler al gel diyorum boşver, biryere gidelim boşver, ne istesem dikkate almıyor. çok fazla derecede a sosyal. arkadaş larımızın yaptığı hiçbirşeyi yapamıyoruz. en basit olanı bile. parka gidemiyoruz, yürüyüş yapamıyoruz, pastaneye ,yemeğe ...........
çocuklarım evin içinde hapis oldular. boğuluyorum artık. çooook konuştum tartıştım artık yıldım. gölge etmesin diyorum. hayatta hiçbirşeyden tat alamaz oldum. çünkü tat alacak birşey yapmıyoruz. üstelik çok da cimri ve çok bağırıyor. ya bunaldım. onu silkeleyip atmak istiyorum ama çocuklarıma kıyamıyorum. lütfen akıl verin. çok yazdım. byby..

eşini sevmiyor musun peki?

zor bir durum haklısın ...
eşler arasında bu tür uyumsuzluklar olabiliyor ama sizinki daha üst düzeyde gibi...
en azından siz çocuklarınızı alıp ,çıkın ,gidin ,gezin ,yiyin için ...
bunlara da karışacak ,söylenecek değil,umarım ..4 duvar nereye kadar...
çocuklar için ise çok daha zor ...

Son düzenleme:
seviyorum. kokusunu sıcaklığını. ama beni hep bunlardan mahrum ediyor. hep yorgun hep işi var hep canı sıkkın. evlilikten ne beklentim varsa hiçbiri gerçekleşmedi. az söylüyorum çok anlayın...

Ya canım sen program yapsan uymazmı emrivakilere?
Ya da ne biliyim sen biraz kafanı çıkarsan evden? Sana uymak zorunda kalsa?
Şimdi eşini tanımadığımız için fikir de yürütemiyoruz.

ben proğram yapmayı bundan 8 yıl önce bıraktım arasıra yanılıp yapayım diyorum birsürü kavga kıyamet. çok mecbur olunca a burnumuzdan geliyor. onun için artık elimi üstünden çektim. ya ben sosyal bir insandım. üniversite okudum. ailem görgülü sosyal bir aile. ben bunlara dayanamıyorum uykularım kaçıyor. çocuklar sürekli bilgisayarda yada tv. başında neyapsınlarki .evde oturmaktan köreldim. o işteyken arasıra kaçamak gidiyorum ama artık evde oturmaktan bende dışarıya çıkmak istemez oldum

hmm zor bir durum...gerci bizde genelde evdeyiz..ama ben halimden sikayetci deyilim esimle benim cok uyustugumuz noktalar var..... en azindan hafta sonlari ciktiginiz yokmu mesela orman yürüyüsüne falan ne bilim...sanirim birde yurtdisinda yasiyorsunuz...bu daha zor yani türkiyede daha cok gezme yerleri var aileler icin cocuklar icin...ama mesela bizim kaldigimiz yerde cok kisitli..

Son düzenleme:
acaba beyfendinin parası mı yok yani maddi sıkıntınız mı var da size söylemiyor
mesela benim eşimde boş boş gezmeyi sevmez..çıkacaksak illa bir yerde oturup bişiler içeceğiz yada yi,yeceğiz...yoksa çıkmaz...eee bizimde maddiyat kötü olduğu için bizde uzun zamandır dışarı çıkmıyoruz.)

Ya canım sen program yapsan uymazmı emrivakilere?
Ya da ne biliyim sen biraz kafanı çıkarsan evden? Sana uymak zorunda kalsa?
Şimdi eşini tanımadığımız için fikir de yürütemiyoruz.

hayatım sen bekarsın neden yanıt veriyorsun ne anlarsın bu işlerdeeeeennnn :) soru evli bayanlara sorulmuuşşş kaydirigubbakcemile3 bizim ne haddimize....

Madem çocukların var programlarını kendine ve onlara göre yap.
Bu adamlar değişmez ve zorlama.:1no2:
Kendi yaşam alanını oluştur. Onsuz neler yapabilirsin onları planla.
Boşuna kavga edeceğine herkes kendine bir düzen kursun daha iyi.

hayatım sen bekarsın neden yanıt veriyorsun ne anlarsın bu işlerdeeeeennnn :) soru evli bayanlara sorulmuuşşş kaydirigubbakcemile3 bizim ne haddimize....

Sorma yazarken de düşündüm yazıyorum ama konu başlığı evli arkadaşlara soruyorum, bekarlara soran yok. Sonra bişeyler eklicektim yine sen bekarsın evlilere sorulmuş dencek diye yazamadım valla vereliniortak :roflol:

Kusura bakmazsaniz kucuk bir soru sormak istiyorum..Madem universite okudunuz ailenizde cok gorgulu neden gorucu usulu evlendiniz?
Zamanla esinizi sevmissiniz ama sadece "sevgi" hic bir ise yaramiyor..mutluluk paylastikca artar..Yazdiklarinizdan sanki esiniz sizi bezdirmeye calisiyor gibi,yani o da sizi seviyordur bunca zamanin aliskanligi var tabii ama belkide boyle yaparak ayrilan o degilde siz olun istiyordur..Bu tabi sadece benim dusuncem..Isin kotusu konusabileceginiz bir kisi yok karsinizda oyle olsaydi sanirim cozerdiniz..Bence karsiniza alin cok ciddi sekilde kisa ve oz konusun..Ama hic olnadiginiz kadar ciddi
soyleyin onu sevdiginizi ama bu evliligin boyle yurumeyecegini bu sekilde ikinizede cehennem hayati oldugunu ya bir danismana gitmeyi teklif edin ya da bosanamayi bakalim bu kadar ciddi oldugunuzda tepkisi ne olacak?Allah sonunuzu hayr etsin.

dinlemiyorsa kocana yaz böyle olmaz de kesin olarak
bizi kayıp etmem istemiyorsan birazda sen caba göster de
düşünmesi için zaman koy
bekle
kötü birşey olmaz
içine kapanık birisi hayatta değer verdiğin ne olduğunu sor

senin sosyalliğinden rahatsız oluyor da olabilir

yani sen sosyalleşmek istedikçe o kendini daha a-sosyal hissediyor olabilir

bazı insanlar herşeyin söylenmesinden hoşlanmazlar

karşı psikiloji ile sanki o istiyormuş da sen iyi hadi yapalım bari gibiymiş davransan acaba nasıl olur

malesef erkekler güçlerini gösterebilecekleri alan arıyorlar

bunu bende sık yaşıyorum

karşılarında kendilerine muhtaç onların fikirlerine ihtiyaç duyan kadınlar istiyorlar

bura da iki seçenek çıkıyor önümüze

kendimizi güçlü ifade etmeye devam mı

yoksa güçsüz rolü oynamaya tamam mı

sen hayatı biyasa kadar yasamıs görmüşsüün neysede cocukların konusunda bişiler yapmıssın onların asosyal olmasına izin verme en azından bi spor klubu sosyal olabilecekleri arkadas cevresi edebilecekleri resim kursları basketti baleydi tenisti futboldu vs vs bişilere götür böylesi onlar için kötü ileride canım bu benm dikkatimi cektii

arkadaşlar önce şunu belirtmek isterim:tabiki bekarlarda düşüncesini söyleyebilir yanlış anlaşılmak istemem fakat evli olmadan, işin içine girmeden tam olarak evlilik anlaşılmaz. ben de bekarken atıp tutardım, bunu kendime yaptırmam, şöyle yaparsa katlanamam, butür erkeklere nasıl dayanıyorsunuz diye. ama evlenince işin rengi değişiyor.
benim eşimin yapısı bu. gerçekten çocukkende aynıymış. konuşuyoruz kendiside hem fikir çocukların mutlaka bir aktivitesi olması konusunda ama konuşma var icraat yok. mesela komşu çocuklarını yüzme kursuna götürüyor. bizde götürelim diyorum cevabı: iyi olur ama hasta olularsa, kulaklarına su kaçarsa,... 1 yaş daha büyüsünler(üç senedir 1 yaş daha büyümelerini bekliyorum.)
uzun lafın kısası ben birşey istersem çocuklar için bile olsa hemen omuzları düşüyor, yüzü asılıyor, bir yorgunluk çöküyor. zaten parası olsada yok, hep yeri hazır.
çok mutsuzum çok.

off cok zor bir durum uzaktan ahkam kesme kolay olur tatlim ama yasayan bilir bu sikintilari :((
benim sana sorabilecegim soru esiyin sana karsi sevgi eksikligi oldugunu hisediyormusun?
asik olmadan evlenmisiniz her gorucu usulu ile evlenen insanlar asik olamaz demiyorum tabiki ! kalbin bos oldumu esinde sana uygunsa sevgi kendiliginden olusuyor ama olusmaya biliyorda maglesef:( seven bir esin yapmak istemedigi birseylerde olsa esini mutlu gorebilmek icin yapmasi gerekli!!

benimkiyle aynıymış canım
sorun ne biliyor musun?! biz kadınlar böyle erkeklerle evli oldukça, böyle adamlara karılık yaptıkça, prim verdikçe onlar aynı devam edecek. biz sırtımızdaki yükten bıkacağız kendimizi harap edeceğiz ama onlar yemeğinin ütüsünün işinin yapılmasıyla ödülendirilecekler.
bu sırada ne ilgi göreceğiz ne sevgi!
çünkü haketmeyene haketmediği değeri veriyoruz mafoldumben

merhaba ben 25 yıllık evliyim seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım kendini iyi hissetmen için söylüyorum en azından seninki yanında ben yıllardır yanlızım tek başıma evliyim sanki ayda bir gelir ihtiyacımız olan parayı yollar okadar 2 cocuğum var onları tek başıma büyüttüm hemde birbirimizi severek evlendik bu birazda şans işi kocam özgürlüğü seçti ama ona sorarsanız beni ölesiye seviyo bu nasıl sevgiyse onun için üzülme bu zamana kadar çocuklarım için katlandım onlar benim herşeyim sende kafana fazla takma kendini mutlu hissedebileceğin küçük bir dünya kur onuda kendi haline bırak birgün nasılsa aklı başına gelir sormak istediğin bir şey olursa sor cevaplarım görüşürüz kendine iyi bak

Back
X