• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Bayanlar Cevaplasın Lütfen!

SounD

akrebin evi!
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
322
3
118
İstanbul
Evet hanımlar.. şunu çok merak ediyorum ;

Evlenmeden önce evlenip nikahlanacağınız admaı evet bu adamla evlenicem diye hissetmişmiydiniz? Yani insan evleneceği kişiyi hissedebilirmi ?

Evet hanımlar.. şunu çok merak ediyorum ;

Evlenmeden önce evlenip nikahlanacağınız admaı evet bu adamla evlenicem diye hissetmişmiydiniz? Yani insan evleneceği kişiyi hissedebilirmi ?

Merhaba arkadaşım,ben eşimle evlenmeden önce tamamen onu "tip"olarak hayal ediyordum ve yüce Rabbim aynı kişiyi geçte olsa çıkardı karşıma ve işte kocam bu demiştim :))

insan ne zaman ewlenmeye katrar verirse ve cevresinde en yakın kim varsa halihazırda...işte o zaman evlenir...

Umarım doğru anlamışımdır soruyu :)

kesinlike doğru anladınız cevabınız güzeldi.

idilhira , anlamadım sizi :S ben evlenme kararından bahsetmiyorum.. bahsetsem bile çevreme niye bakayım :S onlar benim arkadaşlarım kardeş gibiyiz :S

bunu anlatabilen varsa aşk olsun ona :)
kelimelere döklemeyecek birşey bu

Ben burda bazen okuyorum, tanistigimizda aramizda muthis bir elektrik vardi diyenleri, gorur gormez anladim diyenleri.......hayret ediyorum boyle bir seyin nasil olduguna.

Ben hissetmiştim... Hatta ilk buluşmaya giderken içime doğmuştu evlenicem diye :9:

Eşimle evlenmeden önceki olayı anlatıyım,

Çok samimi arkadaşımla yemek yemek için bi restorana gittik
Dışarda sohbet ederken arabadan biri indi
Yüzüne hiç bakmadım hiç hatırlamıyorum
Adamın üstünde beyaz gömlek üzerinde toz pembe kazak ve kot pantolon siyah ayakkabı...
Arkadaşıma dedimki evlenirsem aynen bu şekilde giyecek çekici olacak dedim...

Eşimi ilk gördüğümde üstünde aynı kıyafet vardı
aradan da 2 yıl rahat geçmiştio adamı göreli
hiç konuşmadım muhattap bile olmadım eşimle o zaman
ve arkadaşıma mesaj attım ben evleniyorum diye
oda inanamadı ne zaman oldu nasıl evleniyon dedi
haa bu arada eşim hiç birşey bilmiyo sevgili bile değiliz :D
sonra tavladım sonra nikah masasına oturttum :D:D:D
hissedilir bu :D

Son düzenleme:
rabbim hakkımda hayırlısını ver,veriyorsanda esmer uzun boylu ver :1:dediğim günlerdir birinde eşim beni görüyor.(aynı mahallenin farklı sokaklarında oturan insanlarız)

eşim beni görüyor ve diyorki ben bu kızla tanışırım evlenirim:16::16:

beni takip edip evimi öğreniyor(o zaman evimiz müstakildi)

kapımızın önünden geçiyor beni görmek için

neyse efendim abimin ( benden 3 yaş büyük) çok yakın bir arkadaşı eşiminde arkadaşı çıkıyor.yalvarıyor ne olur beni o kızla abisiyle tanıştır diye,velhasıl abimle tanışıyorlar hatta beraber halı saha maçına gidiyorlar (aradan 5 ay geçiyor bu arada)

ayy neyse uzatmayayım eşim bir gün bize geliyor,tanışıyoruz o sırada eşimle

ve sonrasında abime diyorum ki,abi arkadaşın yakışıklı ama çok kasıntı ukala bi tip bi daha gelmesin ya:1:

15 gün sonra eşimle ilk randevumuz gerçekleşiyor,ben olmaz demek için gidiyorum ama eşim bana ilk randevumuzda evlenme teklif ediyor..

şaka gibisin diye tepki veriyorum sadece,sana karşı henüz bir hissim yok diyorum o an,

nemi oluyor deli gibi aşık olup 2 ay sonra nişan takıp 6 ay sonra evleniyorum o adamla:38::38:

11 yıl oldu rabbime şükürler olsun ki bir gün beni pişman etmedi..

ha konuya dönersek hayır hissetmedim :1:

Biz eşimle bi evlilik sitesinde tanıştık ve camerayı bi açtı bayılacaktım..sürekli hayalini kurduğum ve rüyama giren kişi camda bana bakıyordu :)))))

henüz evlenmedim, ama ilk görüşmemizde anlamıştım onun hayatımda farklı bir yerde olacağını nitekim öyle de oldu nişanlandık.

Biz eşimle bi evlilik sitesinde tanıştık ve camerayı bi açtı bayılacaktım..sürekli hayalini kurduğum ve rüyama giren kişi camda bana bakıyordu :)))))

Netten hee... güven zor yaa korkuyorum ben biraz amma
siteyi özel mesaj ile atarmısın bana merak ettim reklam olmasın burda. :)

-----------------------------------------------------------

Annemede sordum hissetmedim hiç dedi.. Yani elektrik aldığın adamlar olabilir muallakta kaldığınız ama yaa işte bu öyle veya böyle hissediorum eşim olcak demek ve olmuş olması başka bi konu.

Daha kendisi ile tanışmadan arkadaşları ondan bahserken adını duyduğum anda hisetmiştim.:16::16::16:
İçimde değişik bir duygu uyanmış ve tanışacağımız günü beklemiştim. (benzer işleri yaptığımız için
mutlaka karşılaşacaktık bi şekilde ) :40:
Sonrasında olaylar gelişti ve evlendik..Aslında o gün o hissi yaşamasam sanırım hiç şans vermeyeceğim
bi tipde idi ama kader böyle bişey işte 10 yıldır evliyiz ve mutluyuz çok şükür. :38:

kesinlike doğru anladınız cevabınız güzeldi.

idilhira , anlamadım sizi :S ben evlenme kararından bahsetmiyorum.. bahsetsem bile çevreme niye bakayım :S onlar benim arkadaşlarım kardeş gibiyiz :S

canım sen yanlış anlamıssın mesele farklı. evlenmeye uygun sana o anlamda yaklasan birin kastetmiştim... esin dostun demedim:)

Çok samimi bir arkadaşım istemişti bizim tanışmamızı. Dedim önce face den bir göreyim. Neyse ekledik filan. Resmini ilk gördüm "kesinlikle olmaz. Tipim değil. Ayrıca önünce sigara paketi duruyor. Sigara içen biriyle hayatta evlenmem" demiştim :1: Çok büyük konuşmuşum çok :34: Hadi arkadaşa ayıp olmasın bir çay içeyim sigarayı bahane eder , istemiyorum derim diye düşünmüştüm. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Biz bir buluştuk sanki kırk yıldır tanışıyormuş gibi 3 saat kesintisiz muhabbet ettik :1: Bir bakmışım sözleniyorum :1: Bu arada sigarayıda bıraktı benim uğruma birdenem benim :21:
Kısacası yok hissedilmiyor bence. İstemiyorum demeye gidip aşık olup dönme ihtimaliniz bile var :34:

Eşimle ilk tanıştığımda muhteşem bir insan herşeyin en iyisine layık ben ona uygun birilerini bulayım diye aklımdan geçirmiştim.İlk görüşte aşk değildi.Hatta ona uygun evliliğe hazır arkadaşlarımı düşünmeye başlamıştım.Taki onu daha iyi tanıyınca aslında bana uygun olduğunu düşünene kadar.Zamanla onun ilgisini öğrendim.Yani ben ilk tanıdığımda işte bu benim evleneceğim adam demedim.Tanıdıkça fikrim değişti.Şimdi onu en çok ben seviyorum :10:

görür görmez aşık olmuştum..canım kocam benim..

bir saniye bile pişman olmadım bin defa doğsam bin defa onu seçerim...

Back
X