• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Bayanlar Cevaplasın Lütfen!

eşim karakter olarak,kariyer olarak,aile olarak tam istediğim adam.
ama fiziki olarak ilk görüşte duygusal birşey hissetmemiştim.
o beni ilk görüşte beğenmiş ve kafasına koymuş,
ve benim kalbime girmek için çok uğraştı,çok ilgilendi ve başardı.
iyiki ona bir şans vermişim,çok mutluyum.

Eşimle dün konuştuk bu konuyu : ) Ben hissetmemiştim açıkçası ama o "ilk günden beri evleneceğimizi biliyordum" dedi. Nitekim öyle oldu. Evliyiz , mutluyuz.

o hıssi anlatmak pek mumkun degıl maalesef, bilen bilir diyelim :) Ben de hem dusuncelerıyle, hem yasayısıyla hem de dıs gorunusuyle hayalını kurdugum kısı karsıma cıkınca hıssetmıstım tabii ama herkese aynısı olacak dıye birsey de yok :)

hissediyosun ama o an anlamayabiliyosun... sonradan da fark edebilirsin

ben yıllar önce daha eşimi hiç tanımadan önce kensini ruyamda gormustum... gün gelip de karsıma cıktıgında gözlerini görünce de bogazımdan asagı kaynar bir seyler dokmusler gibi hissetmiştim kendi kendime de kızmıstım tanımadıgın adam ne oluyosun kendine gel diye

yani o an evet ben bunla evlenicem demedim tabii ama herkesi gordugunde verdigin o sıradan tepkiler dısında baska seyler hissetmiştim...

bizim o ilk karsılasmadan sonrası da roman gibi zaten ... kader diye bişey var illaki hissediyosun adını koyamasan da bazen :34:

Biz ilk tanıştığımızda evlenmeye karar verdik :52: ailemle tanıştırayım dedi yok artık dedim! o kadar da hızlı değil..ama 3ay sonra aileler öğrendi :D

İlk günden daha ben bu insanla çok mutlu olurum dedim..evlenmekle alakam yoktu ,sadece onunla evlenmeyi çok istedim ve evlendim.. sonu pek hayal ettiğim gibi olmadı ama kısmet... hayırlısı buymuş :)

bence hissediliyor :16:
ben yıllarca kimseyle görüşmedim ve görüşmem de diyordum.
sonra eşim çıktı karşıma. "ya" dedim, "bu adam sanki benim koca olacak" :1: hatta normal arkadaşken birbirimize espri yapardık, "senin düğününde mutlaka olacağım, ben olmazsam olmaz o düğün" diye :17: sonra her şey çorap söküğü gibi ilerledi ve biz evlendik. en başından beri evleneceğim adam olduğunu, daha doğrusu aradığım ama bulmakta umut kestiğim adam olduğunu anlamıştım. tabi içimdeki biraz kuşku vardı.
iyi ki ilkim oldu, inşallah sonum olur, sonsuzum olur.

yıl 2005. bir şirkette yeni işe başlamışım. oryantasyon eğitimine gittim. bir genç çalıştığı bölümü eğitime katılanlara anlatıyor.
ben genci görür görmez, çizgi film karakterleri gibi gözlerimden kalpler fışkırıyor:16::16::16:
daha önce hiç görmediğim bu gence karşı; içimden ne kadar yakışıklı çocuk, ne kadar iyi bir eş olur, ne kadar iyi bir damat olur, ne kadar iyi bir baba olur vs. gibi düşünceler geçiriyorum
bütün bunların aklımdan geçmesi dakikalar içinde oldu
olaydan yaklaşık 1 yıl sonra görüşmeye başladık, 2008 nişanlandık, 2009 evlendik
yani ben ilk görüşte aşık olup, evleneceği kişiyi daha önce hissedenlerdenim :37:

Ben lise 1. sinifa giderken ruyamda gordum esimi

Universitede gordugum an evet iste o dedim :)
O zamanlar ben 17, esim 19 yasindaydi.
Tam 7. yilin sonunda evlendik, simdi de 9,5 yillik evliyiz, 2 de cocugumuz var :)

Bazen elimde buyudun yahuu diye gecmis yillari yadeder :)

bencede hissediliyor..bende hissetmiştim.hatta eşim benden daha fazla hissetmiş.
ilk gördüğümde çok beğenmiştim etkilenmiştim.ama ağırdan aldık tabi:1: hiç belli etmedim. o ilk günlerden beri sen benim eşim olcaksın hissediyorum rüyamda seni görmüştüm derdi hep..bende abartma cnm derdim çok koştu garibim:1: iyikide uğraşmış.:16:

Ben ilk gordugum de cok etkilenmistim.
İkincide , bu hanzoyla asla evlenmem dedim.
Ucuncu de soz nisan tarihi ayarliyoduk :D
Ve evliyiz :)

ben değil de eşim beni ilk gördüğünde kafaya koymuş ben bunla evlenicem diye :D

o zaman ben izmir'de üniversitede öğrenciyim kendi ist.da hem okuyor hem çalışıyor ailesi de ist.da. tüm hayatı ist. yani.

çalıştığı şirketin de izmir'de şubesi var. bana dedi ki "ben şirketle konuşim okulu da ya dondururum ya bırakırım izmir'e gelim istersen evlenelim, erken dersen de evlenmeyelim ama beraber yaşayalım". o zamanlar 23 yaşındayım adamla 3 aydır çıkıyoz ki daha ikinci görüşmemiz. "manyak mısın!!" diye bağırdığımı hatırlıyorum, "ne evlenmesi ne beraber yaşaması, ben daha 23 yaşındayım okul bitince adana'ya döncem zaten hiç benim için hayatını alt üst etme yarın bi gün ayrılırız vebalini alamam senin." demiştim. gidip ağlamıştı gizlice banyoda kıyamam :( sonra geldi "tamam dediğin gibi olsun ama biz evlenecez göreceksin." demişti. 5 sene geçti üstünden evlendik nitekim :))

kısacası ben ilk görüşte aşık falan olmadım çünkü çok kötü bi ilişki yaşamıştım öncesinde ve hayatımda değer vereceğim biri olsun istemiyordum sadece takılıyordum eşimle tanışmadan önce. sevgili olmak yok ama hafta sonu dışarı çıkma ne bileyim konsere gitme yanımda birileri olsun gezeyim hesabıydı. çok canım yanmıştı bağlanmak istemiyordum ve birinin beni gerçekten seveceğine ihtimal vermiyordum tüm erkeklerin kötü niyetli olduğunu düşünüyordum. bencil olduklarını değer vermeyeceklerini vs.

ama işte eşimi böyle yavaş yavaş sevdim ben, iyi niyetini sevgisini kalbini görüp tanıdıkça bağlandım ki çok da yakışıklıdır eşim ama ilk görüşte öyle bambam bi kalp çarpıntım olmadı geçmişte yaşadıklarımdan ve o dönemki psikolojimden dolayı.

şimdiyi sorarsan onsuz yaşayamam gibi geliyor artık, rabbim de ayırmasın. hayatım her şeyim o oldu yıllar içinde. hele ki evlendikten sonra geçen şu bi seneye yakın süreçte daha da bağlandık birbirimize.

demem o ki görür görmez vurulsan da vurulmasan da bir erkeğin niyeti iyiyse ona şans ver. belki de seni dünyanın en mutlu kadını yapacak adamdır karşındaki. sen sen onu tanımadan bunu asla bilemezsin ;)

Ben de eşimle 15 yaşımda lise 2'ye geçip aynı bölümü seçmemiz sonucu tanışmış bulundum,kendisini zaten öncesinden biliyordum fakat samimiyetimiz aynı sınıfa düşünce başladı :) İlk başta benden yana hiçbir his yoktu. Ama kendisi benimle aynı sınıfa ilk düştüğü haftalardan itibaren ilgilenmeye başlamış ve o yaşın getirdiği çocuksu şakaları yapar olmuştu.<Yok Ben seni şu sınavda şu kadar geçtim, yok Miss_sd şöyle :)>

Ve sınıftan iki kız arkadaşımın galiba senden çok hoşlanıyor demesi ile ilgimi çekmeye başlamış oldu. Aynı sınıfta olmanın verdiği bir çekingenlik ile itiraf ve ilişkiye başlama süremiz biraz rötarlı da olsa 2004'ten 2013'e lise, üniversite, iş hayatı,nişan, askerlik derkeeeeen 1,5 ay önce nihayetinde evlendik :))))

Ama ilgimi çektiği andan itibaren böle karnımda pireler uçtu durdu :) Dedim ben onunla olmalıyım.. Eşimde aynısı söylüyor. Arka sırada oturan gözlüklü kızın duruşunu görür görmez sevdim diye (o zamanlar gözlüklüydüm) :)))

hiç öyle birşey hissetmedim hatta eşimle ilişkimizin başlarında birkaç kere görüştükten sonra evlilik muhabbeti yapmaya başlayınca içimden delimidir nedir demiştim.. o beni ikna etti ne yaptı etti nikah masasna oturttu:)

ooooo hissetmezmi... rüyamda gördüm ben... seneler önce... ve eşim benim akrabamdı anlam verememiştim o rüyaya... akraba evliliğine de karşıydım ben.. seneler sonra onu gördüğümde o merhaba deyip gülümsemesi offfff... şuan oturup ağlayabilirim gerçekten... anlatılmaz bir duygu bu...

ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim.üzerinde kürklü bir kaban vardı.bu ne ya demiştim.ben bununla sevgili falan olamam demiştim.ama 1 sene sonra evlendik. o kabanıda o günden sonra hiç giymedi, evlenincede çöpe attım:)

bunu anlamak için evlenmeye gerek yok bence zaten gördüğünde işte 'O' dersin evlenip evlenmemek kader ama bende bikaç aya evleniyorum inş. :27:

slm ben eşimin ilk telde sesini duydum ve o kadar hoşuma gittiki sesi konuşma tarzı adeta mest etti beni :)
daha sonra kahve içmek için ilk tanışmamız oldu malesef tip olarak gördüğümde hayal ettiğim biri değildi :)
hayır olmaz dedim içimden ama gözleri ve masumiyeti çok belliydi :) şimdi aklıma geliyorda yaşadığım olumsuzluklara rağmen şu formada okuduğum çoğu erkekden çok daha iyi diyorum ve iyiki eşimle evlenmişim diyorum:)
çünkü o beni karşılık beklemeden seviyor... (hatalardan ders cıkarmasını ve özür dilemesini bilen biri)

ben eşimle nette tanıştım ve sonra telde konuştum.çok hoş bir ses tonu ve konuşma tarzı vardı etkilendim ama evlenmek aklıma dahi gelmedi.:9: sonraki konuşmalardan evlilikten bahsettiğinde nasıl olacak ya hayal kuruyor diyordum çünkü farklı şehirlerdeydik. ama o dediğini yaptı evlendik. iyi ki de evlenmişiz:16:

ben hissetmedim ,öylesine flört ediyorduk iş buralara kadar geldi :9: hee fenamı oldu ,elbette değil çok çok iyi oldu :1:

Ne güzel hikayeler var öyle! Rabbim herkesi mesut etsin sevdigiyle :16:

Bende tanismadan cok kisa bi süre öncesinde rüyamda görmüstüm.
Bana bir kasa meyve hatta muz veriyordu ne alakaysa :1: Uyaninca çok ferahlamistim, çok mutlu olmustum.
Fakat hiç biseye yoramamistim rüyami o an.
Ve asagi yukari 2/3 ay sonra esimle karsilastim. O zaman anladim rüyami.. Mutlu olusumu, o ferahligi...

Ikimizde farkli zamanlarda görmüsüz birbirimizi ve ilk görüste vurulmusuz :69::69::69:
Ben hissetmedim evlenecegimizi ama esim tanistiktan hemen sonra bi gün beraberken gözlerinin önüne evlendigimizin görüntüsü gelmis.
1 kere söyledi bana bunu ama düsündükçe hâlâ tüylerim ürperir.. acaba nasil geldi gözlerinin önüne :69:

Back
X