• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Bayanlar Cevaplasın Lütfen!

valla ben evleneceğim adam Bu diyorum ama benimki diyor mu bilmem. eğer böyle bir şey düşünüyorsa da çok iyi saklıyor. bi arkadaş yukardaki yorumlarda bahsetmiş biz öylesine flört ediyorduk olay bu hale geldi diye :9::9::9: onun misali bize de olursa öyle bir şey olur . he ama şu var o da bunu düşünüyor olabilir. bir keresinde önce okulunu bitirsin ondan sonra demişti arkadaşlarla otururken . onun dışında ara ara yatak odası, otura grubu, televizyon vs vs eşya resimleri atar. bizimde evcil hayvanımız olsun ileride falan der. yaptığın her şeye katlanır :1::1::1: ama tabi onun dışında ayyyyyyyyy hadi evlenelim olmadık hiç genelde azıcık odundur da :9::9::9::9:

ben deneyimsizdim biraz ilk sevgilim eşim oldu :)

ama dua ederken allahım ne olur iyi insanlarla karsılastır derdım. . kötü niyetli insanlardan uzak tut

ilk gordugumde cok ıyı bırı oldugunu anladım , zamanla cok fazla sevdik birbirimizi ve ilk andan ıtıbarende hep evliliği düşündük , ciddiydik..

sadece birbirimize anlatmazdık.. utanrdk sanırım..

sonuç olarak basından beri eşim olacagını biliyordum...bende boyle olmustu...

Evet hanımlar.. şunu çok merak ediyorum ;

Evlenmeden önce evlenip nikahlanacağınız admaı evet bu adamla evlenicem diye hissetmişmiydiniz? Yani insan evleneceği kişiyi hissedebilirmi ?

Ben evlenecegimizi tanistigimiz anda hissetmistim
Ama evlenmemiz iyi mi oldu bu konu tartisilir ;)

Ilk andan beri bagimli gibiydim. Benimle evlenmeseydi zaten yasatmazdim:)))
Zaten tanismanin 3.gunu evlenme karari alip 1 ay sonra evlenmistik:)))

Evli değilim ama ben hissettim, ilk gördüğümde evleneceğim adam dedim bakalım görecez :):)

Eşimle evlenmeden önceki olayı anlatıyım,

Çok samimi arkadaşımla yemek yemek için bi restorana gittik
Dışarda sohbet ederken arabadan biri indi
Yüzüne hiç bakmadım hiç hatırlamıyorum
Adamın üstünde beyaz gömlek üzerinde toz pembe kazak ve kot pantolon siyah ayakkabı...
Arkadaşıma dedimki evlenirsem aynen bu şekilde giyecek çekici olacak dedim...

Eşimi ilk gördüğümde üstünde aynı kıyafet vardı
aradan da 2 yıl rahat geçmiştio adamı göreli
hiç konuşmadım muhattap bile olmadım eşimle o zaman
ve arkadaşıma mesaj attım ben evleniyorum diye
oda inanamadı ne zaman oldu nasıl evleniyon dedi
haa bu arada eşim hiç birşey bilmiyo sevgili bile değiliz :D
sonra tavladım sonra nikah masasına oturttum :D:D:D
hissedilir bu :D

Sen çok yaşa :60: Allah daim kılsın :103:

rabbim hakkımda hayırlısını ver,veriyorsanda esmer uzun boylu ver :1:dediğim günlerdir birinde eşim beni görüyor.(aynı mahallenin farklı sokaklarında oturan insanlarız)

eşim beni görüyor ve diyorki ben bu kızla tanışırım evlenirim:16::16:

beni takip edip evimi öğreniyor(o zaman evimiz müstakildi)

kapımızın önünden geçiyor beni görmek için

neyse efendim abimin ( benden 3 yaş büyük) çok yakın bir arkadaşı eşiminde arkadaşı çıkıyor.yalvarıyor ne olur beni o kızla abisiyle tanıştır diye,velhasıl abimle tanışıyorlar hatta beraber halı saha maçına gidiyorlar (aradan 5 ay geçiyor bu arada)

ayy neyse uzatmayayım eşim bir gün bize geliyor,tanışıyoruz o sırada eşimle

ve sonrasında abime diyorum ki,abi arkadaşın yakışıklı ama çok kasıntı ukala bi tip bi daha gelmesin ya:1:

15 gün sonra eşimle ilk randevumuz gerçekleşiyor,ben olmaz demek için gidiyorum ama eşim bana ilk randevumuzda evlenme teklif ediyor..

şaka gibisin diye tepki veriyorum sadece,sana karşı henüz bir hissim yok diyorum o an,

nemi oluyor deli gibi aşık olup 2 ay sonra nişan takıp 6 ay sonra evleniyorum o adamla:38::38:

11 yıl oldu rabbime şükürler olsun ki bir gün beni pişman etmedi..

ha konuya dönersek hayır hissetmedim :1:

Gerçekten şaşırarak okudum :53: Fakat çok güzel gelişmiş olaylar, allah ömür boyu mutlu etsin sizi :nazar:

hissediyosun ama o an anlamayabiliyosun... sonradan da fark edebilirsin

ben yıllar önce daha eşimi hiç tanımadan önce kensini ruyamda gormustum... gün gelip de karsıma cıktıgında gözlerini görünce de bogazımdan asagı kaynar bir seyler dokmusler gibi hissetmiştim kendi kendime de kızmıstım tanımadıgın adam ne oluyosun kendine gel diye

yani o an evet ben bunla evlenicem demedim tabii ama herkesi gordugunde verdigin o sıradan tepkiler dısında baska seyler hissetmiştim...

bizim o ilk karsılasmadan sonrası da roman gibi zaten ... kader diye bişey var illaki hissediyosun adını koyamasan da bazen :34:

Allah ayırmasın, ömür boyu mutluluklar :nazar:

ben değil de eşim beni ilk gördüğünde kafaya koymuş ben bunla evlenicem diye :D

o zaman ben izmir'de üniversitede öğrenciyim kendi ist.da hem okuyor hem çalışıyor ailesi de ist.da. tüm hayatı ist. yani.

çalıştığı şirketin de izmir'de şubesi var. bana dedi ki "ben şirketle konuşim okulu da ya dondururum ya bırakırım izmir'e gelim istersen evlenelim, erken dersen de evlenmeyelim ama beraber yaşayalım". o zamanlar 23 yaşındayım adamla 3 aydır çıkıyoz ki daha ikinci görüşmemiz. "manyak mısın!!" diye bağırdığımı hatırlıyorum, "ne evlenmesi ne beraber yaşaması, ben daha 23 yaşındayım okul bitince adana'ya döncem zaten hiç benim için hayatını alt üst etme yarın bi gün ayrılırız vebalini alamam senin." demiştim. gidip ağlamıştı gizlice banyoda kıyamam :( sonra geldi "tamam dediğin gibi olsun ama biz evlenecez göreceksin." demişti. 5 sene geçti üstünden evlendik nitekim :))

kısacası ben ilk görüşte aşık falan olmadım çünkü çok kötü bi ilişki yaşamıştım öncesinde ve hayatımda değer vereceğim biri olsun istemiyordum sadece takılıyordum eşimle tanışmadan önce. sevgili olmak yok ama hafta sonu dışarı çıkma ne bileyim konsere gitme yanımda birileri olsun gezeyim hesabıydı. çok canım yanmıştı bağlanmak istemiyordum ve birinin beni gerçekten seveceğine ihtimal vermiyordum tüm erkeklerin kötü niyetli olduğunu düşünüyordum. bencil olduklarını değer vermeyeceklerini vs.

ama işte eşimi böyle yavaş yavaş sevdim ben, iyi niyetini sevgisini kalbini görüp tanıdıkça bağlandım ki çok da yakışıklıdır eşim ama ilk görüşte öyle bambam bi kalp çarpıntım olmadı geçmişte yaşadıklarımdan ve o dönemki psikolojimden dolayı.

şimdiyi sorarsan onsuz yaşayamam gibi geliyor artık, rabbim de ayırmasın. hayatım her şeyim o oldu yıllar içinde. hele ki evlendikten sonra geçen şu bi seneye yakın süreçte daha da bağlandık birbirimize.

demem o ki görür görmez vurulsan da vurulmasan da bir erkeğin niyeti iyiyse ona şans ver. belki de seni dünyanın en mutlu kadını yapacak adamdır karşındaki. sen sen onu tanımadan bunu asla bilemezsin ;)

Kesinlikle katılıyorum rabbim ol dediyse olur.. Allah daim etsin mutluluğunuzu :nazar:

garip gelecek ama ilk ben degil annem hissetmistii:1::1: biz esimle tanistiktan bir kac gün sonra anneme söyledim böyle biriyle konusuyorum diye.. annemle arkadas gibiyiz herseyimi anlatirim hic cekinmem ondan söylerim hep anlayislidir.. esimi resimde gördügünde bu genci evin icinde görüyorum dedi, yani bu adamla evleneceksin manasina getirdi.. bu arada annem cok iyi bir yüz falcisidir, kac tanidigimi getirdiysem hepsinin yasadigi seyleri ailesine varana kadar bildi:51: benim bilmediklerimi bile bildi

Evet hanımlar.. şunu çok merak ediyorum ;

Evlenmeden önce evlenip nikahlanacağınız admaı evet bu adamla evlenicem diye hissetmişmiydiniz? Yani insan evleneceği kişiyi hissedebilirmi ?

biz eşimle görücü üsülü evlendik 3 gün içinde sözlendik veeeeeee bikere görüşmüştük ve o görüşmede hiç olumsuz bir düşünce oluşmadı yani hissediyorsun emin ol.

biz daha sevgili bile değilken sen benim evlenicğeim insansın demiştii bende ne diyon be diye terslemiştim , aklımın ucundan geçmezdi ama oldu yani sorduğun sorunun tersi oldu birazcık ben değil ama eşim hissetmiş

Eşimle ilk tanıştığımda muhteşem bir insan herşeyin en iyisine layık ben ona uygun birilerini bulayım diye aklımdan geçirmiştim.İlk görüşte aşk değildi.Hatta ona uygun evliliğe hazır arkadaşlarımı düşünmeye başlamıştım.Taki onu daha iyi tanıyınca aslında bana uygun olduğunu düşünene kadar.Zamanla onun ilgisini öğrendim.Yani ben ilk tanıdığımda işte bu benim evleneceğim adam demedim.Tanıdıkça fikrim değişti.Şimdi onu en çok ben seviyorum :10:

aynen bizi anlatmışsın.

benimkisi hem ask hemde mantik evliligdi nedeni ise annem biz genc kiz olunca bakin yavrularim erkek arkadasiniz elbette olacak kirilcaksiniz uzuleceksiniz yeri geldigindede mutlu olacaksiniz ama unutmayin yuzunusu kizartacak ileride cocuklarinizdan bile utanacak hic bir sey yapmayin evlenmeden. caninizi kimsenin yakmaniza izin vermeyin dedi aklimizin bir kosesine yer etti neyse ilk cikdigim cocuk tam bir donme dolapdi entrika yalan dolan bir numaraliydi yol verdim gitti2.cisi beni fizigim ve kiyafetimle begeniyordu hareketleriyden ve sozlerinden belliydi bak seni arkadaslarimla tanisdircam acayip kiskanacaklar cartttttt curtttttt diyordu yani beni sevmiyor sadece yanina manken ariyor dedim onada yol verdim 3. Numara beni aldatti ve sahtekarin tekiydi eeee bu kadar tecrube bana yetmisdi annem hakliydi yuzumu kizartacak hicbir sey yapmadin fotoraf bile cektirmedim beni baglayan korkdugumda hic bir sey yokdu 4.cusu ve sonuncusu esim beni ben oldugum icin seviyordu asla elestirmiyor goruslerime saygi duyuyor soz vermek onun icin namus meselesi kadar onemliydi kadin demek cicek demek benim icin dedi daha ilkgunden hele sevdigim Kadina canimi bile veririm dedi sonra gunler gecti gitti evlenme teklif etti oncesindede sakalasirdi evlenince yagmurda sarmas dolas gezeriz v.s hazirlikliydim yane tum yasadiklarimla karsilastirdim en iyisi esimdi en mukemmeli ozu sozu birdi eeee daha ne olsun dedim sirilsiklamda asigim bence bu dedim gozum kapali evlendim:54:

ilk telefon konuşmamızdı, mevzuyu tuzlu kahveye getirdi gerçekten öyle bi adet var mı filan diye var dedim işte ablamda şöyle olmuştu filan diye anlatıyorum, sen benimkine koymayıverirsin gibisinden bişeyler söyledi tam hatırlamıyorum, ben de içimden salağa bak hemen havaya girdi filan demiştim :1::1::1: dediği gibi oldu kahvesini yaptım :27:

Ben tam o lafı demiştim işte:16:
Ne bileyim içime bi sıcaklık doğdu, sanki onu yıllardır tanıyomuşum gibi:38:

ben hissetmemiştim ama eşimle tanışmadan önce eşim beni kitapçıda görüp içinden ne güzel kız işte ben bu kızla evlenmeliyim demiş yani o baya hissetmiş

benimkisi hem ask hemde mantik evliligdi nedeni ise annem biz genc kiz olunca bakin yavrularim erkek arkadasiniz elbette olacak kirilcaksiniz uzuleceksiniz yeri geldigindede mutlu olacaksiniz ama unutmayin yuzunusu kizartacak ileride cocuklarinizdan bile utanacak hic bir sey yapmayin evlenmeden. caninizi kimsenin yakmaniza izin vermeyin dedi aklimizin bir kosesine yer etti neyse ilk cikdigim cocuk tam bir donme dolapdi entrika yalan dolan bir numaraliydi yol verdim gitti2.cisi beni fizigim ve kiyafetimle begeniyordu hareketleriyden ve sozlerinden belliydi bak seni arkadaslarimla tanisdircam acayip kiskanacaklar cartttttt curtttttt diyordu yani beni sevmiyor sadece yanina manken ariyor dedim onada yol verdim 3. Numara beni aldatti ve sahtekarin tekiydi eeee bu kadar tecrube bana yetmisdi annem hakliydi yuzumu kizartacak hicbir sey yapmadin fotoraf bile cektirmedim beni baglayan korkdugumda hic bir sey yokdu 4.cusu ve sonuncusu esim beni ben oldugum icin seviyordu asla elestirmiyor goruslerime saygi duyuyor soz vermek onun icin namus meselesi kadar onemliydi kadin demek cicek demek benim icin dedi daha ilkgunden hele sevdigim Kadina canimi bile veririm dedi sonra gunler gecti gitti evlenme teklif etti oncesindede sakalasirdi evlenince yagmurda sarmas dolas gezeriz v.s hazirlikliydim yane tum yasadiklarimla karsilastirdim en iyisi esimdi en mukemmeli ozu sozu birdi eeee daha ne olsun dedim sirilsiklamda asigim bence bu dedim gozum kapali evlendim:54:

Gercekten mukemmel bir insanmis, kiskandim vallahi :1:

İlk görüştüğümüz gün içim hiç ısınmadı, bu ne dengesiz eski kız arkadaşlarını anlatıyor demiştim. Yaşıda 30 yani küçük olsa neyse, velhasıl ortak tanıdıklar ikinci kere görüşün diye ısrar etti, bende kabul ettim aman dedim başımdan savar giderim, sonra hoşlandım, 6 ay sonra evliydik. Nişanlıyken bir takım hataları oldu, hala affettiğime çok pişmanım. Nasip kısmet diyorum bazen, kaderime razı oluyorum. Nişanlıyken sorumsuz olması beni çok etkilemişti, ve hala sorumsuz olması beni çok etkiler. Aslında nişanlıyken bir çok şey ortaya çıkıyorda, yeni ev kurma heyecanı, çeyiz vs.. derken onları es geçiyorsun.

Bu arada herşeyi anlatmışımda soruyu atlamışım, evleneceğim diye hissetmedim galiba evlenmeye heveslendim.

Son düzenleme:
Gerçekten şaşırarak okudum :53: Fakat çok güzel gelişmiş olaylar, allah ömür boyu mutlu etsin sizi :nazar:

beni takip edip evimi öğrendiğini ilk söylediğinde bende baya tedirgin olmuştum,hatta ne yalan söyleyeyim sapık galiba diye aklımdan geçirmiştim :1::1: benimle tanışmak için sabah aynı otobüse bindiğimizi,yanımda arabasıyla durup adres sorduğunu,yolumu kesip saat sorduğunu anlatınca iyice şok olmuştum,anlattığı durum ve yerleri söyleyince aaa o senmiydin felan olmuştum..

ben ilk görüşte eşimden hiççç etkilenmedim,hatta cool adı altında embesil bi tip felan dedim :1::1:

ama eşim derki seni ilk gördüm,o an dünya durdu her yer karardı sadece sen aydınlıktın, işte bu kız benim karım olacak dedim:16: hissetmiş herüf,nasıl bi hisse..

Back
X