• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Bayanlar Cevaplasın Lütfen!

ben eşimle ilk tanıştığımda evleneceğimi hissetmedim ancak içimde sıcaklık oldu. büroma gelmişti.. odam aydınlanır gibi oldu... akşamına netten görüştük. sonra yemeğe çıktık. o gün bu gündür birlikteyiz.

bende olmadı ama eşim evlilik düşünüyormuş. bana söylemiyecekmiş ilk günden ama söyledi.. hemde tanışırken...

Son düzenleme:
Gercekten mukemmel bir insanmis, kiskandim vallahi :1:

kiskanma ne olur calis seninde olur tatlim:9:kizlar babasina bakin oglunu alin hesabi aslinda anasina bakin kizini alin hesabida benim esimin dedesi butun gun ogretmenmis okulda kafa patlatirmis bide gelir babaanne yerinden bile kalkmazmis adamcigaz o uzulmesin diye butun yemek ev isi yaparmis karisini mutlu etmek icin firrrrrrrrrrr donermis kv halen anlatir diger yengelerde kp derimde oyle canini verir karisi icin firrrrrr doner askim askim diye kv de tam bir nazli cicek anlayacagiz nisanliyken anam dedim dogru yere kapak atmisim esimde nisanliyken beni mutlu etmek icin neler yapiyordu taaaa o zamanlar anladim bu benim degerimi bilir kp oyle yetistirmis herseyden once es yavrulariniz gelir der halen anne baba abla kalp kirmayin ama bunlar bos aileniz degerli der birgun konusmalarina kulak misafiri oldum sizin kiymetini bilmediginiz ailenizin elalem kiymetini bilir sizde uzakdan izlersiniz dedi soooookkkk olmustum aslina bakarsaniz tam bir pinti gicik bir adam emme ici ogle degilmis

Back