• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bayanlar eski dostlarıyla görüşmeli midir?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
evlendikten sonra eski erkek arkadaşımızla görüşmek hakkında ne düşünüyorsunuz? erkek ardadaş derken sevgili değil. yakın arkadaş. erkekten arkadaş olmaz demeyin. oluyor. benim şimdiye kadar en samimi arkadaşlarım hep erkeklerdi. kendim de erkek gibiydim, hep erkeklerle büyüdüm kızkardeşim yok 3 erkek kardeşle büyüdüm. bekarken çok samimi bir dostum vardı, kardeşim gibiydi. evlenince görüşmeyi kestim birden bire. çünkü eşim istemedi. arkadaşım bana ulaşmaya çalıştı çünkü endişe ediyordu bana ne olduğuna dair. sizce ben onunla görüşmeli miyim?

ne demek görüşebilir miyim? tabiki görüşebilirsin. bende bunu anlamıyorum evlenince arkadaşlarla görüşülmez, internete girilmez, face e üye olunmaz, arkadaşlarla takınılmaz, ... ne kadar saçma. ben ilk işe başladığımda iş arkadaşlarımla takılınca yada face e üye olunca bazıları evli barklı kadın ne işin var burda dedi ama eşim ve ben gereken cevabı onlara verince şimdi kimse gık edemiyor. evliyiz ama hayatımız devam ediyor. aksi takdirde evliliğimiz içinden çıkılmaz bir hal alır.

sanırım bu biraz eşimize bağlı birşey.

Hayatım bunun cevabını en iyi eşin verebilir sana:teselli:
Benim kocamda hepsiyle görüşmemi istemez mesela,aman bende ne yapcam zaten diye düşünür istemedikleriyle görüşmüyorum.Ev huzurum daha önemli benim için.Riske atamam..

evlilik sizi sosyal hayattan alıkoymamalı bence.
madem o kadar yakındınız arkadaşınızla, keşke eşinizle de tanıştırıp arkadaş olmalarını sağlasaydınız. böylece yersiz düşüncelere de kapılmazdı.
geç kalmış sayılmazsınız, eşinize evliyken de erkek arkadaşlarınızın olabileceğini anlatabilirsiniz.

uff berbat bir konudur bu ki malesef evli olsun bekar olsun erkekler nedense hemcinslerine böyledir.bence çok dogal ama malesef eşlerimiz veya sevgililerimiz söz konusu olunca böyle oluyor.bekarken bir şey demiyormuydu da şimdi evli iken bunu söyluyor?

Eski samimiyetin kalmaz,sadece meraba diyebilirsin,ha arkadaşında evli ise ailece görüşürsünüz.Eşin o zaman ses çıkarmayacaktır,bekarsa sık sık ,baş başa görüşmeleriniz yakışık almaz zaten.Tam tersini düşün,eşin eski kız arkadaşıyla görüşse tepkin ne olurdu?

evlilik sizi sosyal hayattan alıkoymamalı bence.
madem o kadar yakındınız arkadaşınızla, keşke eşinizle de tanıştırıp arkadaş olmalarını sağlasaydınız. böylece yersiz düşüncelere de kapılmazdı.
geç kalmış sayılmazsınız, eşinize evliyken de erkek arkadaşlarınızın olabileceğini anlatabilirsiniz.

tanıştırma fırsatım pek olmadı. aslında eşim tanışmak istemeyeceği için ben de teklif etmedim. zaten çok kısa zamanda evlendik. ben evlenince pek çok kız arkadaşım da şoka girdi :) eşimin de çok samimi arkadaşları vardı bekarken. aynı zamanda uzaktan akrabalardı. ben onun görüşmesini istemedim evlendikten sonra. çünkü kız bana çok soğuk geldi. eşime küstü zaten ona benden geç bahsettiği için. kızı sevmedim ve görüşmelerini istemedim. eşim şimdi diyor ki iyi ki onlarla muhabbeti kesmişim. çok gereksiz yere değer vermişim diyor. ama ben dostum hakkında asla öyle düşünmedim. verdiğim değeri hakeden biriydi. zor zamanlarımda hep yanımdaydı. kardeşim gibiydi.

Hayatım bunun cevabını en iyi eşin verebilir sana:teselli:
Benim kocamda hepsiyle görüşmemi istemez mesela,aman bende ne yapcam zaten diye düşünür istemedikleriyle görüşmüyorum.Ev huzurum daha önemli benim için.Riske atamam..

aslında haklısın canım. ev huzuru daha önemli ama gözden çıkaramıyorum yıllardır.özlüyorum

uff berbat bir konudur bu ki malesef evli olsun bekar olsun erkekler nedense hemcinslerine böyledir.bence çok dogal ama malesef eşlerimiz veya sevgililerimiz söz konusu olunca böyle oluyor.bekarken bir şey demiyormuydu da şimdi evli iken bunu söyluyor?

bekarken zaten eşimle kısa bir geçmişimiz var. çok girmedik o konulara. ben ona anlattım samimi arkadaşlarımın çoğu erkek diye. onun da hoşuna gidiyodu hatta benim erkek gibi olmam. ama şimdi şunu düşünüyor. ''artık evliyiz senin herşeyin benim. başka erkek arkadaşa ihtiyaç duymazsın.'' belki çelişkili olucak ama ben şu an eşimin bir kız arkadaşı olmasına asla katlanamam.

Eski samimiyetin kalmaz,sadece meraba diyebilirsin,ha arkadaşında evli ise ailece görüşürsünüz.Eşin o zaman ses çıkarmayacaktır,bekarsa sık sık ,baş başa görüşmeleriniz yakışık almaz zaten.Tam tersini düşün,eşin eski kız arkadaşıyla görüşse tepkin ne olurdu?

zaten 3 yıl oldu ben evleneli. arkadaşımı hiç görmedim. ilk evlendğimde birkaç gün konuştuk sonra eşim numaramı değiştirmemi istedi. o da seğiştirdi, onun da eski kız arkadaşları arıyordu çünkü. arkadaşım bekar. 3 yıl hiç görüşmedik. geçenlerde facebookta gördüm. baya kilo almıştı. dayanamadım ve mesaj attım. 2 gündür mesajlaşıyoruz. o da çok özlemiş. nolucak böle bilemiyorum.

ben hepsiyle görüşüyorum hepsi de hala bekar
evime de gelirler dışarda da görüşürüz
ama ben en baştan eşimi arkadaş çevreme soktum
hepsini yavaş yavaş tanıdı ve sevdi
falsolu tipler de değil arkadaşlarım sorun yok
biz de ne mutlu..
bazen kendi söler sizin çocuklarla toplanıp
bi alem yapalım diye:)

biz de ne mutlu..

Tıpkı senin gibi yapmalıydı,en başından tanıştırmalıydı,3 sene sonra bu benim arkadaşım derse sorun çıkar bence..

biz de ne mutlu..

benim eşim asla böyle bişey yapmaz. o şöyle düşünüyor. bir erkek bir kıza karşı asla kardeşçe duygular beslemez. eskiden ben de aynı şeyi düşünüyordum ama dostumu tanıyımca onun asla böyle düşünmediğini biliyorum.

bekarken zaten eşimle kısa bir geçmişimiz var. çok girmedik o konulara. ben ona anlattım samimi arkadaşlarımın çoğu erkek diye. onun da hoşuna gidiyodu hatta benim erkek gibi olmam. ama şimdi şunu düşünüyor. ''artık evliyiz senin herşeyin benim. başka erkek arkadaşa ihtiyaç duymazsın.'' belki çelişkili olucak ama ben şu an eşimin bir kız arkadaşı olmasına asla katlanamam.

benim çok yakın erkek arkadaşlarım var ve eşimde hepsiyle tanışır hatta bazılarıyla benim olduğumdan daha yakın oldu. yani karşı cinslerin arkadaşlığı benim için gayet normal hatta mutlaka olması gereken bir durum.sadece, sürekli yarış içinde olduğumuz hemcinslerimizle devam ettiremem hayatımı.
ama senin soruna gelince sen kesinlikle görüşmemelisin. neden ? çünkü sen eşinin bu konudaki özgürlüğünü elinden almışsın. birine hele ki eşine bir konuda kısıtlama getirmişsen bunun tersini ondan istemek gibi bir hakkın olmayacağını düşünüyorum.

sen bence hiç bu erkek arkadaş olayına girme o zaman, sonunda sen zararlı çıkarsın.
madem eşinin bi kız arkadaşı olmasına tahammülün yok sen de mecbur arkadaşınla görüşmeyeceksin cnm.
durduk yere huzurunuzu bozma bence..

Back
X