Evli bayanlar ne kadar süreyle kuaföre gidersınız

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
323
İstanbul
Merhaba arkadaslar.evli iki çocuk annesi bayanım.şöyle bi farkettımde kuaför yolunu unutmuşum.geven sene sacımı kestırmeye gıtmışım en son kuaföre..ev çocuklar okul derken şaşmışım yanii.insan kendıne vakıt ayıramıyor doğrusu

Sadece uçlarimdan kestirmek icin 3 ayda bir gidiyorum.
Sacima boya ve sicak işlem uygulamiyorum. Kil, tüy, manikur işlerini de kendim yapiyorum.

Ben sadece düğünümde gittim kuaför de bir işim yokki zaten kapalıyim elhamdülillah

En son gecen hafta gittim o da kil tuy icin :) saclarim icin ise 2 ayda bir kiriklari aldirmaya gidiyorum ama o kadar useniyorum ki anlatamam :( bir de cocugum olursa popoma kadar uzar heralde saclarim hic gitmem :))

gecen yaz pedikur disinda epeydir gitmiyorum.
kendim kesiyorum ve boyasiz saclarim iki cocugumun saclarini da ben kesiyorum.
kaldigim.yerde hem pahali hem de hizmetini sevmedigim kuaförler var..kafama göre kardayim.
kizlar sari hic denemedim sari yapinca sürekli giderim gibime geliyor. kil tüg isini kendim hallediyorum.
ama ben kuaför sandaldesine dahi oturmayi cok seviyorum.
cocuklar büyüyor hallederiz yav :dondurma:

gecen yaz pedikur disinda epeydir gitmiyorum.
kendim kesiyorum ve boyasiz saclarim iki cocugumun saclarini da ben kesiyorum.
kaldigim.yerde hem pahali hem de hizmetini sevmedigim kuaförler var..kafama göre kardayim.
kizlar sari hic denemedim sari yapinca sürekli giderim gibime geliyor. kil tüg isini kendim hallediyorum.
ama ben kuaför sandaldesine dahi oturmayi cok seviyorum.
cocuklar büyüyor hallederiz yav :dondurma:
Git kız havan değişsin

Ayy inanirmisin daha bugun kac aydir gitmedigimi farkettim edigin gibi 2 cocuk ev okul vakit yok oglende cocuklari okula atip gittim bi fon biraz bakim offf dunya varmis valla iyi geldi guzellestim sanki :)

bende sadece kas biyik icin giderim uzadilarmi:)gidemedigimde oluyor hatta bebegim oldu kendime vakit ayirmak lux haline geldi.birde bu yaz sacimi kestirdim okadar.boya isi manikur pedikur yok bende.agda isini kendim hallederim.aslinda bnde ombre istiyorum ama korkuyom yakismaz diee dee

Back
X