Evli bayanlar ne kadar süreyle kuaföre gidersınız

Bir tek sac uclari icin ugruyorum kuafore...
Ama en son ne zaman ugradim allah bilir...sac modelim epey bozuldu sac uzadi son katı artik belimde...allahtan maşa diye birsey var

bende sadece kas biyik icin giderim uzadilarmi:)gidemedigimde oluyor hatta bebegim oldu kendime vakit ayirmak lux haline geldi.birde bu yaz sacimi kestirdim okadar.boya isi manikur pedikur yok bende.agda isini kendim hallederim.aslinda bnde ombre istiyorum ama korkuyom yakismaz diee dee
Kim çıkardıysa bu ombreyi dipleri gelmiş mendilci kızlar

bende sadece kas biyik icin giderim uzadilarmi:)gidemedigimde oluyor hatta bebegim oldu kendime vakit ayirmak lux haline geldi.birde bu yaz sacimi kestirdim okadar.boya isi manikur pedikur yok bende.agda isini kendim hallederim.aslinda bnde ombre istiyorum ama korkuyom yakismaz diee dee

aynen, sari ombre düsünüyorum ama tereddütreyim hadi birbirimizi gazlayalim:dondurma:

Bencede :) ten rengin ne senin?ben esmerim kumral desekte olur.saclarim siyah gür asiri dalgali

oyyy gür ve dalgali mi, tam istedigiiiiim. cok seksi oluyor kabarik sac.
benim tenim beyaz, mavi büyük gözlerim var kaslarim seyrek almiyorum hatta makyaj da yapmam. iste sari sac makyajla gidiyor diyorlar ondan tedirginim.
saclarim cok azaldi dogumlardan sonra, öncesinde de gür degildi. beyaz tene cok soluk durma olayi var bilemedim

benim tenim beyaz, mavi büyük gözlerim var kaslarim seyrek almiyorum hatta makyaj da yapmam. iste sari sac makyajla gidiyor diyorlar ondan tedirginim.
saclarim cok azaldi dogumlardan sonra, öncesinde de gür degildi. beyaz tene cok soluk durma olayi var bilemedim

Siyah rengi denediniz mi hic? Sari sac renkli goz olayi artik cok klasik. Siyah sacla beyaz ten ve renkli göz inanilmaz guzel oluyor bazi insalarda.
Ben de beyaz ten ve renkli gozluyum ama siyah saç öcü gibi durdu bende perukla denedik kuaforde yaptiramadim, kuaforde onermedi. :/ ama yakisana coook yakisiyor.

Siyah rengi denediniz mi hic? Sari sac renkli goz olayi artik cok klasik. Siyah sacla beyaz ten ve renkli göz inanilmaz guzel oluyor bazi insalarda.
Ben de beyaz ten ve renkli gozluyum ama siyah saç öcü gibi durdu bende perukla denedik kuaforde yaptiramadim, kuaforde onermedi. :/ ama yakisana coook yakisiyor.

Siyah sac ile ilgili bir anim var. Lisede ergenlik zamani asi bir aksamda siyah hint kinasina boyatmistim komsuya.
Tabi okulda yasak ama siyah nolcek yeaa kafasindaydim.
Tabi bembeyaz yüzde cok patladi. Bir de o gün fotografcilar geldi vesikalik cekmeye sansima. Sonrasinda müdür yardimcisi uyarisi. Ardindan bir ay icinde okuldaki belli basli kizlarin aniden saclarini siyaha boyamasiyla sonlandi hersey.
Yani yakisti ama iki zit renk cok dikkat cekiyor siyahla beyaz.
Kizil en muazzamiydi ama esim pek hoslanmadigi icin dönemiyorum.Cok ama cok yakismisti bana.
Bir tek sari kaldi, ama yakismama ihtimali de cok yüksek.
Mavi göz beyaz tene olur diyorlar ama olmuyor da bazen sanki

Haftada bir muhakkak giderim...
her seferinde büyük işler yaptırmam ama
bir fön özellikle hafta sonu eşimle daha çok vakit geçireceğimden cuma -cumartesi muhakkak çektiririm

Tam siyah değilde o çok yapay bir koyuluk veriyor...şöyle koyu kestane tonları 3numara 4numara tonları

Al sana vereyim ;))) bende dumduz ve az sac isterdim.evet sari makyaj istiyor cevremde bicok arkadasim sari sacli ve makyajlilar :))

Ben bekar kadın halimle yılda bir saç için, 4-5 de kaş için gidiyorum.
Ama bunun evlilikle vs hiç alakası yok ki. İki çocuğunuz varmış, Allah bağışlasın.
Ama anneleri sizseniz babaları da kocanız.
Bırakın bir cumartesi iki saat üç saat babalarına, önce kuaföre gidin, sonra yakın bir arkadasinizla buluşup kahve için.
Bu bile sizin moralinizi yerine getirir, daha mutlu bir anne ve eş olursunuz kendinize zaman ayırmayla
Ha , çocuklarım 3 saat bile babada kalamaz derseniz öyle babaya iki çocuk neden verdiniz diye sorarım....
Bugüne kadar saçını süpürge eden hangi kadınin emeği odullendirilmiştir ki sizin bu kendini paralamaniz bir işe yarasın? Günün sonunda yaptığınız her fedakarlık hem eşiniz hem çocuklarınız için 'goreviniz' sayılacak zaten.
O yüzden önerim odur ki; kendinizi hiçe saymayın. Anne olabilirsiniz,ama hala bir adınız,bir varliginiz var.

Merhaba arkadaslar.evli iki çocuk annesi bayanım.şöyle bi farkettımde kuaför yolunu unutmuşum.geven sene sacımı kestırmeye gıtmışım en son kuaföre..ev çocuklar okul derken şaşmışım yanii.insan kendıne vakıt ayıramıyor doğrusu
Her pazar giderim . 18 yıllık evliyim 2 oğlum var ve çalışıyorum . Hiç sekmez . :)

Bazen haftada iki üç giderim bazen 15 gün hiç uğraşmam. Ruh halime bağlı. Ama çok da istiyorum şöyle saçlar hep bakımlı manikürlu vs gezeyim.

15 günde bir kaş-bıyık-maniküre,
Ayda bir ağdaya giderim kesinlikle aksatmam.
Benimde iki çocuğum var evliyim üstelik çalışıyorum.
İnsan kendine özen gösterince zaman illa ki bulunur.
Bahanelerden kurtulun.

Benim kuaför fobim var galiba en son 4 sene önce hamileyken saçımı kestirmistim hiç gitmedim kıl tüy kendim hallediyorum bıyık kuzene aldiriyorum kaslarimin alinmasina ihtiyacı yok alınmış gibi saclarimida kendim boyuyorum ve fon cekiyorum dugunden düğüne gidiyorum ondada hep kuaförler illallah ediyo bnden hiç bişeyi begenmiyorum

4 5 ayda bi saçımı uçlardan kestirmeye giderim sadece :) bi de boyatacaksam. tüy tırnak oje hep kendim hallederim maniküre hiç bulaşmadım iyi ki bulaşmamışım geri itmek yetiyo tırnak etlerini

Back
X