Uzun zamandır uyuyamıyorum psikolojim çok bozuldu bunu ailemde farkında. Sebebini tabikide onlara söyleyemiyorum hatta hiç kimseye... Benim en büyük derdim kendimde gizli, içime atmaktan kahroluyorum çoğu zaman sinir krizleri geçiriyorum yaşadığım acı çok büyük. Ne olur kötü yorum yapmayın ben yeterince kendime hakaret ediyorum. Erkek arkadaşımın evindeyken birden delirdi istemediğim halde oldu analdandı çok ağladım bırakmadı sonra sanki öne girmiş gibi hissettim ağlayarak söyledim ona ne yaptığını o da çekildi bir baktım kan hıçkıra hıçkıra ağladım ama bir faydası olmadı... Sadece 1 kez girdi ne bir zorlama oldu ne bir acı. Doktora gidip anlatmış durumu doktor imkansız olduğunu o kadar kolay olmıycağını zedelenme olmuş olabiliceğini söylemiş. İkinci ilişkimde kanamam olucağunı söylemiş tabi ben doktora gitmedim cesaretim yok duyucağım şey kötü olur diye korkuyorum. Sizden ricam böyle bir kez girmeyle tamamı bozulurmu birde hiç baskı olmadan yırtılırmı hemen zorlama olmadan bu bir dahaki ilişkimde kanamam olurmu ne olur fikirlerinize ihtiyacm var