Evli bayanlar ne olur yardım edin

O kadar kolay olucak bir iş değil demiş. Kafam o kadar karışık ki ne olduğumu bilmiyorum çok zor bir durum
Kız kolay olup olmayıp da atla deve mi bu.. remen çocuk seni ayaküstü keklemiş.. girdi mi yırtılır bu kadar basit.. şu bozulur lafına çok bozuluyorum.. bunu sana yapan hayvanat bozuk asıl

Açılın ben evliyim :kahve:
Bunu anlamanın tek yolu var dr a gitmek ilkinde de rahatlıkla girebilir ıslanma yeterince olduysa

Uzun zamandır uyuyamıyorum psikolojim çok bozuldu bunu ailemde farkında. Sebebini tabikide onlara söyleyemiyorum hatta hiç kimseye... Benim en büyük derdim kendimde gizli, içime atmaktan kahroluyorum çoğu zaman sinir krizleri geçiriyorum yaşadığım acı çok büyük. Ne olur kötü yorum yapmayın ben yeterince kendime hakaret ediyorum. Erkek arkadaşımın evindeyken birden delirdi istemediğim halde oldu analdandı çok ağladım bırakmadı sonra sanki öne girmiş gibi hissettim ağlayarak söyledim ona ne yaptığını o da çekildi bir baktım kan hıçkıra hıçkıra ağladım ama bir faydası olmadı... Sadece 1 kez girdi ne bir zorlama oldu ne bir acı. Doktora gidip anlatmış durumu doktor imkansız olduğunu o kadar kolay olmıycağını zedelenme olmuş olabiliceğini söylemiş. İkinci ilişkimde kanamam olucağunı söylemiş tabi ben doktora gitmedim cesaretim yok duyucağım şey kötü olur diye korkuyorum. Sizden ricam böyle bir kez girmeyle tamamı bozulurmu birde hiç baskı olmadan yırtılırmı hemen zorlama olmadan bu bir dahaki ilişkimde kanamam olurmu ne olur fikirlerinize ihtiyacm var

Eski erkek arkadaşınmı ?

Oncelikle çok adiymişş. Doktora bosuna gitmesin. Senin gorunmen lazim. Yasiniz kac bilmiyorum ama girmese bile kizlik zarindan kan gelebilir.
Suna da kizlik zari demek beni cok sinirlendiriyor ama neyse...
Bendede ilkinde girmese bile kan gelmişti ve cok aglamistim. Cnku tam iliski olmadi ama kan geldi.
Olan olmuş yapabileceginiz birsey yok. Ders cikarmis olabileceginizi dusunup bir insanin sizin onemli birseyinizi izinsiz almasina zemin hazirlamayin. ( onemli oldugunu dusunmemin sebebi bu konuyu acmis olmaniz )

Bunun anali oral i yok bence. Iliski iliskidir. Kizlik zarima zarar gelmemis bile olsa isteginiz disinda gerceklesmis birseyi eski erkek arkadasiniz neden irdeliyor???
Kafanizi cok takip psikolojinizi uykularinizi bozmayin muayene olmak kotu birsey degil . Benim arkadasim da bisiklet kazasinda klitoris bolgesi yirtildi. Jinekolojik muayene ye gitti ve birsey olmamisti. Sadece bakiyor diye biliyorum. Sizde utaniyorsaniz boyle birsey uydurabilirsiniz.
Eski erkek arkadssinizdanda uzak durun gercekten okuzun tekiymiş...!!!!

Yani bu gerçekten esnekliğe göre değişir. Bende eşimle ikinci birlikteliğimizde oldu mesela.. Ama bnde öyle oldu diye sende de öyle olacak değil. En iyisi doktor.

Aileside evdeydi sonra onlar alışverişe çıkınca ben kaldım evde bizde çıkalım dedim çıkarız dedi ama öyle olmadı malesef
öncelikle kendine kızmaktan vazgeç. bir şey olmuş. bundan sonra olack olanlara bakmak lazım.
önce anal ilişkide kanama görülür.
vajinal ilişkide ise öyle deli gibi baskı acı sancı bekleme.
bu acılı beklentini analda hissetmen gerekirdi.
vajinal ve analı ayırt edemiyorsan buna şaşırırım.
hiçbir sevgili doktora (arkadaşı değilse ) gidip böyle böyle yaptım demez. cocuk seni kandırmış.
anal ilişki çiftlerin hoop diye yapacakları bir şey değildir. kendini kasarsan hiç bir penis oraya kolay kolay giremez.
diyelim zorladı canının feci yanması acıması lazım. mutlaka krem-kayganlaştıcı vb. ürünler sürülmesi öyle ilişkiye girilmesi gerekir.
bu yüzden bu anlattıklarına ben pek inanmıyorum.

Back
X