Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evli daha bebeği olmayan bayanların çalışması nasıl olur sızce artısı ?
Yaklasık 6 aydır evde oturuyorum kocama sarmakdan baska bırsey yapmıyorum sızde boyle seyler yasadınızmı calısmak mesgul olmak daha ıyı gelır mı sızce
Evlenmeden once calısıyordum.
Kesinlikle çalışmalısın çocuk olana kadar. Çocuk olduktan sonra da çalışsan iyi olur tabi ama çocuğunu kendin büyütmek istersen evrelerini kendin görmek yaşamak istersen ve maddi durumunda yani kocan da sana bu maadiyatı sağlarsa çalışma derim ama sgk nı dışardan ödet birde çalışma dedim ama hayat bu ne olur ne olmaz iler de güvence şart bayan için. En azndan ben böyle düşünüyorum
evlenmeden once calisan kadinlarin evlendikten sonra ev hanimi olmaso daha zor aliskin olmadiklarindan sıkılıyorlar gerci alistiktan sonra is hayatina donmek istemeyenlerde var:)
Wala ben çalıştıgm için bilemiyorum ama şuan hamilelhkten dolayı uzun zamandır raporluyum ve evdeyim sıkılmıyorum gündüz kuşagı programları izliyorum birde dogum alışverişi yapıyorum
Evlenmeden once calisiyormussunuz neden biraktiniz ki keske devam etseydiniz bu devirde kadinin ekonomik acidan ozgur olmasi kadar guzel birsey yok valla.
Bir sure sonra eve sararsiniz esinizle ugrasirsiniz. Hani yakin zamanda bebek dusunmuyorsaniz calisin derim :)
Çocuk yok henüz madem çalışın istiyorsanız.. ama kocanıza sarmak varsa huyda o çalışınca da olur.. evde de olsanız bi hayatınız var niye saracak kadar sıkıyorsunuz kendinizi..
Evli, bekar, çocuklu veya değil..
Tüm kadınların, tüm bireylerin çalışmasından yanayım ben. Yaşlılık var, kandırılmak var, sağlık bozulması var, kaza geçirmek var. Hepsi için geç olmadan insan kendi üreterek tüketmeli.
Bunca şey yazdım. Ben çalışıyor muyum? Hayır. Öğrenciyim.
Eli ayağı tutan sağlıklı bir insanın kadın erkek ayrımı yapmadan söylüyorum üretmeyip sadece tüketmesi bana çok itici geliyor.. düşünsene hiçbir işe yaramıyorsun,sadece tüketicisin üretim adına bişey yok.. bence bu çok rahatsız edici. Bu işin evlisi,bekarı,çocuklusu olmaz.
Nişanlıma bir gün keşke ev hanımı olsaydım da sana akşam kapıyı ben açsaydım dedim
O da bana ;
" Ben ( misal ) 10 bin maaş almış olsaydım bile senin çalışmanı isterdim.. Benim için değil kendin için.. Dünya hali bana bir gün birşey olursa o iş senin güvencen, tek başına kendi emeğinle kimseye muhtaç olmadan ayakta durabilmelisin ki ben mutlu olayım " dedi
Demem o ki kadınlar çalışmalı, kadınlar tek başına kimseye muhtaç olmadan parasını kazanmalı, kendini geliştirmeli
Ben şahsen asla istemezdim ekmek parasını eşimden istemeyi... İşim olmasa bile kek yapar satardım ama yine paramı kazanırdım..
Ayy şu konu bininci kez açıldı artık herhalde.
İnsanları birbirine kırdırmak için en iyi yol. Birazdan çalışmayan kadınları hazır yiyicilikle,asalaklıkla itham edenler çöker konuya.
Edit:Gelmişler bile.
Yahu çalışmanın evlilikle bekarlıkla ne alakası var? İnsanın kendi hayatını idame ettirebilmesi, özgüven kazanması ve sosyal yaşamı olması için çalışması şarttır. Evde oturup ne yapacaksınız? Bütün gün eşinize nerdesin?napıyosun?ne zaman geleceksin? Diye saracaksınız. Tek sosyal aktiviteniz komşularla düzenlenen altın günleri olacak. Gerçekten bunu mu istiyorsunuz?