- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışanları da çocuğuna bakmaktan aciz, kötü anneAyy şu konu bininci kez açıldı artık herhalde.
İnsanları birbirine kırdırmak için en iyi yol. Birazdan çalışmayan kadınları hazır yiyicilikle,asalaklıkla itham edenler çöker konuya.
Edit:Gelmişler bile.
Çalışanları da çocuğuna bakmaktan aciz, kötü anne![]()
Aşk evliliği/mantık evliliğinde de durum aynıBir bu konu, bir de kedi/köpek konuları. Sonu hep aynı.
Aşk evliliği/mantık evliliğinde de durum aynı![]()
Param olsun istiyorum ama ağaçta yetişse de ben de toplasam modu işteİnsanlar çalışmalı. Ama çalışmak kadar iğrenç bir şey var mı? Sabahın köründe kalk. Akşama kadar çalış. Yorgun ve uykusuz eve gel. Yemek yap. Yıkan. Biraz iş yap. Oldu sana akşam. Bi saat tv izle. Hadi uyu. Çünkü sabah erken kalkacaksın.Ne kadar sıkıcı bir kısır döngü.
Gel gelelim dönem dönem eşek gibi çalışıyorum bir işim olsun. Sınav sonuçları bekliyorum. Ama çalışmak istiyor muyum hayır. Ama iş sahibi olabilirsem çalışacağım. Çalışmak istiyor muyum hayır. Ama olursa çalışacağım. İstiyor muyum hayır. Beynim yandı.![]()
Yok ya boşuna okumuş olmayayım, boşuna mı dirseklerim aşındı, evde malak gibi yaşayıp ona buna kafayı takmayayım kafam dağılsın, bütün gün yatmayayım gibi sebeplerle. :dParam olsun istiyorum ama ağaçta yetişse de ben de toplasam modu işte![]()
Ben tam tersi, param olsun ama çok da emek vermesem iyi olurYok ya boşuna okumuş olmayayım, boşuna mı dirseklerim aşındı, evde malak gibi yaşayıp ona buna kafayı takmayayım kafam dağılsın, bütün gün yatmayayım gibi sebeplerle. :d
Ben gezmediğim sürece pijamayla yaşıyor olmaktan sıkıldım. :dBen tam tersi, param olsun ama çok da emek vermesem iyi olur![]()