• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanlar sizce çalışmalılar mı ?

Evlendiginizde sizi ev hanimi olarak sahiplenecek biri var diye rahatlamissuniz sanirim. Üc kuruş icin ve evde gordügu ufak tefek isler icin laf söyleyip, esiniz degilde o evin patronu sizde hizmetcisi gibi davrandiğında calışmaya baslarsiniz. He birde kaynana veya görümce her istedigini alip siz alinca müsriflik yapiyor oglumuzun paralarini yiyor imaları var. He bide üc kurus verip onu kaca aldi bunu kaca aldn diye beş kurus hesap sormalari var. Daha yeni evlisiniz isten koparsaniz hayattan koparsiniz.

Çalışılmalı tabikide. Kadının kendi ayakları üzerinde durması gerekiyor
İleride neler olacağını kimse bilemez.
Bende çalışıyorum 3,5 aylık evliyim
Çok seve seve çalıştığım söylenemez, yukarıda bir arkadaş yazmış cidden bu kısır döngü beni sıkıyor
Sabahın köründe işe gidiyorum akşam gel yemek hazırla ortalığı topla duşa gir derken gece oluyo
Bazen izinli olduğumda evde hiç bir şey yapmadan oturuyorum o kadar iyi geliyor ki
Sabah erken kalkma derdin yok. Kalk 10da 11de kahvaltını yap gündüz kuşağı eşliğinde...
Ama hayal tabi bunlar.
Çalışmak zorundayım öyle ya da böyle....

Evlendiğimde ilk 2 ay evdeydim evimin tüm işini yapıyordum yemeklerim düzenliydi ve en önemlisi eşime çok fazla vakit ayırıyordum , ortak paylaşımlarımız daha fazlaydı. Şu an çalışıyorum ve ben bunları gerçekleştirmede çok zorlanıyorum.
Belki de bu Soruyu çalıştığımız mesai saatlerine ve aldığımız maaşa göre değerlendirmek gerekir. Zorunlu olmadığı takdirde diye ayrıca belirtmek istiyorum :KK25:

Valla çok iyi bir kariyerin olmadıktan sonra çalışmayı anlamlı bulmuyorum.Hatta nefret ediyorum.Şu an çalıştığım için hiç bir sosyal aktivitem yok.Ekstra yaptığım birşey yok.Hep işteyim,hafta sonu tatilim yok yani sadece pazar günleri var onda da temizlik yapmazsam ev yürüyor gibi oluyor resmen.4 aylık evliyim.Evimizi harika bir şekilde yaptırdık ama benim orda yaşayacak vaktim yok.Dolaplarımın içini bile düzenleyemedim daha..O yüzden alacağımız asgari ücret için günümün aile yaşantımız sıfır oluyor..Bir an önce zaman geçsin borcumuz azalsında çocuk yapayım bari aile nasıl olunur anlayayım diye bekliyorum..

Valla çok iyi bir kariyerin olmadıktan sonra çalışmayı anlamlı bulmuyorum.Hatta nefret ediyorum.Şu an çalıştığım için hiç bir sosyal aktivitem yok.Ekstra yaptığım birşey yok.Hep işteyim,hafta sonu tatilim yok yani sadece pazar günleri var onda da temizlik yapmazsam ev yürüyor gibi oluyor resmen.4 aylık evliyim.Evimizi harika bir şekilde yaptırdık ama benim orda yaşayacak vaktim yok.Dolaplarımın içini bile düzenleyemedim daha..O yüzden alacağımız asgari ücret için günümün aile yaşantımız sıfır oluyor..Bir an önce zaman geçsin borcumuz azalsında çocuk yapayım bari aile nasıl olunur anlayayım diye bekliyorum..
Resmen düşüncelerimi yazıya dökmüşsünüz bu kadar olur aynı şeyleri yaşıyoruz aynı şeyleri istiyoruz :KK57:

Resmen düşüncelerimi yazıya dökmüşsünüz bu kadar olur aynı şeyleri yaşıyoruz aynı şeyleri istiyoruz :KK57:
Aynen canım.Çalışmayanlar keşke çalışsam derdindeler.Çalışanlar da evde bir gün geçirmeye hasretler..Ömrümüz böyle geçiyor işte..

Back
X