Annem jinekolok o yıllarca anlayamadıysa senin bu dedigin gerçegi bende anlayamam merak etmeAslinda gercegin tam tersi oldugunu bir gun anlarsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem jinekolok o yıllarca anlayamadıysa senin bu dedigin gerçegi bende anlayamam merak etmeAslinda gercegin tam tersi oldugunu bir gun anlarsin![]()
Annenizin "jinekolok" olmasi sebebiyle sorunu olan insanlarla karsilasmasi normal.Annem jinekolok o yıllarca anlayamadıysa senin bu dedigin gerçegi bende anlayamam merak etme
Hanfendi ben bakıyorum bebekle ilgili ne yazsam hep olmadıgından dert yanan insanlar dolu nasıl aksini idda ediyosunuz anlamıyorum. Aynn uzatmayalım iyi akşamlarAnnenizin "jinekolok" olmasi sebebiyle sorunu olan insanlarla karsilasmasi normal.
Anne gruplarindaki katilima bakarsaniz infertilite gruplarindan daha fazla oldugunu gorursunuz, neyse bu kadar gereksiz bir konuyu daha fazla tartismayacagim.
Annen jinekolog ise onun "jinekolok " olmadığını bilmem gerekmez miydi?Annem jinekolok o yıllarca anlayamadıysa senin bu dedigin gerçegi bende anlayamam merak etme
Niye insan kendi adınıda biliyo ama o hzla yanlış yazabiliyor . O zaman oda adını bilmiyo kesin bi süpheli olay diyemi yaklaşılıyo. Benm demek istedigimi hem bilimsel hem hayattın gerçekleriyle anlayan anladı size gerek kalmadı konu sahibiyle halletik. Başkasına takın iyi akşamlarAnnen jinekolog ise onun "jinekolok " olmadığını bilmem gerekmez miydi?
Annenin jinekolog olması senin bu konuda yetkin ve birikim sahibi olduğunu göstermez malesef. Söylediklerinin ne bilimsel açıdan ne de hayatın gerçekleri ve tecrübe açısından bir değeri yok.
İlkinde yanlışlıkla olmuştur dedim ama birkaç kez tekrarlanınca hata olmadığını farkettim. Bize gerek kalmadığına kim nasıl karar verdi acaba? Doğrularınızın herkese göre doğru olmadığını, size özel olduğunu, burda bir sürü insanın farklı yaşanmışlıkları olabileceğini kabullenmelisiniz.. bu ne stres?Niye insan kendi adınıda biliyo ama o hzla yanlış yazabiliyor . O zaman oda adını bilmiyo kesin bi süpheli olay diyemi yaklaşılıyo. Benm demek istedigimi hem bilimsel hem hayattın gerçekleriyle anlayan anladı size gerek kalmadı konu sahibiyle halletik. Başkasına takın iyi akşamlar
Üzülmedi çünkü nişanlıydım ve eşim okutmayacagını zaten durumumuzun çok iyi oldugunu söyleyince bende boşa uğraşmadım. Ve şuan 2 sene olucak evliyim allaha şükür 5 üni bitirip çalışanlar benm kadar rahat degildir maddi durum bakımından. Ben konuşcagım insana özlden anlattım durumu tekrar diyorum size gerek kalmadı iyi akşamlarİlkinde yanlışlıkla olmuştur dedim ama birkaç kez tekrarlanınca hata olmadığını farkettim. Bize gerek kalmadığına kim nasıl karar verdi acaba? Doğrularınızın herkese göre doğru olmadığını, size özel olduğunu, burda bir sürü insanın farklı yaşanmışlıkları olabileceğini kabullenmelisiniz.. bu ne stres?
"Jinekolok" anneniz kızı liseden sonra okumadığı için ne kadar üzülmüştür.
Size de iyi akşamlar diliyorum![]()
Hmm demek maddi durum iyi olunca okumaya çalışmaya gerek kalmıyormuş. Bir şey daha öğrendik ne güzel..Üzülmedi çünkü nişanlıydım ve eşim okutmayacagını zaten durumumuzun çok iyi oldugunu söyleyince bende boşa uğraşmadım. Ve şuan 2 sene olucak evliyim allaha şükür 5 üni bitirip çalışanlar benm kadar rahat degildir maddi durum bakımından. Ben konuşcagım insana özlden anlattım durumu tekrar diyorum size gerek kalmadı iyi akşamlar
Fakir fakir konuşup durduk bizde buradaHmm demek maddi durum iyi olunca okumaya çalışmaya gerek kalmıyormuş. Bir şey daha öğrendik ne güzel..
Size de tekrar tekrar iyi akşamlar![]()