Evli bayanlar yada bana yardımı dokunabilecel arkadaşlar bakarmısınız?

missdiorr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
146
18
38
35
Eşimle birlikteliğimiz sonucu istenmeyen bir durum oluştu. Adetime 10 gün var hamile kalmam mümkünmü acaba?geceden beri uyku uyumadım çok kötü hissediyorum.asla bebek düşünmüyorum uzun süre böyle bir durum benim için felaket olur bana yardımcı olurmusunuz lütfen

Mümkün az da olsa..
Yumurtlama gününse ya da geç döllenme olursa.

Madem istemiyorsun umarım olmaz.

şimdiden stres yapmayın, bizde çocuk istediğimizde hemen olur sanıyorduk ama olmuyor

nasip birazda

ilişkiden sonra hemen wc ye gittiyseniz düşük ihtimal hamilelik

birde hangi gün oldu yumurtlamaya denkmı yoksa bitince mi

bence stres olmak için erken

Evt ben buradan okumuştum hemen wcye gittim umarım işe yarar çok teşekkür ederim allah isteyene nasip etsin
şimdiden stres yapmayın, bizde çocuk istediğimizde hemen olur sanıyorduk ama olmuyor

nasip birazda

ilişkiden sonra hemen wc ye gittiyseniz düşük ihtimal hamilelik

birde hangi gün oldu yumurtlamaya denkmı yoksa bitince mi

bence stres olmak için erken
lah s

Eşimle birlikteliğimiz sonucu istenmeyen bir durum oluştu. Adetime 10 gün var hamile kalmam mümkünmü acaba?geceden beri uyku uyumadım çok kötü hissediyorum.asla bebek düşünmüyorum uzun süre böyle bir durum benim için felaket olur bana yardımcı olurmusunuz lütfen
evet olasi,
hemen ertesi gun hapi al.

Hamile kalmak o kadar kolay degil merak etme sebepsiz senelerce olmayanlar var canım o kadar ugraştıkları halde. Boşuna uyukunu kaçırma yoktur %90

Back
X