Evli bayanlar yada bana yardımı dokunabilecel arkadaşlar bakarmısınız?

Bende öyle ufak bi kaza yaşadım adet dönemimi dört gözle bekledim 5 gün önce oldum bende tutmadı sende gebelik istemiyormuşsun inşallah tutmaz şimdilik inşallah diyeyim eksik dua olur çünkü yoksa sonradan istesende olmaz

Eşimle birlikteliğimiz sonucu istenmeyen bir durum oluştu. Adetime 10 gün var hamile kalmam mümkünmü acaba?geceden beri uyku uyumadım çok kötü hissediyorum.asla bebek düşünmüyorum uzun süre böyle bir durum benim için felaket olur bana yardımcı olurmusunuz lütfen
yazan oldumu bilmiyorum ama ertesi gün haplarından alın eczaneden olası hamileliği engelliyor.. böylece içiniz rahat olur...

bu arada bi yan etkisi yok öyle korkulacak... bende daha önce kullandım birşey olmuyor yani...istenmeyen gebelikle mukayese dahi edilemez..

ya bende hap kullandım ama pişman oldum sonra çocuk yapmak o kadar kolaymı keşke almasaydım boşuna para verdim ilaca dedim ama 5 gün gecmediyse al hapı kafan rahat etsin bu kadar tedirginsen

kişiden kişiye değişir bu, neden bu rahatlık ?
hamile kalma oranı 6 ayda %25 1 ayda hamile kalabilme şansın sadece 24 saat kaliteli ve çatlayan bi yumurta olması lazım ve güzel spermler yani ikinizde çok saglıklı ,sende çok dogurgan bi yapıya sahip olmalısın ayaga kalmadan 1 saate yakın durmalısın bunların hepsini sadece 1 denemede olcagını sanıp kendini kasıyosan devam et ben rahatım

kişiden kişiye değişir bu, neden bu rahatlık ?
Doktorlar bile bütün tahlilleri yapılıp çok saglıklı insanlara haftada en az 3 ilişki öneriyoda aylar sonra oluyo demekki tutturmak zor. Bi kerede olmaz 1000 de bir oda sana vurmaz inş

Bende şunu anlamadım bir anlatıverin. Daha yeni bir konu açmışsınız 2015 de bebek istiyorum ama sarışın mavi gözlü istiyorum ne yapabilirim diye o da saçma bir konuydu zaten bebek sağlıklı olsund a sizin evladınız olduktan sonra ne önemi var da eee bebek isteyen konu açan biri şimdi neden istemez? neden felaketim olur der evli olduğunuza göre neden korkuyorsunuz bu kadar yani.

Sizi korkutmak istemem ama ben kizima sadece 1 kere kaza sonucu hamile kakmistim.iyikide kalmisim hic boyle felaketim falan diye de dusunmedim ki bu tabiriniz bana cok itici geldi bebek dusunmuyo okabilrsiniz ona saygi duyarim ama hic bizaman insanin bebegin olacak olmasi felaketi olmaz bence.

Sizi korkutmak istemem ama ben kizima sadece 1 kere kaza sonucu hamile kakmistim.iyikide kalmisim hic boyle felaketim falan diye de dusunmedim ki bu tabiriniz bana cok itici geldi bebek dusunmuyo okabilrsiniz ona saygi duyarim ama hic bizaman insanin bebegin olacak olmasi felaketi olmaz bence.
bu sizi ilgilendirmez ki benim bedenim benim hayatım yargısı size düşmez eğer yazım itici bulduysanız okur ve geçerdiniz yorum yapmak ndn demekki herkesin kendi düşünceleri var değilmi

Bende şunu anlamadım bir anlatıverin. Daha yeni bir konu açmışsınız 2015 de bebek istiyorum ama sarışın mavi gözlü istiyorum ne yapabilirim diye o da saçma bir konuydu zaten bebek sağlıklı olsund a sizin evladınız olduktan sonra ne önemi var da eee bebek isteyen konu açan biri şimdi neden istemez? neden felaketim olur der evli olduğunuza göre neden korkuyorsunuz bu kadar yani.
eski konularımı sırf didiklemek için karıştırmışsınız ne mikserler var bu dünyada aman allahım... evet bebek istiyorum ama doğru zaman değil bazı sorunlarım var size bunları anlatıp merakınızı gideremiceğim üzgünüm bu benim hayatım ne yaşadığımı nerden bileceksiniz yargılayamazsınız efendim...

Canım ertesi gün hapı kesin çözüm ama süresi belli acele et ne kadar erken o kadar iyi.Ayrıca yan etkisi bende sadece bulantı yaptı.Arkadaşlarada gelince önceden düşünüyordu belki şu an her şey ters gidiyor konu taratıpta yüzüne vurmak niye?Bende bir kaç ay önce 2.çocuğumu düşünüyordum şuan eşimin işlerinde aksilik çıktı maddi anlamda erteledik insanlar her şeyi anlatmak zorunda değil

Ertesi günü hapı almalısınız bence. Evet yan etkileri çok kuvvetli direkt hormonları etkilediği için erken regl , geç regl , ara kanama gibi sorunlar yaşanabiliyor fakat çok kesin bir şekilde istemiyorum diye yazmışsınız o zaman bir an önce haptan kullanmanızı tavsiye ediyorum. Ne kadar erken zamanda alınırsa o kadar etkisi olacaktır. Zaten bunu bir korunma yöntemi gibi devamlı değilde senede en fazla 2 defa kullanırsanız bir şey olacağını sanmıyorum.
Tabi her zaman ihtimal var. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Eşimle birlikteliğimiz sonucu istenmeyen bir durum oluştu. Adetime 10 gün var hamile kalmam mümkünmü acaba?geceden beri uyku uyumadım çok kötü hissediyorum.asla bebek düşünmüyorum uzun süre böyle bir durum benim için felaket olur bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Ne olur ne olmaz yarın ilk iş ertesi gün hapı alıp kullanın ozaman. Ben 1 kere kullandım hiçbir sorun olmadı.

Canım ertesi gün hapı kesin çözüm ama süresi belli acele et ne kadar erken o kadar iyi.Ayrıca yan etkisi bende sadece bulantı yaptı.Arkadaşlarada gelince önceden düşünüyordu belki şu an her şey ters gidiyor konu taratıpta yüzüne vurmak niye?Bende bir kaç ay önce 2.çocuğumu düşünüyordum şuan eşimin işlerinde aksilik çıktı maddi anlamda erteledik insanlar her şeyi anlatmak zorunda değil

çok teşekkür ederim değerli yorumların için canım...kesinlikle hayat aynen seninde söylediğin gibi bugün yarına uymuyor...yoksa yaşım 27 tam zamanı ama düşünemiyorum bazı ndnlerden dolayı çok saol tekrar canım

Ertesi günü hapı almalısınız bence. Evet yan etkileri çok kuvvetli direkt hormonları etkilediği için erken regl , geç regl , ara kanama gibi sorunlar yaşanabiliyor fakat çok kesin bir şekilde istemiyorum diye yazmışsınız o zaman bir an önce haptan kullanmanızı tavsiye ediyorum. Ne kadar erken zamanda alınırsa o kadar etkisi olacaktır. Zaten bunu bir korunma yöntemi gibi devamlı değilde senede en fazla 2 defa kullanırsanız bir şey olacağını sanmıyorum.
Tabi her zaman ihtimal var. Hayırlısı olsun hakkınızda.

çok teşekkür ederim yorumların ve fikirlerin için ama ben ağrı kesici bile içemeyen biriyim korkuyorum panik atak hastasıyım hergün kaç defa sanrı olarak kalp krizi geçiriyorum diye panik oluyorum bu hapı içince bana neler olmaz neler :) allah korusun tekrar teşekkür ederim

Back
X