Evli bayanlar yada bana yardımı dokunabilecel arkadaşlar bakarmısınız?

Ertesigun hapi kullanma sakin cok buyuk yan etkileri var ve etkilide olmayabiliyor ustelik hormonlarini alt ust edeceksin kac gunde bir regl oluyorsan onu 2 ye böl cikan rakami ilk adet gununden say o gun oncesi ve sonrasi yumurtlama tarihin normal sartlarda denk geldimi bi bak ama felaketimiz olurda deme herseyde bi hayir vardir minnos belkide ugur getirir size

Ertesigun hapi kullanma sakin cok buyuk yan etkileri var ve etkilide olmayabiliyor ustelik hormonlarini alt ust edeceksin kac gunde bir regl oluyorsan onu 2 ye böl cikan rakami ilk adet gununden say o gun oncesi ve sonrasi yumurtlama tarihin normal sartlarda denk geldimi bi bak ama felaketimiz olurda deme herseyde bi hayir vardir minnos belkide ugur getirir size
canım çok teşekkürler güzel yorumların ve tavsiyen için ama inanki hayatım şuanda bebek için hiç uygun değil ne bedenen nede ruhsal yönden bazı sorunlarım var aile içi o yuzden istemıyorum yoksa bebekleri cokmu cok sevıyorum bennn :/

Canım istemiyorsan ertesi gün hapı kullan kaç saat geçti ilişkinin üzerinden? Şimdi istemiyorum diyosun Allah korusun istemedigin halde olursa.. tabi biz bilemeyiz kısmet ama istemiyosun kesin bi şekilde o zaman önlemini almak zorundasin şansa birakamazsin ki. Ertesi gün haplarının doğru kullanımda yüzde 99 koruyuculugu vardır. Inan hiç belli olmuyor ben yumurtlama günümden önce tek Korunmasız ilişkide hamile kaldım. Tabi düşünmeye başlamıştım ama başlar başlamaz olabilicegini hiç dusunmemistim herkesin kısmeti yani :) sen al ertesi gün hapini bende bikere içtim en ufak bi yan etkisi bile olmadı bende tabi bünye meselesi ama olabiliceklerde belli. Eğer devamli kullanmiyosan ilk kez kullanicaksan zannettigin kadar fazla değil etkisi

merhaba missdior öyle hemen bebek olmuyor yorumlarına karşın kızıma ve oğluma sadece birer kere yaşadığım kazalarla hamile kaldım herkesin yapısı farklı sen yinede ertesi günü hapının yan etkilerini araştır olmadı kullanırsın

Eşimle birlikteliğimiz sonucu istenmeyen bir durum oluştu. Adetime 10 gün var hamile kalmam mümkünmü acaba?geceden beri uyku uyumadım çok kötü hissediyorum.asla bebek düşünmüyorum uzun süre böyle bir durum benim için felaket olur bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Bekleyip göreceksiniz işte.
Ama neden sonum olur falan diyorsun ki? çok geçerli bir nedenin varsa tedbirini mutlaka almalıydın.

Bende bir kaza sonucu hamile kalsam yaa :-))

Neyse insallah degilsinizdir..
Hamile ihtimali olabilir herzaman..

Eşimle birlikteliğimiz sonucu istenmeyen bir durum oluştu. Adetime 10 gün var hamile kalmam mümkünmü acaba?geceden beri uyku uyumadım çok kötü hissediyorum.asla bebek düşünmüyorum uzun süre böyle bir durum benim için felaket olur bana yardımcı olurmusunuz lütfen

Sen çok iyi anladım. Bir tanıdığım tedbir aldığı halde hamile kaldı. (Hatta, bir iki sene geçer evimizi alırız, işe girerim sonraki sene bebek düşünürüz diye plan yaparlarken 1 aylık hamileymiş :) ) Bende şuanda bebek sahibi olmaya hazır değilim ve tedbir aldığımız halde hamile kalırsam diye korkuyorum ki sizin kaza olmuş. Gerçekten bebek sahibi olmaya hazır değilsen bence de ertesi gün hapı al, tüm hayatını mahvedecek değil ya.

Ertesi gün hapı içseydin

Korkuom ertesi gun hapı yan etkilerinden :KK43:
Simdi ertesi gun hapi alma, bebek olusursa onu aldirirsin.
tobe yarabbim ya. Panik atakmis da suymus buymus.
Madem istemiyorsun gebe kalmak elini tasin altina koyacaksin.
Ve dusunmek icin de fazla zamanin yok
hamile kalma oranı 6 ayda %25 1 ayda hamile kalabilme şansın sadece 24 saat kaliteli ve çatlayan bi yumurta olması lazım ve güzel spermler yani ikinizde çok saglıklı ,sende çok dogurgan bi yapıya sahip olmalısın ayaga kalmadan 1 saate yakın durmalısın bunların hepsini sadece 1 denemede olcagını sanıp kendini kasıyosan devam et ben rahatım
.
Iki kez hamile kaldim ikisi de ilk denemede oldu. Ayrica bir saat yatakta falan da yatmadim yani.
Herkesin dogurganligi farkli.
Dogurganligi cok az olanlarla cok fazla olanlari toplayip ortalamasini aldigi icin o sans %25 olarak goZukuyor.
Kiminde %90 olur kiminde %1

ertesi gün hapı almadınız mı?
istenmeyen bişey olabilir eğer yumurtalamanız geç olduysa.

Simdi ertesi gun hapi alma, bebek olusursa onu aldirirsin.
tobe yarabbim ya. Panik atakmis da suymus buymus.
Madem istemiyorsun gebe kalmak elini tasin altina koyacaksin.
Ve dusunmek icin de fazla zamanin yok

.
Iki kez hamile kaldim ikisi de ilk denemede oldu. Ayrica bir saat yatakta falan da yatmadim yani.
Herkesin dogurganligi farkli.
Dogurganligi cok az olanlarla cok fazla olanlari toplayip ortalamasini aldigi icin o sans %25 olarak goZukuyor.
Kiminde %90 olur kiminde %1
Ay iyi tamam kadın senin dedigine göre hemen hamile kaldı aglamaya başlasın.

kızıyosun arkadaşlar eski konularına bakmışlar diye de
sende daha yeni açmışsın o konuyu insanların dikkatini çekmiş ister istemez

bide anlatımın yanlış.. yanlış anlama çocukça
neden felaket mahvoldum gibi anlatıyorsun bu kötü olmuş
bide kesin istemiyorsan ihtirasının kurbanı olmayacaktın:KK68:
herşeyin hayırlısı

ertesi günü hapı al bencede. yan etkisi falan yapmadı hiç bende 2 defa kullandım. ama aynı ay içerisinde 2. kez alma

Benim dedigime degil de senin dedigine uyarsa aglamaya baslayabilir.
Valla etrafımda kimse senin dedigin gbi tek seferde hamile kalamadı bi ton sitede sebepsiz hamile kalamamktan dert yanıyo senin dedigin 1000 de bir ama benim dedigim milyonlarca.

kızıyosun arkadaşlar eski konularına bakmışlar diye de
sende daha yeni açmışsın o konuyu insanların dikkatini çekmiş ister istemez

bide anlatımın yanlış.. yanlış anlama çocukça
neden felaket mahvoldum gibi anlatıyorsun bu kötü olmuş
bide kesin istemiyorsan ihtirasının kurbanı olmayacaktın:KK68:
herşeyin hayırlısı
Aynen ya

Back
X