arkadaşlar ben gecen ayın 3nde adet oldum daha sonra aradan 2 hafta gecti tekrar adet oldum ilk defa böyle oluyo şimdi yumurtlama dönemim değişmişmidir normalde yarın adet günüm ama şimdi neye göre heseplıycam ??? bebekte istiyoruz böyle olmaya devam ederse bu durumda etkilenirmi
Yumurtlama dönemin değişirmi bilemem ama ltfnnn bebiş sahibi olmak isteyen anneler hesapla kitapla uğraşmayın, her adımı hamile kalmak için atmayın.. Unutun hamileliği bakın daha çabuk hamile kalırsınız.. Şimdi iki kişiyiz tadını çıkartalım diin bu yöndrn bakın,, rabbim tüm isteyenlere tez zamanda versin evlat
Adetin ilk gününden itibaren sayıp 10-16.günler yumurtlama günü. Siz adetiniz bitine gün aşırı ilişkiye girerseniz daha kolay olur gün hesabı yapmazsınız. bu arada 15günde adet olmak normal değil bence bi doktora gidin. Hem folikasit verir hamileliğe hazırlık olur.
arkadaşlar ben gecen ayın 3nde adet oldum daha sonra aradan 2 hafta gecti tekrar adet oldum ilk defa böyle oluyo şimdi yumurtlama dönemim değişmişmidir normalde yarın adet günüm ama şimdi neye göre heseplıycam ??? bebekte istiyoruz böyle olmaya devam ederse bu durumda etkilenirmi
Cnm bence ara kanama olmuş sende. Bende de bu ay tipki anlattign gibi oldu. Netten arastirdm ya stres yada yumurtalik kisti falan olabılirms. Bi doktora gorunmekte fayda var galiba
Cnm bence ara kanama olmuş sende. Bende de bu ay tipki anlattign gibi oldu. Netten arastirdm ya stres yada yumurtalik kisti falan olabılirms. Bi doktora gorunmekte fayda var galiba
Kendi tecrübemden ötürü söylüyorum, hic plan yapma. Insan kafasina ne kadar takarsa okadar olmuyor. Akisina birakmak gerek. 6 ay aynen bende hesap ede ede bekledim durdum deli oldum. Sonra hic düsünmedim olursa olur olmazsa olmaz dedim bide bakmisimki bidahaki ay hamileyim :)