• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(((((((((((( evli bayanlar ))))))))))))))

Bence sanki 1 yıl biraz çalkantılı oluyor. Ama her açıdan. Aşkı da, bazen hüznü de, bazen siniri de tavanda yaşıyorsun…
Aşk var tamam burası… tartışınca sinir tavan oluyor. Arkasından hüzün tavan oluyor…
Zamanla tartışmaların ardından yaşadığın hüzün pek kalmıyor sanki..
Gerekli olan 1 yıl da kişiliklerinizin aynı evde yaşamaya alışması için…biraz da bağımsız olan bireysel kişiliklerin törpülenip 2 kişilik olabilmesi için. Bu da normal bir süreç bence..
Çünkü diyelim ki erkek olan kişi evlenmeden önce dağınık yaşardı… kadın olan kişi de evlenmeden önce hep tertipliydi…bunlar evlenince erkek olan kişi hemen kendini değiştiremedi.. ilk dağınıklığında öyle olacağını bilemedi. Kadın işten geldi. Zaten işteki akbaba doldurmuş onu patlayıverdi. Al sana ceviz kabuğunu doldurmayacak konu. Ama konu işte.. sonra ilk kavga olarak tarihe geçti.. pişman olundu. Vs vs vs.. bakmışlar ki zamanla erkek toplamaya başlamış.. böyle bir şey işte.

İlk aylarda çok kavga ediyorduk biz. Olur olmaz şeylere:)
Birkaç aya alıştık biz. Çok uzun da sürmedi..

Uzmanlar ilk üç yılı atlatabilenler uzun yılllar sağlıklı evlilik yürütür diyor ama bilmem :):) bizim 5 yıla geldi..
Herşey ilk günkü gibi sevgi,saygı..biz kavga etmeyiz öyle kavgacı bir yapım olmadığından geçinip gidiyoruz işte :)):)

Ben talihsiz bir evlilik geçirdim yıllar önce..hatta konusu bile geçmiş aranız da, bana git dedi ben de ertesigün gittim mesela ama hiç pişman olmadım, kalsaydım şuan bu cümleleri kuracak zihinsel yeterliliğe dahi sahip olamazdım belki de..ama o hep pişman oldu.kendi kendine mahkum oldu..Neyse ki hayatıma kocaman yürekli bir adam girdi, ve evlendik. Evlilikte VİCDAN çok önemli..ben onun ilk önce vicdanlı olusunu sevdim. Umarım sabır ve sebat ederek, huzur dolu sevgi dolu bir yuvamız olur hepimizin

Hiç belli olmuyo
30 yıllık evliler bile boşanabiliyosa ilk 5 yılı devirdin mi bişey garantilenmiyo demek ki
Bi de kişilere ve birbirine gösterdiği tahammüle göre değişiyo bu sanırım
Henüz 2 yıllık evliyim bi standart koyamayacağım, benim ilk aylar daha zor geçmişti uyandığım odanın duvarlarını yadırgamıştım.

arkadaslar hepinizden ALLAH razi olsun
herkesin yorumlari benim icin cok önemliydi.teker teker okudum.
Herkes farkli ve güzel düşünüyor.
.iyiki varsiniz.:kkk:

Son düzenleme:
Büyük sorumluluk ama tamamı ile eşine bağlı gelişiyor. bunun başka açıklaması yok sanki.. bir de bi arkadasın dediği gibi beklentilerini abartmayacaksın ki, sürekli bir hayal kırıklığı ve depresif durumlar yaşamayasın.. sonra inanın ki kendinizi o beklemediginiz beklentilerinizin için de buluveriyorsunuz..bu en güzel yanı:1:

Büyük sorumluluk ama tamamı ile eşine bağlı gelişiyor. bunun başka açıklaması yok sanki.. bir de bi arkadasın dediği gibi beklentilerini abartmayacaksın ki, sürekli bir hayal kırıklığı ve depresif durumlar yaşamayasın.. sonra inanın ki kendinizi o beklemediginiz beklentilerinizin için de buluveriyorsunuz..bu en güzel yanı:1:

evet dogru bir arkadasinda dedigi gibi.
Ne kadar az beklenti o kadar mutluluk.

Yaa benmi anormalim bilmiyorum ama.
Kirici bir laf duydugumda benimle konusmasim istiyorum.
Ama yok illa kus tutmayacak hemen unutulacak hicbirsey olmamis gibi davranip beni sinir edecek.

Bu kadar yil evlilikte onun bana sende bana bunu bunu dedin niye dedin dedigini hic bilmiyorum
ama ben unutmuyorum üstune gidiyorum.neden dedin niye dedin vs.

İstiyorum ki o kavga orda kapanip unutulmasin.
İstiyorum ki konusup o konuyu aydinlatalim.
İstiyorum ki hatalarimizin konusarak üstesinden gelelim.birdaha yasanmasin.

Ama yok adam salonda kavga eder mutfakta gelip sarilir öper.
Bende unutamadigimdan sürekli kaciyorum.
Galiba benim ki de kacani kovalamak istemiyor iş büyüdükce büyüyor.

o zaman sana bu şarkıyla karşılık veriyorum arkadaşım.

"Mutlu olmak için sevmek için
Görme, işitme

mutlu olmak için, sevmek için
bilme, çok düşünme.":ssz:

benim annem hep der evlilikler 8,9 ve 10 senesinde tam olarak rayına oturur diye.artık kavgalar eskisi kadar olmaz diye.
ama baya uzun bir senelermiş.:1:

benim annem hep der evlilikler 8,9 ve 10 senesinde tam olarak rayına oturur diye.artık kavgalar eskisi kadar olmaz diye.
ama baya uzun bir senelermiş.:1:

Eger annenizin dedigi gibiyse yandik desenize:1:
Daha 5 yil oldu.oohooo 8.9.10 daha neler var:17:

Back
X