- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi zeyzey3428
-
epilasyon aleti en ufakları bile alıyor. philips in bir yaz serisi vardı numarasını hatırlamıyorum bir normal epilatör yanında da iki kalem pille kullanılan kablosuz küçük var hassas bölgeler için duştan önce 5 dkmı alıyor hem büyüğü kadar acıtmıyor da
Ay keşke tam ismi olsaydı
Süpersiniz çok teşekkür ederim hemen bakıyormbuldum netten benim epilatörün modeli : Philips HP6540/00
ama philipsin sitesinde bulamadım 1,5 seneyi geçti alalı
sitesinde benzer bir ürün : HP6541/00 bunu buldum.
40 la 41 arasındaki fark nedir biliyormusunuzbuldum netten benim epilatörün modeli : Philips HP6540/00
ağdayla alınca uzatmak gerekiyor tıraşlasak bir günde çıkıyor epilatörle de bikini bölgesini almak çok zor
lazerle bitse gidip yaptırcam artık ama yook koltuk altımı yaptırdım kaç seans gittim ama bitmiyorVallahi ya lazere gitmedim gitmem nolcak bu işin sonu :)
Hayır denemedim hiç sen denedin miYüz için olan küçük ağda bantlarını denedinmi hiç
Evet ya memnun kalan çok ama kalmayandalazerle bitse gidip yaptırcam artık ama yook koltuk altımı yaptırdım kaç seans gittim ama bitmiyor
40 la 41 arasındaki fark nedir biliyormusunuz
evet ben sıkışınca ondan kullanıyorum birde bebek pudrası alırsan tahriş falanda olmuyorHayır denemedim hiç sen denedin mi
evet ben sıkışınca ondan kullanıyorum birde bebek pudrası alırsan tahriş falanda olmuyor
biraz pahalıya geliyor bir ama bantlardan alacaksan kaliteli bir markanınkini al
Araştırayım bi ztn çok duyuyordum bbunu almak lazımbende 40 var 40ta fazladan ışıklı aynalı kutusunda cımbız var normal epilatörün başlığı suda yıkanabiliyor.
41 de suda kullanılabiliyormuş öyle yazıyor.
o yanındaki küçük makine tercih sebebim oldu hassas bölge için çok memnunum...
aslında aldıklarının parasını toplasan epilatör alır ama ben epilatör kullanamıyorum en pratiği bu geldiAraştırayım bi ztn çok duyuyordum bbunu almak lazım
buldum netten benim epilatörün modeli : Philips HP6540/00
merhaba bu üründen memnun musunuz bikini bölgenizi rahatlıkla alıyor mu acaba
aslında aldıklarının parasını toplasan epilatör alır ama ben epilatör kullanamıyorum en pratiği bu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?