Evli bayanlara gelsin

Cancan4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
17
2
27
Bayanlar çok yakın kız arkadaşım sevgilisiyle iç çamaşırları varken bi sürtüşme yaşamış.Şuan regl dönemi 2gün gecikti korkuyor.Sizceee??

İç çamaşırı varken hamile kalınmaz ki. . Yine de isterse bi kan tahlilinde baktırabilir. Bi de bu kadar bilgiyle buradakilerden nasıl bi yardım bekliyorsunuz, anlayamadım. .

Bayanlar çok yakın kız arkadaşım sevgilisiyle iç çamaşırları varken bi sürtüşme yaşamış.Şuan regl dönemi 2gün gecikti korkuyor.Sizceee??

sadece sürtünme yasadiysa ve camasir da varsa bisey olmaz, mümkün degil demiyorum, hersey mümkün hayatta ama cok cok düsük bir ihtimal, ici rahat olsun

İç çamaşırı üzerindeyken hamile kalacak kadar verimli bir toprakmıymış rahmi. Töbe töbe ya.
O kadar korkmuştur ki stresten gecikmiştir. Bu kadar sıkıntı yapmaya gerek yok. Ha illa korkuyorsa bir kan testi yaptırsın ama bir şey çıkmaz.

Arkadaşınız evli olmadan "sürtüştüğüne" göre bu soruyu sadece evli bayanlara sormanız gereksiz, değil mi ama?

Sürtüşme derken tartışmışlar mı yani? diye bir espiri yapmıycammm. Hanımefendicim olabilirmiş; buradaki bayanların bir kısmı muhtemelen olmaz öyle şey diyeceklerdir, cehaletle suçlayacaklardır hatta (geçmişten okuduğum bir kaç konuya dayanarak söylüyorum) ancak, bilimsel olarak olabilirliği varmış. Kata olmaz demiyor hiçbir jinekolog. ha iççamaşırı detayını yeni algıladım. İççamaşırı olmasaydı vajina dışına boşalma olduğu zamanda hatta boşalma olmadan ön sıvı gelir erkekte onun içerisinde sper bulunabiliyormuş, o anlamdada oluabilirmiş. Zayıf bir ihtimalmiş ama olabilirmiş.

Ultrason û alıp geliyorum..
Ha birde hayrıma arkadaşa sorun sürtününce kıvılcım çıkmış mı acayip merak ediyorum olmadı denicem tövbe tövbeee :)

X