evli bayanlara sesleniyorummm

lal_00

sonsuza dek seninle
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
386
4
118
43
Diğer
mrb arkadaşlar benim sorum şu evlenmeden önce flört dönemimde sevgilisi yada nişanlısı çok sinirli olupta evlendikten sonra erkeğin siniri aza iniyormu yani evlendikten sonra daha sakinmi davranıyor merak ediyorum benim sevgilim çok sinirli detaycı bir insan evlenmeyi düşünüyoruz sinirlendiği zaman çok kırıcı oluyor hata kabul etmiyor endişeliyim kıslar sizind eevlnmeden önce çok sinirli olan sevgiliniz evlendikten sonra değiştimi???? evlendikten sonra erkeğin dahada sakinleştiği söleniyor dorumu?a.s.

can çıkar huy çıkmaz gülüm....
ama kendisi isterse ,karşısında ki insan için sinirlerine pek tabi hakim olabilir....

can çıkar huy çıkmaz gülüm....
ama kendisi isterse ,karşısında ki insan için sinirlerine pek tabi hakim olabilir....

ah canım ya aileside bu yüzden benim için endişeniyolar çok sinirli bu çocukla nasıl olcak diye çokda seviyorum onu off yaaa
keşke sinirlerini aldırmanın bi yolu olsaydı

daha sakinleşiyor sözünü hiç duymadım ...
adam flört ederken daha dikketli ,temkinli ve özenli olmaya gayret eder..
ama evlenince bu özen ve gayreti göstermez...
seninkinin özenli hali bu ise evleninceyi sen düşün ...gözden geçirirp ince eleyip sık dokuman da fayda var .... nacizene fikrim...

tam tersi flört döneminde sakin sessiz olan erkek
evlendikten sonra kabalaşip çirkinleşiyor
eskiye nazaran aman kirilir incinir diye düşünmüyor
çok sinirliyse iyi düşün evlenince onun bir çok katlarini göreceksin çünkü:delphin:

tam tersi flört döneminde sakin sessiz olan erkek
evlendikten sonra kabalaşip çirkinleşiyor
eskiye nazaran aman kirilir incinir diye düşünmüyor
çok sinirliyse iyi düşün evlenince onun bir çok katlarini göreceksin çünkü:delphin:

bence de tam tersi, çok türk filmi havasında olcak ama sinirini deneyebilirsin, iyi düşün bencedea.s

valla cnm aynı özellikleri taşıyan bir eşe sahibim.4 sene kadar beraberlik-nişanlılık dönemin den sonra evlendik.1 senelik te evliyiz.evlenmeden önce sinirliydi evet hala da öyle ama evlendikten sonra.artma değil azalma var eğer seviyosan ve sevildiğinden de eminsen sana çook büyük sabır düşüyo.

insan bu evlenince öyle bekarken böyle olurmu? mantıklı düşünmek lazım. aynen nasılsa öyle kalır hiç bi değişiklik olmaz.çekmezde uzamazda hatta renk bile vermez kaydirigubbakcemile3

valla cnm aynı özellikleri taşıyan bir eşe sahibim.4 sene kadar beraberlik-nişanlılık dönemin den sonra evlendik.1 senelik te evliyiz.evlenmeden önce sinirliydi evet hala da öyle ama evlendikten sonra.artma değil azalma var eğer seviyosan ve sevildiğinden de eminsen sana çook büyük sabır düşüyo.

haklısın ever çok seviyorum ve o sabrıda 3.5 yıldır gösteriyorum sinirini hat safhaya çıkaracak kadar denedim bana zarar verecek bir durum olmadı şuana kadar sadece szöleri fazla kırıcı oluyo

haklısın ever çok seviyorum ve o sabrıda 3.5 yıldır gösteriyorum sinirini hat safhaya çıkaracak kadar denedim bana zarar verecek bir durum olmadı şuana kadar sadece szöleri fazla kırıcı oluyo
Çaktırmadan bitkisel çaylar içirmeyi deneseniz başka bir hastalığına iyi geldiğini söyleyip baş ağrısı hemoroit kolestrol falan filan.Benim eşimde sinirlidir normalde kızlar 10 yıllık evliyim ilk yıllar ağrıma giderdi tavrı ağlar ağlar dururdum oda bi ketun hiç oralı olmazdı bide bi huyu vardı ben özür dileyeceğim şeyi yapmam derdi.Sonra o adam gitti yerine bambaşka biri geldi kalbi kırınca yarım saat sonra gelir yanaşır özür diler.Ben ne yapıyorum ama lüzumsuz sinir yapınca hiç cevap vermiyorum hiç konuşmuyorum asla bir cümle kurmuyorum üzülmüyorumda bu adam böyle az sonra söner diyorum oda bu durumdan dolayı konuşmasını sinirini kontrol ediyor çünkü artık 3 5 ayda bir oluyor böyle bi durum çok şükür.Ama kendini tak diye kapamak harika bir çözüm tavsiye ederim.Lüzumsuz birşeyse hiç umursamıyorum haklıysa şımarıp özür diliyorum yıllar çözüyo

Çaktırmadan bitkisel çaylar içirmeyi deneseniz başka bir hastalığına iyi geldiğini söyleyip baş ağrısı hemoroit kolestrol falan filan.Benim eşimde sinirlidir normalde kızlar 10 yıllık evliyim ilk yıllar ağrıma giderdi tavrı ağlar ağlar dururdum oda bi ketun hiç oralı olmazdı bide bi huyu vardı ben özür dileyeceğim şeyi yapmam derdi.Sonra o adam gitti yerine bambaşka biri geldi kalbi kırınca yarım saat sonra gelir yanaşır özür diler.Ben ne yapıyorum ama lüzumsuz sinir yapınca hiç cevap vermiyorum hiç konuşmuyorum asla bir cümle kurmuyorum üzülmüyorumda bu adam böyle az sonra söner diyorum oda bu durumdan dolayı konuşmasını sinirini kontrol ediyor çünkü artık 3 5 ayda bir oluyor böyle bi durum çok şükür.Ama kendini tak diye kapamak harika bir çözüm tavsiye ederim.Lüzumsuz birşeyse hiç umursamıyorum haklıysa şımarıp özür diliyorum yıllar çözüyo

haklısın canım üzerine gitmmek en doğrusu sen moral oldun arkadaşım sağol sevgilim çok sinirli diye onu değiştirecek değilim elbette.:lepi:

bence değişmez ama cocuk olunca değişir mi tecrübesi olan arkadaslar söylesin belki o zaman sakinler CADIARZU

Back
X