• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bayanların arkadaslık problemleri

sütten cıkma akkaşıgım i. farkındamısınız eşimi kötülemiyorum neden cünkü güzel bir evliligim var . arkadaslarıma gelince ben gelinligimi secmeye arkadaslarımı cagırdım gelmediler. nikahıma cagırdım gelmediler. sineye cektim iyi yönden baktım işleri vardır dedim. düğünüme gelip 2ssat durdular gittiler. eşimse bana dedigi sen bukadar onlar için cabalerken onlar neden sana senin verdigin degri vermediler. arkadaşlık nedir can olmaktır. kan olmaktır. anlayış göstermiktir. akadaşlarım köt insanlar degiller iyi insanlar eşimde onların yüzüne karşı söyledi siz iyi insanlarsınız ama şimin size verdigi degeri sizde geri göstermiyorsunuz.
Bu kadar kötü ve size değer vermiyolarsa neden görüşmek istiyorsunuz o halde ne dediğiniz belli değil sizinde

Bu kadar kötü ve size değer vermiyolarsa neden görüşmek istiyorsunuz o halde ne dediğiniz belli değil sizinde
mesela burda size danışıyorum. konusuyoruz bir nebze olsa rahatlıyoruz. arkadaslar ise sizi var eden taşlardandır. ise bende başkadır kim 10 seneyi yıkar arkadaşlarıyla bu kadar takmaz biri olsam bende daha cok mutlu olurdum.

mesela burda size danışıyorum. konusuyoruz bir nebze olsa rahatlıyoruz. arkadaslar ise sizi var eden taşlardandır. ise bende başkadır kim 10 seneyi yıkar arkadaşlarıyla bu kadar takmaz biri olsam bende daha cok mutlu olurdum.

2.üyelik mi aldın konu sahibi
yönetimin haberi var mı cezalı iken yeni üyelik almak oluyosa ben de yapayım bunu

bnm eşimde sizinkine benzer. hafta sonu suraya gidicem desem kedi gibi bakar ee beennn ? diye sorar :) veya bi arkadasımla otursam ne zman almaya geleym diye sorar ama zamanla alışıyolar sanırım bu arada bende 6 aylık evliyim :)

Sevgilisi nisanlisi kisitlayanlara bisey diyince burunlarindan kil aldirmazlar evlenince de boyle olur.

Aman sozunden cikmayin ne derse yapin.
Mazallah bosanir gider falan cok degerli kocaniz

sosyal gelişimini tamamlamamış adamları koca diye başına bekçi olarak dikmekten ne zaman vazgeçecek kadınlarımız merak ediyorum..
bu adam evlenmeden önce farklı değildi ama bile bile evlendin şimdi de ne yapsam derdindesin..
koca kadın kendi hayatı için bir erkekten izin almak zorunda mısın?

+++++++++

bnm eşimde sizinkine benzer. hafta sonu suraya gidicem desem kedi gibi bakar ee beennn ? diye sorar :) veya bi arkadasımla otursam ne zman almaya geleym diye sorar ama zamanla alışıyolar sanırım bu arada bende 6 aylık evliyim :)
benimkini tanımlamıssın

su aralar normal diye düşünüyorum. yeni evli oldugumuz için birde ikimiz de calışanlar insanlar oldugumuz için cok fazla vakit geciremiyoruz belkide ilerleyen zamanlarda düzelir eşim.

normal olduğunu düşünüyorsanız neden evli kadınların arkadaşlık "problemi" diye konu açtınız ki? zannımca bu geçici bir süreç değil. başlarda ilişkinizin dinamiği nasıl kurulursa öyle devam eder. şu an kendinizi sosyal çevrenizden soyutlarsanız bi süre sonra eşiniz oturduğu yerde "evet karımı arkadaşlarından kısıtlamamalıyım" diye bir aydınlanma yaşamayacak unutmayın. nasıl başlarsa öyle gider.

benimkini tanımlamıssın
hiç dert etme ilk zamanlar yapışık ikiz gibi geziliyo artık zamanla bırakır o da kendi arkadaslarıyla gezmeye başlar :) ben ilk bi kac ay evden kovuyodm resmen cık git arkadaslarınla gez diye :D

Back
X