evli bayanların karşı cins arkadaşları

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
evli erkeklerin bayan arkadaşı olurda. evli bayanların erkek arkadaşı olmaz mı. sonuçta bayanlar olarak kocalarımızın bazı arkadaşları tanıdık çıkabiliyor.bazı samimi arkadaşları ile bir yerlerde karşılaşabiliyoruz.sizin durumlarınız nasıl?

evli erkeklerin bayan arkadaşı olurda. evli bayanların erkek arkadaşı olmaz mı. sonuçta bayanlar olarak kocalarımızın bazı arkadaşları tanıdık çıkabiliyor.bazı samimi arkadaşları ile bir yerlerde karşılaşabiliyoruz.sizin durumlarınız nasıl?

yani tabiki arkadaşı olur hem kadınların hem erkeklerin karşı cinsten, ama önemli olan cıvıtmadan aradaki mesafeyi ayarlayabilmek

yani tabiki arkadaşı olur hem kadınların hem erkeklerin karşı cinsten, ama önemli olan cıvıtmadan aradaki mesafeyi ayarlayabilmek
bende onun için diyorum.konuştuğum arkadaşlarım var fakat ne kadar insani olarak samimi ne kadar erkek oldukları için asılıyor olabilirler bilemiyorum.zaten alenen asılan birisi olursa anlarsınız ama iş eşin arkadaşı olma durumuna gelince açıkçası şüphe ediyorum.

bende onun için diyorum.konuştuğum arkadaşlarım var fakat ne kadar insani olarak samimi ne kadar erkek oldukları için asılıyor olabilirler bilemiyorum.zaten alenen asılan birisi olursa anlarsınız ama iş eşin arkadaşı olma durumuna gelince açıkçası şüphe ediyorum.

şüphe derken nasıl yani

ben kocamın 2 en yakın (erkek) arkadaşıyla 2 yıldır aynı binada oturuyorum. biz evlenmeden yıllaar önce arkadaş olmuşlar tabi. ayrıca 4ümüz de aynı şirkette çalışıyoruz, devamlı bir aradayız yani. kocam da yanımızdayken ne kadar iyi arkadaş olsak da kocam yanımda değilken 2sinden biriyle vakit geçirmemden hoşlanmıyor. en yakınından mı kıskanıyor yoksa ne kadar kankası olsalar da erkek erkektir mi diyor bilmiyorum.

erkek ve kızın arkadaş, kanka, kardeş, dost ... olmasını doğru bulmuyorum...

elbette erkek ve kadın hayatın her alanında karşılaşacak, konuşmak durumunda kalacaktır..
ama seviyeli bir şekilde mesafeli olarak konuşmanın doğruluğuna inanıyorum.
kim olursa olsun ..

kanka da olur dost da. kankanla da arandaki mesafeyi ayarlarsın. samimiyetin türleri var. karşındaki kanka gibi yaklaşmıyorsa anlarsın ona göre tavrını alırsın. geri kafalı olmaya gerek yok.

arkadas olur gordugumde naber nasılsın hal hatır sorulan cinsden biyerde otırıyım bişiler iciyim falan durumu olmaz her iki tarafda da olmamalı

Karşı cinsten arkadaş olur tabiki de ama çok yakın arkadaş ya da kanka olunabileceğini düşünmüyorum, geri kafalı biri değilim ama hayatın da bazı gerçekleri ve ihtimalleri var.

Lise son sınıfda hiç kız arkadaşım yokdu sınıf değiştirmiştim kızların hiç biri beni istemedi:KK12:Biraz soğuk bi yapım var ama asla soğuk değilim:KK43:Neyse sınıfda ayakda kaldım kimse bana gel otur demedi :KK61:Engin diye bi arkadaşım kalkdı sen gel buraya otur dedi oda Serkan la oturuyordu bütün bi sene erkek arkadaşımla oturdum ozaman eşimde
aynı okuldaydı hiç asılmadı arkadaşım bana Engin yakın zamanda eşi ve oğluyla bize geldi bizde onlara gidicez eşiminde arkadaşı oldu,Serkan'a ulaşamadım henüz Engin bulacak inş seviyeli arkadaşlıklar oluyor,eşimin liseden evli kız arkadaşlarıda geldiler,biz gittik öle yani:KK64:

haklısın. zaten öyle bir durumda görmezden gelmeyi seçersen eşini karşı cinsle arkadaş olmayacağı konusunda haklı çıkarırsın. mesafeni koruyabildikten sonra cinsiyeti fark etmez arkadaş arkadaştır, senin karşı cins olarak görebileceğin tek kişi eşindir.

merhaba nasılsın denir de öyle yemeklere gitmek vs.saçma bence

X