- Konu Sahibi papatyaaa00
-
merhaba arkadaşlar ben niaşnlıyım 2012 ekim ayından beri.ama benim büyük bir derdim var bana göre.nişanlımın ailesini sevemedim.ailemde pek sevmedi.yani hal hareket tavırları pek hoşumuza gitmedi ve ne ben ne ailem pek bir araya gelmeyi istemiyoruz.ama bi tarafta nişanlım var.arada kaldım.bu durum ilerde evlenince sorun çıkarır mı.yoksa zamanla düzelir geçer mi ?ya da böyle bir durumda olsaydınız nişanlınızdan vazgeçer miydiniz?kızlar yardım edin fikirleriniz önemliiii.
Öncelikle merhaba. Bekar biri olarak yoruma başlayayım.Gerek bu forumda olsun gerek çevremde olsun aile yüzünden evlilik sorunları yaşanıyor.Tamam birini sevebiliriz ama sade onla değil bütün ailesi ile evleniyoruz.Nişanlını kırmadan konuşmaya çalış veya kayınvalideni yakından tanımaya çalış . Kolay gelsin sana.Dilerim mutlu olursun :)
Hamilerde fikir soyleyebilir mi
Ailesini neden sevmedin bence onlari anlat sorun olur mu olmaz mi daha iyi fikir yurutebiliriz
eğer nişanlını seviyorsan onunla iyi anlaşıyorsan ailesi için ondan vazgeçmeyi düşünme bile sonuçta hiç birimiz ailemizi kendimiz seçmedik o yüzden ailesi nişanlının tercihi değildi. Evlenince aile yüzünden ufak tefek problemler olabiliyor ama eşin sana kıymet veren biri olursa pek sorun yaşamazsın. bende eşimin ailesini sevmiyorum sadece eşim için saygı göstermeye çalışıyorum ama bana bi zararları olursa eşim gereken müdahaleyi yapıyor sana pek bişey düşmüyor
ben bekarım. ailesi iç işlerinize karışacak yapıda değilse, karışmaya yeltense bile nişanlınız onlara karşı gerektiğinde tavır alabilecekse, size laf getirmeyecekse, sorunları köprü görevi görüp sizi muhatap etmeden kendisi çözecek yapıda ise sorun olacağını düşünmüyorum, dediğim gibi önemli olan nişanlınızın siz ve ailesi arasındaki dengeyi kurması...
Bir evlilikte aileler arası uyum çok önemlidir bence..
İleride bi sorun yaşamayacağınız garanti değil..
Eğer her iki tarafta böyle düşünüyor ise, orta yol fazla görüşmemek olur..
Aranızda biraz mesafe olur , ama bu değildir ki böyle olunca tartışma olmayacak..
Karşı tarafın ailesini veya o sizin ailenizi sevmek zorunda değilsiniz..
Ama her iki taraf birbirine saygı duymak zorunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?