• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bi erkeğe aşık oldum batağa saplanmış gibi hissediyorum :((

Batağa saplanmışsın zaten . hemen dön oradan.
Adam zaten bir eşi varken size ilgi göstererek karakterini açık ediyor. Bugün o kadına , yarın size. Bu iş hep böyle olmuştur.
Kadın kadının kurdudur derler ya.
Kendimize de hemcinslerimize de saygımız olsa bu karaktersiz adamlarda elindekinin değerini bilmeyi öğrenecek belki.
Size açıldığı anda çantayı kafasına geçirip uzaklaşmanız en doğrusuydu.
Geç olmadan vazgeç ve bekar birini bul !

Durup durup nereden buluyorsunuz şu eski konuları:duduk:

evli birine deli gibi aşık oldum.önceleri sadece arkadaştık ama sonra hoşlandığını söyledi bende hoşlanıyorum ama gizledim bunu..ne olduğumuzu bilmeden görüşüyoruz alıştım ona sesini duymadan yapamıyorum eşini sevmiyor biliyprum benden önce de eve 12 den çnce gitmeyen gece sadece arkadaşlarıyla olan biri.kendimi çekemiyorum ondan bi yandan suçluyorum kendimi 3 yaşında kızı var kednimi onu düşündülçe berbat hissediuyorum ama bi yandan da seviyorum kolay kolay seven biri değilim ben her zman dış görünüşe maddi manevi değerlerini ölçüp biçen biriylken şimdi evli bi adama aşığım..bu arada 23 yaşındayım o ise 27 yaşında.ben ilköğretim matematik öğretmenliği yüksek lisans yapıyorum.o ise müteahhit..ne yapıcam kimseye bişey söyleyemiyorum derdmi ne anneme ne ablama kimselere anlatamıyorum arkadaşlarıma da öyle .. lütfen akıl verin:KK5::KK5: ..
ahhhh şu erkekler ve herzamanki yalanları kızım bu evli ama müsait erkeklerin [kendi tabirlerince)yalanları inanmayın kanmayınnnnnn yapmayınnnnnnnnnnn lütfen mutsuz değildir emin ol sadece farklı heyecanlar arıyordur
aşık falanda değilsin bence sana olan davranışları seni cezbetmiştir çünkü bu azgın tekeler kadınlara nasıl yaklaşacağını zayıf yönünü çok iyi bilir vazgeç yoluna bakkkkkkkk

Yeni yorumlar dediğiniz de 2-3 ay önce:KK51:
Bazen sırf yorum yapmak için yapılmasa keşke :)
Farketmemişim lafının nesini anlamadıysanız
Tek kişiyi alıntılayıp diyaloga sebep olacağınıza konunun altına "arkadaşlar bu konu eski " yazsanız daha faydalı olabilirdi :KK66:

Bazen sırf yorum yapmak için yapılmasa keşke :)
Farketmemişim lafının nesini anlamadıysanız
Tek kişiyi alıntılayıp diyaloga sebep olacağınıza konunun altına "arkadaşlar bu konu eski " yazsanız daha faydalı olabilirdi :KK66:

Birkaç ay önce yazılmış konunun eski olduğu ama bazılarına faydalı olmuyor işte:KK66:

23 nisanda bi arkadaş hortlatmış yorumlar gelmiş bizde farketmedik yazdık eskiyse kapansın konu neden hala güncel

23 nisanda bi arkadaş hortlatmış yorumlar gelmiş bizde farketmedik yazdık eskiyse kapansın konu neden hala güncel
Konular eski diye kapatılmaz, belli kurallara uyulmaması vb durumlarda kapatılır.

Konular eski diye kapatılmaz, belli kurallara uyulmaması vb durumlarda kapatılır.
Anladım yeni üyeyim daha önce tekrardan güncel hale getirilmiş bu konu
Arkadaşın biri de sanki konuyu yıllar öncesinden bulup hortlatan benmisim gibi yazınca karıstı durum

Anladım yeni üyeyim daha önce tekrardan güncel hale getirilmiş bu konu
Arkadaşın biri de sanki konuyu yıllar öncesinden bulup hortlatan benmisim gibi yazınca karıstı durum
Önemli değil:) arada yanlış anlaşılmalar oluyor bazen, konular aktif olduğu sürece eski yeni fark etmez, benzer derdi olanlar yazıyor, aynısını bende yaşamıştım acaba konuyu açan ne yaptı diye merak edenler yazıyor, gerekirse yöneticiler konuları kapatır ama açıksa konuya dileyen yorum yazar bunla ilgili bir yasak yok.

Önemli değil:) arada yanlış anlaşılmalar oluyor bazen, konular aktif olduğu sürece eski yeni fark etmez, benzer derdi olanlar yazıyor, aynısını bende yaşamıştım acaba konuyu açan ne yaptı diye merak edenler yazıyor, gerekirse yöneticiler konuları kapatır ama açıksa konuya dileyen yorum yazar bunla ilgili bir yasak yok.
Öyleyse sevindim konuya yetkilisi müdahalede bulununca daha sağlıklı iletişim oluyor:)
Eski konulara yorum yazılamayacagı sonucunu çıkarmıştım yorumlardan.
Teşekküt ediyorum :KK24:

Öyleyse sevindim konuya yetkilisi müdahalede bulununca daha sağlıklı iletişim oluyor:)
Eski konulara yorum yazılamayacagı sonucunu çıkarmıştım yorumlardan.
Teşekküt ediyorum :KK24:
Rahat olun admin "eski konulara yazılamaz" diye bir kural getirmediği sürece herkes dilediği konuya yazabilir, rica ederim :KK52:

eski konuymuş.

evli birine deli gibi aşık oldum.önceleri sadece arkadaştık ama sonra hoşlandığını söyledi bende hoşlanıyorum ama gizledim bunu..ne olduğumuzu bilmeden görüşüyoruz alıştım ona sesini duymadan yapamıyorum eşini sevmiyor biliyprum benden önce de eve 12 den çnce gitmeyen gece sadece arkadaşlarıyla olan biri.kendimi çekemiyorum ondan bi yandan suçluyorum kendimi 3 yaşında kızı var kednimi onu düşündülçe berbat hissediuyorum ama bi yandan da seviyorum kolay kolay seven biri değilim ben her zman dış görünüşe maddi manevi değerlerini ölçüp biçen biriylken şimdi evli bi adama aşığım..bu arada 23 yaşındayım o ise 27 yaşında.ben ilköğretim matematik öğretmenliği yüksek lisans yapıyorum.o ise müteahhit..ne yapıcam kimseye bişey söyleyemiyorum derdmi ne anneme ne ablama kimselere anlatamıyorum arkadaşlarıma da öyle .. lütfen akıl verin:KK5::KK5: ..
Kendini o kadinin yerine koy baskasiyla evliyken senle gezen birinin serefi ortada karisini sevmiyosa bosasin o da yok adam keyf yapiyo disarida kadin evde ayri kadin...
Kusura bakma ama bile bile birlikte oluyosun kendinide kullandiriyosun seni de cok sevse gelir senle evlenir Allah bilir cocugu var diye evli kaliyorum der hadii cnm ufak atsinda civcivler yesin klasik erkek laflarii

Bekar birini bulamadinmi daha yasin kac basin kac .Kendini onun esinin ve cocugunun yerine koy.Bugun sen bunu yaparsan evlendigindede yaptigin aynisi basina gelir.Bide gelmis burda akil verin diyosun.Akilsiza akil versen neye yarar

Canim.benim.Allah yardimcin olsun ben bu gercegi bi yil.sonra ogrendim.ayni durumdayim.ve ailem.hala bilmio ve biz suan nisanliyiz

Allah yardimcin olsun cnm zorrr ayni durumdayim.ve ben bir yil.sonra ogrendim bu durumu

Back
X