Evli bir adamla beraberlik.

AEYLMZ

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
9
1
6
35
İstanbul
Merhabalar,
sizden konu ile ilgili yardım isitiyorum umarım bana fikir verebilirsiniz.ben 3 yıldır eşimden ayrıyım.1 tane oğlum var.9 aydır da bir beyle beraberim.netten tanışmıstık.tabi o bu ilişkinin bu noktaya geleceğini yani sevebileceğini düşünmemişti.sonra birbirimizi sevdik.fakat yalanlar üzerine kuruluydu bu ilişki.bana boşanma aşamasında oldugunu soledı.ben araştırmalarım sonucu evli oldugunu öğrendım.ayrılmak ıstedım.olmadı cunku mutsuz oldugunu ve hayatında ben olayım yada olmayım bu evlılıgı bıtırecegını soledı.benı kaybetmek ıstemedı.onunda 1 oğlu oldugunu bılıyodum.gecenlerde yıne arastırmalarım sonucu 3 tane cocugu oldugunu öğrendım.ben bir yalanın daha olursa bu ilişki biter demıstım.mantığım bitir desede kalbıme soz gecıremıyorum.çocukların annesinde kalacağını söylüyo.ama ben hep bu yalanlardan dolayı hemde ailemın kabul etmeyecegını dusundugum ıcın kafam cok karısık.bırde sımdılık cocuklar aılesınde kalacak dıyelım ılerde bu çocuklar benım için ne gibi zorluklar getırebılır onu bılmıyorum.nolur yardım edın ne yapmalıyım.

hep beraber saldiriyami geçtiniz yaws
tek tek gelin SIKIYORSA

konuyu okumadim ama ilk mesaj can damarindan vuruyorsun buradaki kadinlari
kib ledim gitti

Kusura bakma ama yaptğın şey pek de iyi gözle bakılayacak bir şey değil hatta hiç değil ..
Nasl bissürü yalanını yakaladığın halde hala daha devam edebiliyorsun ?
Herşeyi bi kenarı bıraktım 1.evliliğin boşanma ile sonuçlanmş hiç mi hatalarından kendine bi pay çıkartmadın da yanlş üzerine yanlşa gidiyorsun ? Naıl evli bi adamla hala daha beraberliğini sürdürebiliyosun ? Yuva üzerine yuva kurulmaz .. Hele ki 3 tane çocuklu evli bi adam ile hiç olunmaz .. Herşeyi bi kenarı bıraktım sizinle konuşması baştan doğru deil boşansın ne halt ediyosa öyle yapsın .
Evliyken sizinle knşabilcek kapasitede bi admsa sizinle evlendğindede başka kadnlarla konuşabilcek kapasitede kişilde biridir bunu da göz önünde bulundurmak gerek .. Ayrıca karısının sizi öğrendiğinde kim bilir nasl bedduaları olacaktır haklı yere ..
Bence şeytanla iş birliği içinde olmayı bırakıp o adamdan biran önce koşarak uzaklaşmalısınız ...

yalanını beni kaybetmemk uğruna devam ettirmiş bir adam.doğrumu tabiki değil.tabiki pay çıkarıyorum ve 2.bir hata yapmak istemiyorum.evli ama mutsuz ve dedıgım gıbı ben olmasa bile bu evlillik bıtecekmıs.yani ben sebep değilim.daha öncede eşini aldatmış yanı ben ilk değilim.evde mutsuz olan bir adam tabiki yapar.yuvayı yıkan ben değilim.şuanda işlerini toparladıgı zaman zaten davayı acacak.ılk öğrendıgımde bende cok buyuk tepkıler verdım.boşanmadan benımle konusmasının doğru olmadıgını soledım.dışarıya goden bır erkegın evınde mutsuz olması gerekır dedı.yatagını falan ayırmıs olması gerekır dedı.bilmiyorum.kalbim evet desede mantığım hayır diyo.herşeyi düşünüyorum.özellıklede çocukları.diyelmkı evlendık cocuklar annesınde kalacakmıs.sızce ılerde negıbı sorunlar olabılır.ben suan sadece kafamdakı sorulara cevap arıyorum hepsı bu.soğukluk gırdı zaten araya.

hep beraber saldiriyami geçtiniz yaws
tek tek gelin sıkıyorsa

Konuyu okumadim ama ilk mesaj can damarindan vuruyorsun buradaki kadinlari
kib ledim gitti

lütfen önce konuyu okuyun.ben istermiyim böyle olmasını.seviyosun işte engl olamıyosun.kafam karışık.bana kötü kadın muamelemesı yapmayın.ben bildiğiniz kadınlardan değilim çünkü.

Allah akıl fikir versin.Yok efendim beni kaybetmemek için yalan söylemişmişmiş.Yaa cok sinirlendim ne kadar salak olabiliyoruz biz kadınlar bazen.Kusura bakma ve yanlış anlama beni ama aç gözlerini cocukmusun bir annesin sen ya.İçim acıdı resmen o adamın karısına . Yazık ne adamlar ne kadınlar var . Kalbim acıdı resmen .Bir sirkelen ve kendine gel .Boyle ilişkiden hayır gelmez evlenirsin sonra burda baska konu acarsın 3. evliliği yapmalımıyım diye hey Allahım ya Hey Allahım

evet bunlarıda dusunuyom tabı ya haa benı oyalamak ıcınse yada gercekse dıye.gercek olma ıhtımalıde olabılır.nıye kımsnın bana ıcı acımıyo.ben yıkmıyorum yuvayı dıyorum.ben öle nette sohbet falan acan bırıde degılım.çok sıkıstıgım ıcın ılk defa buraya uye oldum.ılk yazısım netten yanı.oda sıkıstıgım ıcın.

Ölüyormusun bu adamın aşkından hiç sanmıyorum neden acıyayım acısam acısam evladına acırım .He bak tekrar soyluyorum yanlış anlama beni mantıklı düşünmeni istiyorum boyle olur mu ne kadar devam eder sirkelen kendine gel yani.Kimseyi yargılamak bize düşmez anca fikirlerimizi soyleriz seni de yargılamıyorum ama yanlış bir ilişki başlangıcı olmuş.

Adam size tepeden tırnağa yalan söylüyor, bir erkeğin evliyken başka bir kadınla birlikte olması evinde mutsuz olduğunu göstermez, macera aradığını, daldan dala konmayı seven ötücü bir kuş olduğunu gösterir, siz adamın birlikte olduğu, eşini aldattığı ilk kadın değilsiniz doğrudur evet ama son kadında olmayacaksınız malesef.
Evlilik mi? O adamın sizinle evleneceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, sadece oyalıyor sizi, yatağını ayırdığını nerden biliyorsunuz her gece gidip ayrı yatıyorlar mı kontrol edemeyeceğinize göre emin olun yatağımı ayırdım sözü de yalan.

Size baştan beridir yalan söyleyen bir adama hala inanmaya çalışıyorsunuz, evinde mutsuz, boşanacak diye avutuyorsunuz kendinizi lakin özellikle bu bölümde aldatılan kadınların konularınızı okumanızı tavsiye ederim, kadınlar kocalarının aldattığını öğrenip adamların yüzüne vurduğunda o adamların nasıl salya sümük eşlerine dönmek için yalvardıklarını okuyun.

Birlikte olduğunuz kişi de eşi öğrenince ağlayarak eşine dönecek, birlikte olduğunuz kişi kazara boşanırsa emin olun adam boşadığından değil, aldattığını öğrenen eşi tekmeyi bastığından boşanmış olur ama tabii boşanınca sizle evlenir mi meçhul.
Siz bence ayrılın bu adamdan, karısına koca olmayı becerememiş, yalan söyleyen bir erkekten size de hayır gelmez.

ya zaten bitecek sanırım.çunku mantığım el vermıyo.ölmüyorum ama istiyorum.ama zorluklara göğüs gerebilirmiyim onu bılmıyorum.ve 2.bır hata yapmak ıstemıyorum tabı.

Peki siz evliyken eşini aldatan adama ne derece güvenip de evlenmeyi düşünüyorsunuz?

Onun çocuklarının başınıza nasıl kalacağını sorun edeceğinize,
ilerde sizi de 3 çocukla başkasıyla aldatır mı diye düşünmelisiniz...

Haa bu arada boş yere eşinden ayrılır da benle evlenir diye hayallere kapılmayın.

Son düzenleme:
Adamın ilişkisi yalan üstüne kurulmuş ,ayrıl karından ne halt yersen ye dimi,şimdi 3 çocuğun gözyaşları gelince aklıma bence evli olduğunu öğrendikten sonra hala devam etmeyi düşündüğün için bildiğin kötü kadınsın hiç kusura bakma bence bunları duymaya ihtiyacın var ,umarım doğru yolu bulursun ayrıl bekle bakalım karısından dediği gibi ayrılacak mı? Ayrılırsa sizi bulur zaten ama şimdi ayrılmanız gerekli,sevgiler........

hayır kötü kadın değilim.adam peşimi ırakmadı sevdiğini söledi.ben uzaklastıkca o daha cok yaklastı.zaten ayrılıcam ya yok olmuyo mantığım el vermiyo.yinede teşekkürler.kötü kadın kelimesi dışındaki düşüncelerinize

Bence davayı açıp açmaması yatağını ayırıp ayırmaması evinde mutlu olup olmaması hiç biri bahane değil evliykn sizinle konuşuyo olmasına . Asla mutsuz olsa bile hiç kimse eşini aldatmayaa ya da başkalaryla knşma hakkına sahip değildir . Madem mutsuz ilk önce boşansın ondan sonra knşsn desin mutsuzdum ayrıldm 3 çocuğum var seni kaybetmek istemiyorm gerçekten seviyorm o zaman kabul edilebilir bi nebze de olsa ama evliliğim mutsuz dava aaçacağım diyerek sizle knşması affedilemez birşey . Evliliğini sizin yıkmadığnzı sizin yüzünüzden olmadığını anladm ama yine de hiç bi şekilde konuşmamalıydnz öğrendiğiniz andan itibaren . Sonuçta mutsuz da olsa evliliği bitmek üzere de olsa hatalı her türlü hatalı . İlerde ne giibi sorunlar olur derseniz bence değil hatta öyle kişiliği düzgün bi insan değil bence karşnzdaki öyle olsaydı evliykn başkalarıyla knşmaz hatta karısını daha önce de aldatmazdı . Çok düzgün kişiliğe sahip olsaydı dürüst olurdu .
İlerde eminim ki bi mutsuzluk olduğunda yine bunu bahane edip sizi aldatabilir başka kadnlarla knşabilir . Size yalanlar söyler . Çocukları yüüznden eski eşiyle görüşmek zorunda kalır büyük ihtimal ve oona tekrar bile dönebilir ilerde . ( dediğim gibi kişiliği düzgün değil maymun iştahlı belliki bağlı da değill eşine sadık biri olmadığı ortada ) . İlerde çocukları büyüdüğünde neblym belki istemezler sorun yaratabilirler vs..vs..

adam boşanmayacağına göre ,çocukların size zorluk getirip getirmeyeceğini düşünmenize gerek yok

kötü kadın kelimesi yukarda sizden alıntıdır söyleminiz ben bildiğiniz kötü kadın değilim di ,o ayrılmayı düşünmeyip bahaneler arayan evli bir adamla beraberlik yaşayan hanım içindi ,şu anda sizin için değil ,umarım söylediğiniz gibi yapar evli bir adamla olan ilişkinizi bitirirsiniz ,sevgiler..

ya zaten bitecek sanırım.çunku mantığım el vermıyo.ölmüyorum ama istiyorum.ama zorluklara göğüs gerebilirmiyim onu bılmıyorum.ve 2.bır hata yapmak ıstemıyorum tabı.

Hata arkadasım hata baştan sona hata umarım yorumlarımız sana mantıklı gelirde hatandan dönersin

yaw he he, adam boşandı, siz evlendiniz de çocuklar kaldı sorun..

Bak sevgili arkadaşım, yani "karımla mutlu değilim, ama onunla evliyim çünkü..." geyikleri 1960'ların ağlak film senaryolarıyla beraber tarihe karıştı.. Kimse yemiyor bunları artık diyeceğim de aynı saçma-sapan sebeple açılan 100.000 konudan birisin sende.. ne diyelim? helal, süper, devam et mi?
Mantığım el vermiyor diyorsun da bırakmaya da niyetin yok.. o zaman şöyle diyeyim; 2. kadınsın ablacığım ve bu adamla asla 1. olamayacaksın..

Hepnize teşekkür ederim arkadaşlar.evli oldugunu öğreneli zaten 3 ay olmustu.ve öğrendıgımden berıde çok huzursuzdum.sırf bu yuzden cok tartısmalar yasıyoduk.güvenemıyodum.hep bir şeyler kurcalıyodu kafamı.1 hafta öncede 1 değil 3 cocugu oldugunu öğrendım.en iyisi bitirmek olucak.dediğniz gibi eğer gerçekten seviyosa istiyosa allahta yazmışsa zaten olur.bitirmezsem kafamı hep bırseyler kurcalıycak ve kendımı hep suçlu hissedıcem belkıde her nekadar o benım sebep olmadıgımı desede ben acaba bana söylemıyomu dıye dusunucem.

Vay be iliskiyi bitirme sebebi adamın medeni hali degil de yalanları. Cocuklardan once dilerim karısı zorluk çıkarır. Mahkeme köşelerinde sürüm sürüm süründurur sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…