• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adamla beraberlik.

"Karisini daha once aldatmis, ilk ben degilmisim zaten" demek nasil bir tesellidir yahu... Bu mu sizin kadinlik onurunuz?
Bir de devam etmek istesem ederim, vicdanim rahat, suclusu ben degilim demissiniz. Piskinligin bu kadarina da pes. Dalga gecer gibi ben kotu kadin degilim, bildiginiz kadinlardan degilim demisiniz. Tam tersine, Allah butun evli kadinlari sizin gibilerden korusun denecek bir insansiniz, silkelenin de kendinize gelin once. Birseyler yapip, sonra utanip birakacagina, hala kendini hakli goren, zeytinyagi gibi uste cikan cok tehlikeli bir kadinsiniz hem de.

Bir de sunu ekliyim, mutsuz adam aldatir diye adami savunmussunuz. Hadi olur da evlenirseniz, boynuzu yiyince de "olsun, demek adamcagizi mutlu edememisim" diye adami mazur gorup, kendinizi suclarsiniz o zaman. :ssz:

Yazdiklarinizin elle tutulur yani yok. 16 yasinda cahil ergen kizlar gibi konusuyorsunuz. Bir de cocuklu kadinmissiniz, pes. Ne insanlar var yahu. O cocugunuza yazik sizin sadece. Sizin acinacak, empati kurulacak yaniniz yok. Birinin yuvasindaki huzursuzluk sebebi olmussunuz, hala benim icin rahat diye kendinizi hakli goruyor, bir de magdurlari oynuyorsunuz ya, Allah islah etsin.

arkadaşlar kadınların düşmanı yine kadınlar şekildede görüldüğü gibi. sen eşinden ayrılmışsın eyvallah insanoğluyuz herşey bizler için.
ama karşındaki insan boşanmamış aldatan bir erkek. bugün eşini aldatan yarın seni aldatacak.
nasıl güveneceksiniz o adama. bırakın evli adamlarla olmayı ya. başka adammı kalmadı dünyada..karşındaki kadının yerine koy kendini.
o adam adam değil zaten sende bu duruma eşlik ediyosun...ne diyebilirimki..

Vicdan konusunda kim ne derse desin anlamayacaksınız orası gayet net, ama ben şunu söylemek istiyorum size;
Aldatılıp da aldatıldığım dönemde eşimle yataklarımızı ayırmıştık diyen tek bir kadın bile duymadım. 3 çocuk anladım umrunuzda değil ama bu durumu mideniz kaldırır mı?

Gerçi ne diyorum ben :37: tabii ki kaldırır.

çoluk çocuk sahibi koskoca insansın...
üstelik bi evlilik yaşamışsın tecrüben var...
hala masal dinleyip uyumayı seçiyosun...
adamın çocuklarının sana ne zorluk çıkartacağını bırak kendi çocuğuna bak sen önce...
o adam asla boşanmayacak....
sende metres olarak devam edeceksin hayatına..
üzülmedim durmuna...
kendin seçmişsin bu yolu...
sakın sakın aşk, sevgi fln deme...
kocaman bi yalanın içindesin...

Merhabalar,
sizden konu ile ilgili yardım isitiyorum umarım bana fikir verebilirsiniz.ben 3 yıldır eşimden ayrıyım.1 tane oğlum var.9 aydır da bir beyle beraberim.netten tanışmıstık.tabi o bu ilişkinin bu noktaya geleceğini yani sevebileceğini düşünmemişti.sonra birbirimizi sevdik.fakat yalanlar üzerine kuruluydu bu ilişki.bana boşanma aşamasında oldugunu soledı.ben araştırmalarım sonucu evli oldugunu öğrendım.ayrılmak ıstedım.olmadı cunku mutsuz oldugunu ve hayatında ben olayım yada olmayım bu evlılıgı bıtırecegını soledı.benı kaybetmek ıstemedı.onunda 1 oğlu oldugunu bılıyodum.gecenlerde yıne arastırmalarım sonucu 3 tane cocugu oldugunu öğrendım.ben bir yalanın daha olursa bu ilişki biter demıstım.mantığım bitir desede kalbıme soz gecıremıyorum.çocukların annesinde kalacağını söylüyo.ama ben hep bu yalanlardan dolayı hemde ailemın kabul etmeyecegını dusundugum ıcın kafam cok karısık.bırde sımdılık cocuklar aılesınde kalacak dıyelım ılerde bu çocuklar benım için ne gibi zorluklar getırebılır onu bılmıyorum.nolur yardım edın ne yapmalıyım.

bence ilerde çocuklar sana değil sen şimdi çocuklara zorluk çıkartıyorsun.Allah sizin gibi hemcinslerimizden korusun.

Merhabalar,
sizden konu ile ilgili yardım isitiyorum umarım bana fikir verebilirsiniz.ben 3 yıldır eşimden ayrıyım.1 tane oğlum var.9 aydır da bir beyle beraberim.netten tanışmıstık.tabi o bu ilişkinin bu noktaya geleceğini yani sevebileceğini düşünmemişti.sonra birbirimizi sevdik.fakat yalanlar üzerine kuruluydu bu ilişki.bana boşanma aşamasında oldugunu soledı.ben araştırmalarım sonucu evli oldugunu öğrendım.ayrılmak ıstedım.olmadı cunku mutsuz oldugunu ve hayatında ben olayım yada olmayım bu evlılıgı bıtırecegını soledı.benı kaybetmek ıstemedı.onunda 1 oğlu oldugunu bılıyodum.gecenlerde yıne arastırmalarım sonucu 3 tane cocugu oldugunu öğrendım.ben bir yalanın daha olursa bu ilişki biter demıstım.mantığım bitir desede kalbıme soz gecıremıyorum.çocukların annesinde kalacağını söylüyo.ama ben hep bu yalanlardan dolayı hemde ailemın kabul etmeyecegını dusundugum ıcın kafam cok karısık.bırde sımdılık cocuklar aılesınde kalacak dıyelım ılerde bu çocuklar benım için ne gibi zorluklar getırebılır onu bılmıyorum.nolur yardım edın ne yapmalıyım.

Yuva yıkanın yuvası olmaz gibi klişe laflar söylemek doğru değil ama bir ilişki iki kişiliktir göründüğü gibi sizin ilişkiniz 3 hatta cocuklarla bir hayli kalabalık. Aşk olsa bile o da bir yere kadar bence içinde güven barındırmayan hiç bir aşk mutluluk getirmemiştir, getirmez de.
Dünyada ki tek kişi o değil sizi seven, anlayan güvendiğiniz bir insanla bence çok daha mutlu olabilirsiniz. İlk evliliğinizde ayrılıkla sonuçlanmış ikinciye göz göre göre evet demeyin bence :) Aldığınız kararlar mutluluk getirsin.

bir evliliğin ne kadar zorlu bir süreçle bittiğini bildiğiniz halde neden bir hemcinsinize bunu reva görüyorsunuz ? ve yataklar ayrı sen olsan da olmasan da boşanıcaz zaten, gel senle birlikte olalım yalanına nasıl inanıyorsunuz ?

Evli erkeklere kafayı takan kadınlara ` kötü kadın` diyoruz, niye beğenmedin ki ?

demekki ılerde hazır olun sizide baska kadınla aldatır.. demedi demeyin.. evlı bı adamdan uzak durmanız daha yerınde olur .. ne kadınlar varyaa resmen pes yaniiiii sizlerden korkulur

ii gunler..

yalanını beni kaybetmemk uğruna devam ettirmiş bir adam.doğrumu tabiki değil.tabiki pay çıkarıyorum ve 2.bir hata yapmak istemiyorum.evli ama mutsuz ve dedıgım gıbı ben olmasa bile bu evlillik bıtecekmıs.yani ben sebep değilim.daha öncede eşini aldatmış yanı ben ilk değilim.evde mutsuz olan bir adam tabiki yapar.yuvayı yıkan ben değilim.şuanda işlerini toparladıgı zaman zaten davayı acacak.ılk öğrendıgımde bende cok buyuk tepkıler verdım.boşanmadan benımle konusmasının doğru olmadıgını soledım.dışarıya goden bır erkegın evınde mutsuz olması gerekır dedı.yatagını falan ayırmıs olması gerekır dedı.bilmiyorum.kalbim evet desede mantığım hayır diyo.herşeyi düşünüyorum.özellıklede çocukları.diyelmkı evlendık cocuklar annesınde kalacakmıs.sızce ılerde negıbı sorunlar olabılır.ben suan sadece kafamdakı sorulara cevap arıyorum hepsı bu.soğukluk gırdı zaten araya.

Son düzenleme:
benım anlamadıgım nekadar esını aldatan adam varsa hepsının karsınıdakıne soyledıgı sey bosanmak uzereyız senınle ılgısı yok yataklarımızı ayırdık karımı sevmıyorum mutlu degıldık bu duyguları sevgıyı askı huzuru sende buldum zaten ayılmak uzereyım bosanıcaz evlı adamlarla ılgılı konu acanların hepsı aynı seylerele kandırılıyor ve ınanıyorlar cok tuaf 15 yasındakı cocuk bıle buyalan lara ınanmaz ama hala ınan okadar cok bayan varkı ılgınc gercekten bıle bıle kendınızı kullandırtıyorsunuz emın olun sız onun ıcın dışardakı bı macerasınız evıne gırdıgı anda esının yanında onu nekadar cok sevdıgını soyluyordur gecelerı aynı yastıga baş koyuyorlar vs vs yanı asla boşanmıycak karısından sadece sızı oyalıyor allah ıslah etsın dogru yolu gostersın ınsallah

pes dogrusu
ben bazı insanları anlamakta zorluk çekiyorum hatta anlayamıyorum ya
hem karısını aldatmış diyorsun hemde bu adamla evlenmek istiyorsun
şuan halen karınısıda seninle aldatıyor bilmem farkındamısın
emin ol ki senin onu düşündügün kadar o da seni düşünüyor
hatta aşkından geberiyor
benle evlensede onada boynuz taksam diyor:47:
cahil degilsin evlenip boşandım diyorsun hayat tecrübende var 18 lik genç kız degilsin
adamın niyetini anlaman lazım

tobe yarabım.sızı hıc anlayamıyorum yalanlar uzerıne kurulu bır evlılık mı planlıyorsunuz.o adam evlı farkındamısınız 3 tanede gunahsız evladı var.yazık degılmı?ben zaten ayrılıcam demesınede ınanmıyorum bence sızınle gezıp dolasıp gununu gun edıyor.bunları soylerken uzuluyorum ben ama oyle yanıı:47:

biz ne dersek onu mu yapacaksınız ki? o zaman ayrılın gitsin :ssz:

Burda biri kocam aldatıyor çok mutluyduk başkası var deyince kadına etmediğimiz laf kalmıyor,işte;Kadın kadının kurdudur diye boşuna demiyorlar:47:
Ne istiyorsunuz nasıl kanıyorsunuz:47:Küçükte değilsiniz ki cahilllik diyelim:47:

yeterince cevap gelmiş ama dayanamadım bende. şakamısınız gerçekmisiniz 1.hala evli yani karşınızdaki adam başkasıyla beraber. 2. yazık yaa yazık günah sizin gibi insanlara söylenecek söz gerçekten yok evli insanlardan ne istiyosunuzz ne bekliyosunuz dahamı çok hoşunuza gidiyo başkasıyla evliyken size bakması

yalanını beni kaybetmemk uğruna devam ettirmiş bir adam.doğrumu tabiki değil.tabiki pay çıkarıyorum ve 2.bir hata yapmak istemiyorum.evli ama mutsuz ve dedıgım gıbı ben olmasa bile bu evlillik bıtecekmıs.yani ben sebep değilim.daha öncede eşini aldatmış yanı ben ilk değilim.evde mutsuz olan bir adam tabiki yapar.yuvayı yıkan ben değilim.şuanda işlerini toparladıgı zaman zaten davayı acacak.ılk öğrendıgımde bende cok buyuk tepkıler verdım.boşanmadan benımle konusmasının doğru olmadıgını soledım.dışarıya goden bır erkegın evınde mutsuz olması gerekır dedı.yatagını falan ayırmıs olması gerekır dedı.bilmiyorum.kalbim evet desede mantığım hayır diyo.herşeyi düşünüyorum.özellıklede çocukları.diyelmkı evlendık cocuklar annesınde kalacakmıs.sızce ılerde negıbı sorunlar olabılır.ben suan sadece kafamdakı sorulara cevap arıyorum hepsı bu.soğukluk gırdı zaten araya.

vay vay vayyyyyy mutsuz olan yapar öyle mi,sevsinler:23:

kesinlikle cok zor evlilerle birliktelik. insanla guzel zaman gecirip evliliklerini kurtariyorlar, en sonunda da eslerine donuyorlar

kendinizi o adamın esinin yerine bi koysanıza?? o zamanki düşünceleriniz ne olurdu ?? sen olmasanda ben ayrılacaktım lafları emin olun artık çok klişe filmlerde bile aynı sahne.. bence siz ben sebep deilim diyerek vicdan rahatlatması yapıyorsunuz ama sunu bilin gerçekten sebep sizsiniz.

Kimseyi yargilamak bize dusmez oncelikle. Ancak aldatilmak ne demek gercekten biliyor olsaydiniz boyle bir isi surdurmezdiniz. Size evliyim cocuklarim var dese sizi kaybedecekti ve yalan soyledi ama bosanacaklar. Bu klise size mantikli gelmis olabilr. Ancak birkac soruyla yuzlesmenizi tavsiye ederin. Neden simdiye kadar surmus bu evlilik? Bosanma isi neden siz hayatinda olsaniz da olmasaniz da gerceklesecekken hala gerceklesememis? Cocuklarini annede birakacak ve sizi onlara tercih edebilecek bir adam sizce ne kadar insafli? Eger sizinle dusundugunuz kadar ciddi olsaydi evliligi ve cocuklari ogreneceginizi bilmiyor muydu da bastan bu sekilde yalanlarla sizi etkikemeye calisti?

Kimseyi yargilamak bize dusmez oncelikle. Ancak aldatilmak ne demek gercekten biliyor olsaydiniz boyle bir isi surdurmezdiniz. Size evliyim cocuklarim var dese sizi kaybedecekti ve yalan soyledi ama bosanacaklar. Bu klise size mantikli gelmis olabilr. Ancak birkac soruyla yuzlesmenizi tavsiye ederin. Neden simdiye kadar surmus bu evlilik? Bosanma isi neden siz hayatinda olsaniz da olmasaniz da gerceklesecekken hala gerceklesememis? Cocuklarini annede birakacak ve sizi onlara tercih edebilecek bir adam sizce ne kadar insafli? Eger sizinle dusundugunuz kadar ciddi olsaydi evliligi ve cocuklari ogreneceginizi bilmiyor muydu da bastan bu sekilde yalanlarla sizi etkikemeye calisti?

Back
X