- 2 Eylül 2015
- 507
- 400
- 18
Ahahha hic gulecegm yoktuEvlatlık alsın seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahha hic gulecegm yoktuEvlatlık alsın seni
Cocugu senin yasindadir eminim ki babam yasinda adam yani...ne yapmam gerekir karısını da bırakmıyor ve onu ćok seviyorum
Fake konu açıyorsun bari adam gibi yap şu işi, belli etme bu kadar. Eğlencesi kaçıyor sonra. Biz mi öğretelim sana bunu kardeşim?gerçekten bikmiyorum dışarıda bizi gören benim için ne düşünüyordur yaş farkını anlıyorlar mdr
Yuru git seni fake ......mmgerçekten bikmiyorum dışarıda bizi gören benim için ne düşünüyordur yaş farkını anlıyorlar mdr
gerçekten bikmiyorum dışarıda bizi gören benim için ne düşünüyordur yaş farkını anlıyorlar mdr
50 yaşindaki adamin neyine aşik oldun?ne yapmam gerekir karısını da bırakmıyor ve onu ćok seviyorum
Baba olarakmi seviyorsunne yapmam gerekir karısını da bırakmıyor ve onu ćok seviyorum
Yok be saçmalama 24 ve 50 arasinda ne fark olacak abartiyorsungerçekten bikmiyorum dışarıda bizi gören benim için ne düşünüyordur yaş farkını anlıyorlar mdr