• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bir bayan olarak...

kelebek2006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
63
0
0
Diğer
Arkadaslar siz evli bir bayan olarak tek basiniza disariya cikabiliyor musunuz?Mesela bir saat falan hava almak icin yalniz carsiya falan cikabiliyor musunuz? Veya gündüz kiz arkadaslariyla biraz uzaga gezmeye? Yoksa sizce Bunda bir anormalik mi var?

Son düzenleme:
Arkadaslar siz evli bir bayan olarak tek basiniza disariya cikabiliyor musunuz?Mesela bir saat falan hava almak icin yalniz carsiya falan cikabiliyor musunuz? Veya gündüz kiz arkadaslariyla biraz uzaga gezmeye? Yoksa sizce Bunda bir anormalik mi var?

bosanmadan önce hayir bosandiktan sonra evet

evli değilim ama annem çıkar. kıskanç koca, dedikoducu çevre dışında gayet normal.

gece dışarı çıkmıyorum çünkü dışarıda buluşmamı gerektirecek birşey olmuyor geneli evli zaten arkadaşlarımız evde buluşuyoruz

ama gündüz istediğim yere giderim ister tek ister arkadaşımla

gece dışarı çıkmıyorum çünkü dışarıda buluşmamı gerektirecek birşey olmuyor geneli evli zaten arkadaşlarımız evde buluşuyoruz

ama gündüz istediğim yere giderim ister tek ister arkadaşımla

Arkadaş geceyi sormamış zaten canım.

Geceyi bırak, gündüz bile çıkamıyor ki :37:

evli bi bayanın gece yanlız çıkmasını doğru bulmuyorum evli birisi olarak..ama gündüz tabiki gidilebilir.ister yanlız ister arkadaşlarla

gündüz ve akşam belirli bir saate kadar istediğim süre boyunca dışarıda kalabilirim,arkadaşlarımla plaanlar yapabilirim.eşim buna niye karışsın ki? hergün olmadığı ve birbirimizi ihmal etmediğimiz sürece sorun yok.evlilik yaşıyoruz mapus hayatı değil :9:

tabiki çıkarım çıkılır..:6:
evlenirken deftere kafese gireceğim diye imza atılmıyor sonuçta..
insan kendini bildikten sonra ne olacakki??

evli olmam dışarı çıkmama engel bir durum değil...ister gezmeye giderim ,ister alışverişe . ayrıca dışarı çıkarken yanımdamutlaka biri olması gerekmez bu benim tercihime kalmış yani..normal olan da budur zaten.

Türkiye'de çıkıyorum alış verişe gidiyorum arkadaşımla buluşuyorum sorun yok çok şükür aman olmasında zaten ben pek gelemem sık boğaz edilmeye.kendimi biliyorum nereye gitmem uygun neresi uygun değil kararına varacak akla sahibim niye karışsın hatta sakın karışmasın :))

evet ben çıkarım, annem de çıkar, anneannem de...yaşanılan şehre göre de değişir sanırım..babaannem çıkmazdı misal

Esim bir yere gidecekse beni öncesinde arar, haber verir :)
Ben gideceksem, gittikten sonra arar suradayim derim :10:

Insanin gündüz bir yerlere cikmasi, ya da arkadaslariyla bulusmasi cok normal
ve insani bir ihtiyactir.
Bunu makul karsilamayan zihniyette bir anormallik vardir.

Hemen dalgaya vurulmuş yine..
Hanımefendi böyle bir şey yaşıyorsa bunda gülünecek bir şey göremiyorum. Aksine trajik.
Evlilik bayanın kafeslere kapatılması değildir. Elbette çıkabilirsiniz dışarı, arkadaşlarınızla görüşebilir, çarşıda alışveriş yapabilirsiniz..

sanırım bu soruyu cevaplamak için evli olmak gerekmiyor, tabiki de çıkılır çıkamıyorsan o kocada problem var ne yazıkki:50:

Hemen dalgaya vurulmuş yine..
Hanımefendi böyle bir şey yaşıyorsa bunda gülünecek bir şey göremiyorum. Aksine trajik.
Evlilik bayanın kafeslere kapatılması değildir. Elbette çıkabilirsiniz dışarı, arkadaşlarınızla görüşebilir, çarşıda alışveriş yapabilirsiniz..

Dalga geçmek mi?

Çogunluk fikrini yazdı, dalga geçen göremedim ben

Back
X