- 8 Mayıs 2008
- 2.648
- 1
- 116
- Konu Sahibi brontebronte
zaferden ziyade sadece acizlik başka bişey değil...züğürt tesellisi.. yazık böyle insanlara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şahsen benim eşim beni bu şekilde aldatsa ben karşı tarafı değilde ilk önce kendi eşimi suçlarım.Daha da önemlisi artık aramızdaki sevginin bittiğini düşünürüm ve yollarımız ayrılır.Ama ne yazıkki çoğu kadın bunu yapamıyor ve ayrılacak gücü kendinde bulamıyor. Bunun en önemli örneği Hilary Clincton. O kadar güçlü bi kadın olmasına rağmen ve eşinin ilişkisi tüm dünya televizyonlarında yayınlanmasına rağmen dava bile açmadı. Acaba karşı bayan gibi o da mı kendi çıkarını düşünüyor, first lady olmanın nimetlerini kullanmak için mi bu olaylara göz yumdu.İşte aldatılan kadınlar da bir takım nedenlerden dolayı ne yazıkki aldatılmaya göz yumuyorlar. Belki çocukların hatrına ,belki dul kalmanın zorluklarından, belki de maddi kayıplardan dolayı.Bu durumda ne yazıkki herkes kendini aldatmış oluyo.Erkeklerde bu şekilde affedileceklerini bildiklerinden dolayı gönül rahatlığıyla bu işi yapıyorlar..
Evli bir erkeği elde etmek zafer olarakmı görülüyor bilemiyorum ama evli erkeklerin, çıtır kız kandırıp ayartmayı zafer olarak gördükleri kesin....
Her aldatma vakasında aynı yorumu yapıyorum... Her bekar kadın her adamdan hoşlanabilir..... Ama adam evliyse o kadına karşılık vermez.... Adı üstünde kadın bekar ve özgür istediği adamla gezer tozar.... Ama adam evliyse bunu yapamaz... Çünkü o evlidir ve karısına sadık kalmalıdır...
Evliliğin getirdiği bu sadakati koruyamıyorsa bu adamın suçudur....
Adam eğer adamgibi adamsa feriştahı gelse elde edemez.... Ama adamın gözü dışardaysa oooo....
O yüzden kadınların zafer olarak algılamasını yada adamları ayartmasını değilde evli adamların skor peşinde çıtır hatun peişnde koşmalarını yargılayın....
benimde kocama bir kadın yapışmışdı ve beni bile aradı evliligimize hançer sapladı ALLAH onun belasını versin ölüm haberini duyarım inş.
inşallah sürünür bazen çok duyuyorum adam şuçsuz kadınlar yapışıyor valla bu bir gerçek resmen adamı yoldan çıkarmaya çalışanlar var allahım şu ezan vakti yerle bir etsin hepsini..
Evli erkeği seksi kılan şu; "Seçilmiş"
Bir kamyon dolusu karpuzdan ilk seçilen karpuz,karpuz almaya niyetli herkesin aklını karıştırır.