Evli bir erkeği elde etmek zafer olarak mı görülüyor

"bugun senin icin baskasini terk eden,yarinda bir baskasi icin seni terk eder"
malesef olaylarin bu yonunu gormeyen kadinlarin yaptigi mantiksizliklardan biri...
utanc duyulacak olaylar artik normal bi hal almaya basladi ne yazikki...
bu tarz olaylarin eskiden gizli kapakli yurutulmesi ,toplumun bu kadar gozune sokulmamasi dahami iyiydi diye dusunmeye basliyorum artik...
topluma cesaret veren,sanki normallesmis gibi gosterilen bu olaylardan dolayi tv acamaz,cevre kuramaz hale gelecegimizin korkusunu tasimaya basladik ne yazikki...

Bir arkadaşımın arkadaşı duymuş bu konuşmayı otobüste 2 kız konuşurlarken;

- Ya bu devirde nerden bulcaz kızım koca ,ya yeni mezun ve çulsuzlar,daha kariyerinin başında ne evi var ne arabası ya da parası var ama evlenmeyi düşünmüyor,işin dalgasında,iyilerin hepsi kapılmış,ya nişanlı ya evli .

Diğerine cevap veriyor arkadaşı;

- Deli misin kızım ne uğraşacaksın çoluk çocukla,bulacaksın evli bir tane,evi de vardır olmasa da iyi bir işi vardır,evlendiğine göre evlenme korkusu da yoktur,boşatacaksın ''keyfine'' bakacaksın.!!!

Gerçekten varmış dedim böyle kadınlar .. :oklava:
:1shok::1shok::1shok: böyle oldum,utandım hemcinslerim adına .. :kızgın: :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ben de bu tip kadınları kızları görünce kadın olmaktan utanç duyuyorum .......... bir kadın nasıl başka bir kadının yuvasını yıkabilir .........yani erkeklerin mezhebi kadınlardan daha geniştir ( genelleme olmasın ama çoğunlukla hani uçkurları bizlere göre daha gevşek diye düşünüyorum o yüzden dedim ) ama bekar bir erkek evli bir kadınla beraber olmuyor ...........yani kadını başka bir erkekle paylaşmayı bir erkek kabullenemezken ; erkeğini başka kadınla paylaşmayı bi kadın nasıl kabul edebiliyor ? nasıl bir midesizliktir bu anlayamıyorumm

Evli bi erkeği elde etme cabası ıcınde olan kadınlarında kocaları aynısını yapsın,görelım onlarıda :oklava:

Ayy dağlara taşlara,evlı bı erkek gözümün içine baksa bıle hemen cevırırım gözümü,olurya yanlış anlar fılan.Allah vermesın başa.

Hatta benım kuzen evlendı,eşide köylümüz.Hep beraber otururken eşine bişi söyluyodum,baktım kuzen bana bakıyo,cınstırde bıraz hemen kapattım konuyu.Kırkanır mıskanır neme lazım..:dilcikar:

Bahsi geçen zavallılar her hallerinden belli oluyor. Eğer tanıyorsam bir şekilde, aile ve arkadaş çevreme katiyen yaklaştırmıyorum. Olduğu topluluklarda da imalarla aşağılamamda cabası. :oklava:

evet canım bi takım cins bayanlar evli erkekleri elde etmeyi büyük bir zafer ve macera olarak görüyorlar malesef arbbim hepimizin yuvasını böle insanlardan korusun yuvalarımızın dirliği hiç bozulmasın..

Ama unutmamak lazım ki, elde edilmek istemeyeni hiç ama hiç kimse elde edemez.

Ancak elde edilmek istenenler, elde edilir.

Bu da zafer olmaz

Benimde tanidigim bir var,kadin metres hayati yasiyor.Biz kocasi zannediyorduk.
Bir duydukki adam baskasiyla evliymis,bu kadin bunu bile bile gelmis.Düsünsenize
adam buna bir ev tutmus ve sadece haftanin bir günü bunun yaninda kalabiliyor.

Allah böylelerini islah etsin.Seref diye birsey kalmamis.

erkek veya kadın bunu yapana yazıklar olsun yaaa...
bende bişey diyecegım konuyla az çok alakalı.. ,benım bi arkadasım vardı netten biriyle takılmıstı işte bu bayan kendını hemsireyım doguda gorev yapıyorum ,sadece geceleri msnye giriyom vs bursalıyım aslen işte evimize haciz geldi su kadar para hs noma yatırımısın demıs.. 2yıl kadar boyle nette konustular ,çocukta azdaha parayı yatrcaktı dedım naposun bi arastır bakalım nedir ne değildir netten guven olmaz sacmalama..
neyse çocuk bu kadının gonderıklerını kaydedip kadına gerı gonderıyor ,kadın benım arkımden korkup bidaha msn acmıyor ama acıklı mailler atıyor vs..
sonra kadın nolduysa gercekleri yazmaya karar vermıs işte ben evlıyım nette ne sakıncası varkı die dusundum.kocam gece bekcisi vs seyler yazmıs buna..
benım salak arkadasta sılmıyo bu kadını daha konusmaya calısıyo dedım bigun senınde karın sana aynı seylerımı yapsın gercegi ogrendıgın halde nasıl devam edıyorsun gorusmeye.. aradan zaman gectı sıldım dedi inanmadım baktım sılmıs gercektende..

yani bu aldatmanın kadını erkegi yok.. Alllah ıslah etsın ne diyim böyle insanları..

bu konuda her ıkı tarafta bırbırınden beterr durumda bence...bazı erkekler evlı oldugunu saklıyor kı karsındakını aldatıyor...bazıları da evlı oldugunu bıle bıle adamın uzerıne uzerıne gıdıyor...boylee ınsanlara bırak acımayıı aklımdan neler neler gecıyor da kelımelere dokemıyorum malesef...

bunları duydugumda kadınlıgımdan ben utanıyorum sahsen..kadınlık bu kadar mı basıt yaa bu kadar mı degersız bu kadar mı gurursuz... bu sekılde ınsanlar yuzunden bı cok kadın ıffetsız namussuz damgasıyla damgalanıyor.. gercekten cok uzucu..

bır kadın olarak bu tarz seyler yapan dusunen ınsanları sadece kınıyorum...yazıklar olsun,..
kadın denen sey oylee kutsal oylee kutsall kı ama maleseff bu sekılde yasayan ınsanlar bırbırını aldatanlara gore sadece bırrer et yıgınından kısısel ıhtıyac objesı olmaktan oteye gecmeyecekler....
tamamen katılıyorum,

evli erkeklerin bir kurulmuş düzeni var hele biraz iyi para kazanıyorlarsa bırakın zengin olmayı düzgün maaş alan evli erkeklerin bile peşinden gidiliyor tabi birde evli adamın resmi eşi güzel bir kadınsa daha bir dikkat çekiyor durum çünkü evli erkeği tavlamaya çalışan kadın adamın eşinden kendini daha güzel hissettiriyor.Aslında sadece kendilerini kandırma ve geliştirememe

Son zamanlarda, cevremde ...medyada...gazetelerde dikkatimi cekiyor...

evli bir erekeği elde etmek zafer olarak mı görülüyor ??

Buna düpedüz zafer değil zaaf denir!! sağlıklı düşünebilen,egolarının zaaflarının esiri olmamış bayanların butür ilişkiyi normal karşılayacağını düşünmüyorum.
Bir toplumda butür ilişkilerin artmasınında ne kadar sağlıksız bir toplum olduğunun göstergesi bence;değerleri toplumun temelidir.Evlilik değerine saygı duymayan insanların artmasıda sanıyorum bunun bir göstergesi.

2 sene önce bir arkadasım vardı samimileştikçe iç yüzünü gördüm....evli bir erkekle birlikteydi bunu duyunca şok olmuştum.bu nasıl bir psikolojiydi?dışarda o kadar bekar onu sevebilecek erkek varken insan neden metres olmak isterdi? Aldığım cevaplar söyleydi...
1)bekar erkek arkadaslarım oldu ama cok yara aldım haketmediğim halde,orda burda laf etmeler oldu,ama evli bir erkek bunları yapamıyor gizli kalması gerekiyor cünkü
2)ankarada ailemden uzagım yanlızlık hissediyorum yaşı buyuk,olgun,işi olan bir erkek bana güven veriyor belkide babam gibi geliyor
3)evli bir erkeğin kişiliginde aldatma isteği varsa zaten aldatır.yoksada aldatmaz onu zorlayamazsın.suan görüştügüm kişi ile ben görüşmesem baskası görüşecek.

miden nasıl kaldırıyor dedim bu ilişkiyi ? karısından nefret duymaya başladım dedi karısının yanına geç yolluyorum bundan belkide eski yaşadığım aşklardaki acıların intikamını alıyorum dedi...

bunların hepsi saçma seyler.belkide psikolojik yardım almalı bu kadınlar çünkü evli bir erkekle olmak bir çözüm degil bunu göremiyorlar.bu kadar güçsüz ve salak olmamalı kadınlar.arkadasımlada dialogumu bitirdim.körle yatan şası kalkar demişler Allah korusun.

En büyük suçu erkeklerde görüyorum.heyecan arayışına giriyorlar.ama o kadar cokki sayıları kime nasıl güvenip evlilik yapıcagız bilemiyorum.cogu evli oldugunu saklıyor,süslü laflarla kadınları etkilemeye calısıyorlar.böyle erkeklerden nefret ediyorum. düzgün bir kişili karakteri olan aile kurumuna saygısı olan bir kadın asla böyle bir ilişki yasamaz.etme bulma dünyası sonucta...

o arkadasım gecen sene evli sevgilisi ile kaza yaptı ve öldü...

Allah hepimizi korusun böyle saytan kadınlardan :Saruboceq:

bılsemkı burada yazılanlar yazılacaklar kendını kaybetmışler ıcın care olacak sabaha kadar yazayım...
bu konu benı cıleden cıkarıyor...
yok ben eşimden ılgı gormedım aldattım..
yok efendım eşı ılgı gosterseydıde kaptırmasaydı..
yok efendım buyuk konuşmayın bende boyle olsun ıstemezdım..(hıcbır konuda buyuk konuşmamak gerek)vs vs..

pekı aklımız nerde delı dıyecegım ama boyle bır şeyı yaşama gecırmekte şeytan aklı olsa gerek...
yani akıllıyızda degılmı...
hemcınslerımızı uzerken yaşamış ve yaşatmış oldugumuz hayatı bırgun kendımıze zemın olarak hazırladıgımızı aklımızdan cıkarmamak gerek..
hadı bakalım x lermı yoksa x bayanlarmı akıllı...
daha fazla yorumda bulunmak ıstemıyorum ..

evli bir erkeği elde etmek yada etmeye çalışmak zafer filan değil,namussuzluktur,

elin kurulu yuvasını boz buda zafer olsun,o zaman her türlü kötülükte bir bakıma zafer sayılır...

var böyle kadınlar maalesef...
dağı kazıyorlar küçük bir fare için... elde etmek üzerine kurulu sevgi anlayışları....
ama erkektir onu anlarım rahat durmuyorlar diye erkeğe ayrıcılık tanırsanız yanlış yaparsınız...
kadın baştan çıkartıyorsa erkek de çıkmasın...
aldatan erkek her daim baştan çıkaran kadından suçludur...

Kesinlikle katılıyorum...

Erkektir hadi onu anlarım düşüncesiyle bu durumlara gelmedik mi zaten?

Kadının namusundan söz ediliyor hep, ya erkeğin namusu ?

Sen erkeksin yapabilirsin, sen kadınsın yapamazsın diye bir ayırımı Rabbim yapmamış, insanoğluna ne oluyor ???

Ne söylenebilir ki; Allah ıslah etsin. Doğru yolu göstersin.

bunun adı şerefsiz onursuz haysiyetsizce davranıştır
neyiyle savaşıyorki adına zafer densin
kazanılmış zaferlerin adını kirletmektir
vatanmı kurtarmışki adına zafer densin
böylelerine suskun kalıp sırtlarını sıvayanlar
onay vermesede yanında durması kendini bir halt sanmasına sebebp oluyor
bu tarz kişilik bozukluğu olanların biran önce tedavi olması lazım
rabbim bu insanları ıslah etsin ve iyi olan kişileri bu kişilik bozukluğuna uğramış insanların şerrinden korusun

2 sene önce bir arkadasım vardı samimileştikçe iç yüzünü gördüm....evli bir erkekle birlikteydi bunu duyunca şok olmuştum.bu nasıl bir psikolojiydi?dışarda o kadar bekar onu sevebilecek erkek varken insan neden metres olmak isterdi? Aldığım cevaplar söyleydi...
1)bekar erkek arkadaslarım oldu ama cok yara aldım haketmediğim halde,orda burda laf etmeler oldu,ama evli bir erkek bunları yapamıyor gizli kalması gerekiyor cünkü
2)ankarada ailemden uzagım yanlızlık hissediyorum yaşı buyuk,olgun,işi olan bir erkek bana güven veriyor belkide babam gibi geliyor
3)evli bir erkeğin kişiliginde aldatma isteği varsa zaten aldatır.yoksada aldatmaz onu zorlayamazsın.suan görüştügüm kişi ile ben görüşmesem baskası görüşecek.

miden nasıl kaldırıyor dedim bu ilişkiyi ? karısından nefret duymaya başladım dedi karısının yanına geç yolluyorum bundan belkide eski yaşadığım aşklardaki acıların intikamını alıyorum dedi...

bunların hepsi saçma seyler.belkide psikolojik yardım almalı bu kadınlar çünkü evli bir erkekle olmak bir çözüm degil bunu göremiyorlar.bu kadar güçsüz ve salak olmamalı kadınlar.arkadasımlada dialogumu bitirdim.körle yatan şası kalkar demişler Allah korusun.

En büyük suçu erkeklerde görüyorum.heyecan arayışına giriyorlar.ama o kadar cokki sayıları kime nasıl güvenip evlilik yapıcagız bilemiyorum.cogu evli oldugunu saklıyor,süslü laflarla kadınları etkilemeye calısıyorlar.böyle erkeklerden nefret ediyorum. düzgün bir kişili karakteri olan aile kurumuna saygısı olan bir kadın asla böyle bir ilişki yasamaz.etme bulma dünyası sonucta...

o arkadasım gecen sene evli sevgilisi ile kaza yaptı ve öldü...

Allah hepimizi korusun böyle saytan kadınlardan :Saruboceq:

hem suclu hem guclu :mymeka::mymeka: nasılda zeytınyagı gibi uste çıkmaya calısmıs serefsiz.. :mymeka::mymeka:
allah fazla ömür vermemiş ve cehennemi boylamış goruldugu üzere kötükedihüsokötükedihüso
Rabbim korusun bizi böyle kadınlardan :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X