Evli bir erkeği elde etmek zafer olarak mı görülüyor

Iki tarafin da yasadigi SEVIYESIZCE ve SAYGISIZCA bir beraberliktirr...

Sadece evli erkege degil beraberligi olana da bile bile yapanlar var...

Öyle kisilere söylencek hic bir sey bulamiyorum ben...

Sadece aciyorum...Yazik hem de cok yazik...

evet zafer olarak görülüyor bence.. evdeki karısından üstün olduğunu zannedip: karısını sevse benim yanımda olmazdı düşüncesini beynine yerleştiren asalaklar olduğu müddetçe aldatmalarda aldatılmlarda bitmez.

bunu yapan erkek zaten şerefsizin önde gideni.. bu namussuz kadında bu şerefsize ortak olmak zorundamı? körler sağırlar birbirini ağırlar..derler..

erkek şerefsiz kadında namussuz sa yapılacak tek şey var aslında..

bazen diyorum başbakan filan olsam.. ilk yapacağım şey kanunda bir değişiklik olurdu..

bunu yapan erkek ve kadının , erkeklik ve kadınlıklarını kesilip ibreti alem için hangi şehirdelerse, o şehrin meydanında idam sehbasında sallandırılacak..kötükedihüso

aldatmalarda en asgariye inerdi sanırımÇok üzgünüm çoook

evli bir erkekle bile bile birlikte olan kadın karakteri oturmamış
seviyesiz bir insandır. erkek içinde aynı şey geçerli.
bu insanlar böyle yaptıklarında sanki üstünlükleri varmış gibi hissediyorlar belki
egolarını tatmin ediyorlar. ama hayat bundan ibaret değil
hepsini zavallı olarak görüyorum

evet hasta beyinli zavallı hemcinslerimiz bunu bir zafer olarak görüyorlar malesef.
onlara göre sahibi olan bir erkeği elde etmek o kadına karşı kazanılmış bir üstünlük.
Daha öekici daha güzel ve karşı konulmaz olduklarını sanıyorlar.
küçük beyinliler ne olacak ki!

ben o kadınların ellerindeki zafer bayragı ile alır bır güzel yolarım :mymeka:

o kocayı ise paralarım..:oklava:

böyle kadınlar aciz ve genellıkle para düşkünü oluyorlar..

burası geniş bir platform her görüşten bir sürü üyesi var ve çok geniş kitlelere ulaşıyor.geçenlerde üyelerden biri aşk yasak dinlemez bence gayet normal gibi birşeyler zırvaladı.empati fukarasıdır erkekler oysa kadınlar böyle değildir..o zaman şunu söyleyelim.yarın öbürgün senin ve çocuklarının hakkı olan rızkı adam metresine yedirse aşka verir susarsın herhalde..ne güzel değil mi?her türlü rezilliği yapalım kurallara uymayalım suçu da aşka atalım....gençken tabi dayanılmazsın çekicisin yaşlanıp etlerin pörsüdüğü zaman daha kaç kişinin başına musallat olabilirsin ki..pehhhh bir çöp evde hayatını tamamlarsın hiç kimsenin sana sümüklü mendilini bile atmayacak hale geldiğinde görmek lazım böyle kadınları..hele o adamlara ne demeli?reziller!kirli ellerinizle masum tertemiz yavrularınızı okşamayın!

Evet ya mümkün değil ki acısı onlardan çıkmasın.Ben böyle acımasız yuva yıkılacağını düşünmeden hareket eden insanları çok büyük belaların beklediğine inanıyorum. Yoksa herkes her istediğini yapsa empati kurmasa duygularının esiri olsa iğrenç ötesi bi dünya olur burası.Biras Allahtan korkmak lazım.Bi de karısını aldatan bi erkeğe bi kadın nasıl güvenebilirki.

Son zamanlarda, cevremde ...medyada...gazetelerde dikkatimi cekiyor...

evli bir erekeği elde etmek zafer olarak mı görülüyor ??

Giderek yayiginlasiyor...normalmi görünüyor bu...yoksa benmi paranoya yapiyorum??

Hadi erkekleri anliyorum...uslu durmuyorlar...cabuk bikik yeni istiyorlar...ama ya bu adamlarla birlikte olan kadinlara ne oluyor...neden yuvaya saygi azaldi...baska kadinlarin evlatlarinin riskina göz dikmek neden bu kadar kolaylasti.

zor yasam sartlarimi kadinlarin maddi durumu iyi olan erkekler icin birbirlerinin gözlerini oymalarina neden oluyor??...ilginc olan ekonomik gücsüz erkekler icin bu savaslar yapilmiyor!!

fikirlerinizi merak ediyorum:uhm:

erkekleri anliyor musun? :oklava:
neden? erkek yapar mi, dogal bisey mi yani bu?
onlari bilmem ama evli erkekler benim icin uzak durulmasi gereken yaratiklar kesinlikle

böyle yaşayıpta ......karı olsaydıda elinde tutsaydı deyip yuvayı dagıtan.......sonrada masum rolü oynayan ........malesef hem cinslerimiz var...........
kendilerini kötülüge kilitlemiş........
bir yuvanın dagılmasından zevk alanlar......igrenç kişilikler........
böyle kadınlar kendilerini mutlu sanıyorlar fakat her birinin sonu daha kötü oluyor.......
ya terk ediliyorlar yada aynı şey kendi başlarına geliyor..........belki yaptıklarını anlayıp vicdanları titriyor eger oda varsa tabi.....
allah ıslah etsin......

Bir mevzu da ben anlatayım;

Kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım vardı. Ortaokulu birlikte bitirmiş, liseyi de farklı yerlerde bitirmemizden dolayı telefonlarımızda değişince uzunca bir süre görüşememiştik. Gel gör ki 4-5 sene sonunda bir gün karşılaştık ama samimiyetten zerre eksilmemişti. Malum 18 olmuştuk ikimizde.

Neyse konuşurken mevzu geldi aşk, meşk durumlarında tıkandı kaldı.O anlatıyor ben dinliyordum.

Anlattıkları aynen şöyle idi;

Taa görüştüğümüz zamanda sevdiği bir çocuk vardı hala onla devam ediyor ve ciddi düşünüyorlardı artık....
ve devamında başka birisi daha var adam evli ama çok zengin onu sevmiyorum.

Sevdiğin insana ve kendine haksızlık yaptığını düşünmüyormusun dediğimde tek söylediği;
Gayet rahat bir tavırla birinin parasına, birinin sevgisine ihtiyacım var demişti.:1shok:

Her zaman aklından geçeni hiç çekinmeden söyleyebilen bir insandı ama ilk defa bu kadar açık sözlü davrandığı için üzülmüştüm.

Evli bir erkekle birlikte olan bayanların çoğunluğu ( hepsi demiyorum ) adamın eşini düşündüklerini sanmıyorum açıkçası sadece kendi çıkarlarının peşindedirler, zerre kadar olsun o adamın yolunu gözleyen bir eşi, çoluğu, çocuğu olduğunu düşünseler zaten bu durumu mideleri kaldırmaz.
Veee gün gelip, devran döndüğünde aynı durumda kendilerinin kalacağını hala kuş akıllarına sokamamışlardır.

Böyle bir durumda bende erkeği anlayan taraf değilim açıkcası..Olamamda asla..Erkek uslu durmuyor deyip faturayı kar$ı tarafa kesmek ne kadar doğru bir davranı$ olur?? Yani erkeğin yaptığı normal bi$eymi bu durumda?? Ayrıca yuvaya sahibi saygı göstermiyorsa bunu neden ba$kasından bekleyeceğiz?? Lütfen erkek çocuklarımızı bilinçli yeti$tirelim böyle ''uslu durmayan çabuk bıkıp usanmalarını'' normal görerek çarpık toplumlar yeti$tirmeyelim..

Son düzenleme:
bende size bir hikaye anlatayım

tanıdığım bir kızdı daha 18inde evli 3 çocuklu bir erkekle beraber oldu sonrasında karısı öğrendi bunlar aldı başını gitti
aradan 15 yıl geçti bu kızın bir kız çocuğu oldu veeee tarih tekerürden ibaret derler ya aynen kocası dediğimiz aşalık adam başka bir kadınla beraber oldu
ne kavgalar ne kıyametler koptu kız çok ağladı hatta o kadını dövdü sen benim yuvamı yıktın diye neler yaptı
ama neçare ben hiç acımadım o kıza hatta inanın bana söyledim etme bulma dünyası dedim hiçbişey demedi diyemedi
yani karısını o kızla aldattı ve o kızıda başka bir kadınla
yuva yıkanın yuvası olmaz diyenler görmüşler yaşamışlar ki doğru kesinlikle

ha birde nette bir yazı okumuştum ne kadar doğru tartışılır
evli erkeklerin tenine karısının kokusu sinermiş ve bekar kızlarıda bu koku cezbedermiş diye
çünkü bekar varken onca ortada sen git evliyle birlikte ol olacak şeymi

tabi adamı sen yont adam et paraına puluna evine barkına sahip çık sırf bizi iyi olalım ele güne muhtaç olmayalım diye nankör adam bunu unutsun gitsin o...lara yedirsin

ama kimseni ahı kimsede kalmaz bu devran döner eden de bulur allahın adaleti nden hiç kuşkum yok
allah o kendini kadın sanan(evli erkeklerele birlikte olanlar için söylüyorum) insanlıktan çıkmış mahluklar akıl
böyle yuvasını yıkan erkklerin de cezasını versin inş

bende size bir hikaye anlatayım

tanıdığım bir kızdı daha 18inde evli 3 çocuklu bir erkekle beraber oldu sonrasında karısı öğrendi bunlar aldı başını gitti
aradan 15 yıl geçti bu kızın bir kız çocuğu oldu veeee tarih tekerürden ibaret derler ya aynen kocası dediğimiz aşalık adam başka bir kadınla beraber oldu
ne kavgalar ne kıyametler koptu kız çok ağladı hatta o kadını dövdü sen benim yuvamı yıktın diye neler yaptı
ama neçare ben hiç acımadım o kıza hatta inanın bana söyledim etme bulma dünyası dedim hiçbişey demedi diyemedi
yani karısını o kızla aldattı ve o kızıda başka bir kadınla
yuva yıkanın yuvası olmaz diyenler görmüşler yaşamışlar ki doğru kesinlikle

ha birde nette bir yazı okumuştum ne kadar doğru tartışılır
evli erkeklerin tenine karısının kokusu sinermiş ve bekar kızlarıda bu koku cezbedermiş diye
çünkü bekar varken onca ortada sen git evliyle birlikte ol olacak şeymi

tabi adamı sen yont adam et paraına puluna evine barkına sahip çık sırf bizi iyi olalım ele güne muhtaç olmayalım diye nankör adam bunu unutsun gitsin o...lara yedirsin

ama kimseni ahı kimsede kalmaz bu devran döner eden de bulur allahın adaleti nden hiç kuşkum yok
allah o kendini kadın sanan(evli erkeklerele birlikte olanlar için söylüyorum) insanlıktan çıkmış mahluklar akıl
böyle yuvasını yıkan erkklerin de cezasını versin inş

parmaklarına sağlık cnmm aynen katılıyorum sana kötükedihüso

ne demek hadi erkekler uslu durmuyo
keserim allama
o uslu durmayan erkeklerinde onları elde etmeyi zafer olarak gören karı milletininde ben taaaaa biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp :mymeka:

Bir arkadaş " metres olmanın neresi gurur verici" demiş bence çok doğru.

Ancak merak ettiğim şu, sırf paralı erkeklerin değil, evini zor geçindirenlerin bile metresi, 2.eşi, sevgilisi ne derseniz deyin var.

Peki o zaman para değil aşk mı kazanmış oluyor ? O yüzden sırf para diye irdelemek çok yüzeysel bakmak oluyor.

Bir erkek arkadaşımın başına geldi son derece mutsuz boşanmak istiyor ancak kız çocuğu var. Boşanırsa ve eşi tekrar evlenirse kız çocuğu aynı evde bir yabancı erkekle yaşayacak ve bu düşünce onu deli ediyor. Kendi alsa çocuğu nasıl bakacak o evlense, üvey anne elinde (evet üvey babadan daha iyi ama üvey işte) neyse bu düşüncelerle evliliğini bozmadı. Ancak bir sevgilisi var.

40 kere dedik boşan ne yaparsan yap diye, ancak yukarıda yazdığım korkusunu söyleyince diyecek birşeyimiz kalmadı.

Zaten kimse kimsenin demesiyle boşanmaz / evlenmez yada sevgilisini bırakmaz ama genede ayrılsa ve çocuğu bir başka adamdan zarar görse verecek cevabımız olmazdı.

Çok zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin.

olabilir yine de aldatmasi gerekmez bence

Son zamanlarda, cevremde ...medyada...gazetelerde dikkatimi cekiyor...

evli bir erekeği elde etmek zafer olarak mı görülüyor ??

Giderek yayiginlasiyor...normalmi görünüyor bu...yoksa benmi paranoya yapiyorum??

Hadi erkekleri anliyorum...uslu durmuyorlar...cabuk bikik yeni istiyorlar...ama ya bu adamlarla birlikte olan kadinlara ne oluyor...neden yuvaya saygi azaldi...baska kadinlarin evlatlarinin riskina göz dikmek neden bu kadar kolaylasti.

zor yasam sartlarimi kadinlarin maddi durumu iyi olan erkekler icin birbirlerinin gözlerini oymalarina neden oluyor??...ilginc olan ekonomik gücsüz erkekler icin bu savaslar yapilmiyor!!

fikirlerinizi merak ediyorum:uhm:

Nasıl yani? Erkekleri anlayabiliyorsanız, o işe giren kadınları neden anlayamıyorsunuz?

Hepsi zevkleri ve çıkarları uğruna bu yola giriyorlar sonuçta..

Ama ''hadi erkekleri anlayabiliyorum''şeklindeki bir yorum, erkekler için evlilik dışı ilişkilerin , ülkemizde ve belki de dünyada ne kadar da kanıksandığını birkez daha gözler önüne seriyor.

Ben herzaman söylerim yine söyleyim; erkek de, yapan kadın kadar suçludur..Kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz.Erkekler de kendilerine hakim olmayı öğrenmeli..

''Hadi erkektir canım'' diye düşünen kadınların varlığı zaten, bu olayların patlamasına neden oluyor.

bir insanın öncelikle onuru ve kendine saygısı olmalı
bunu kaybetmiş biri için bu zaferde olur başarıda olur
allah kimseyi bu kadar düşürmesin

hem suclu hem guclu :mymeka::mymeka: nasılda zeytınyagı gibi uste çıkmaya calısmıs serefsiz.. :mymeka::mymeka:
allah fazla ömür vermemiş ve cehennemi boylamış goruldugu üzere kötükedihüsokötükedihüso
Rabbim korusun bizi böyle kadınlardan :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

öyle ya da böyle...
ölmüş bir insan bahsettiğiniz. nasıl böyle konuşmayı içiniz kaldırabiliyor? yanlış anlaşılmasın böyle bir şey yaşanmışsa onay vermek söz konusu olamaz ama bahsettiğimiz insan hayatta değil
bu arada konu başlığıyla da ilgili olarak... evli bir erkekle beraber olan kadına sitem edilir, kızılır belki, hemcinsine nasıl bunu yapabilirsin diye ama nasıl asıl suçlu o olur?
yahu kadın bana ne der çıkar işin içinden. öteki kadına sadakat yemini olan kendisi mi kadının kocası mı? ona ne????
nasıl da veryansın ediyoruz. yok efendim nasıl yapar bunu nasıl yuva yıkar? dünya üzerinde kendisi istemezse aklı bir kadın tarafından çelinecek kaç insan var? ya ben başka bir yerde yaşıyorum ya da toptan kabul ediyoruz erkeklerle başedemeyeceğimizi ve dişimize göre bir rakibe, diğer kadına çemkiriyoruz. olmaz öyle!! adam delikanlı olsun yapmasın. siz onun kendi eşi olduğunuz halde kendisinin istemediği bir şey yaptırabiliyor musunuz? elin kızı nasıl yaptırsın?

bırakalım şu herifleri korumayı

Back
X