- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
-
ben oğlumla kızkardeşime gidiyorum senede bir istanbula iyi geliyor,tamamen uzaklaşıyorsun bir süre çiftlerin buna ihtiyacı varÖnce bu konuyu eşinizle konuşsanız,ne tepki vereceğini öğrenseniz daha iyi olur.Gidince iyi mi olur ,yoksa daha mı kötü olursunuz orası bilinmez.
Eşim pek istekli değil. izin al evde nasil istiyorsan yap diyor ama hepimiz biliyoruzÖnce bu konuyu eşinizle konuşsanız,ne tepki vereceğini öğrenseniz daha iyi olur.Gidince iyi mi olur ,yoksa daha mı kötü olursunuz orası bilinmez.
Aileniz nerede ,aile ziyareti de iyi gelebilir.Eşim pek istekli değil. izin al evde nasil istiyorsan yap diyor ama hepimiz biliyoruz
Biz kadinlar izinimzdede rahat duramak helede cocuklarimiz varsa..
Eşim pek istekli değil. izin al evde nasil istiyorsan yap diyor ama hepimiz biliyoruz
Biz kadinlar izinimzdede rahat duramak helede cocuklarimiz varsa..
Ben önce şu korkuyu yenmem gerekiyor ve sonra kararimin arkasinda durabilmek
Ben hemen tırsarim hemen vazgecerim bir hatami yapiyorum diye ..
Takintiliyim maalesef...
Cesaret edemiyorsan yapacak birşey yok. Ama ben hep yalnız seyahat ediyorum. Bir şey olmuyor. Ama şunu da söyleyim. Sıkıntılı dönemde yalnız seyahat etmek zor oluyor. İnsan kendisini yalnız hissediyor. Tavsiyem bir arkadaşınızla seyahat edin. Size destek olur. Adı üstünde yol arkadaşı. Bir de şöyle düşün; bir sürü kadın işi gereği seyahat etmek zorunda zaten.Ben almanyada kaliyorum ve burdaki türklerin coğu biraz kati düşüncedeler.
Gidecek kimsem yok ,uzak biryer olmasi şart değil , zaten cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?