Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçek bi lezbiyen çifti tanısalardı bu erkekler, dünya üzerinden lezbiyenliği silmeye kalkarlardı
bana kalırsa en tutkulu ilişki türlerinden biridir lezbiyen ilişkileri. en azından benim tanıdıklarım öyle.
Ya ahlak bekçileri geldi sizene ya bende öyleyim bu içten gelen bir şey sananeeeSayılır ayrıca çocuğunuz varmış utanmadınız mı
ooouyhh ben sok![]()
O zaman boşanacak öyle yapacak benim kızdığım nokta bu..Ya ahlak bekçileri geldi sizene ya bende öyleyim bu içten gelen bir şey sananeee
O ayrı mesele. Ben ona karışamam ama emin ol un elimizde değil istekli olduğum zaman hem erkek arzuluyorum hem kadın hastalık gibiO zaman boşanacak öyle yapacak benim kızdığım nokta bu..
İnş en kısa zamanda sadece erkeğe yönelirsin böylesi daha sağlıklı kınamıyorum yanlış anlamaO ayrı mesele. Ben ona karışamam ama emin ol un elimizde değil istekli olduğum zaman hem erkek arzuluyorum hem kadın hastalık gibi
Çokta korkunç bir şey değil herkes karşı cinse yönelecek diye bir şey yokİnş en kısa zamanda sadece erkeğe yönelirsin böylesi daha sağlıklı kınamıyorum yanlış anlama