Evli biri ile birliktelik

Bir de bu tipler çıktı insanların hayatını domine etmeye çalışan. Sana en fazla düzgün bir dille uyarmak düşer. Sonra arkadaşlığına devam etmek istiyor musun istemiyor musun ona karar verirsin. O zaten biliyor yanlışını bile bile yapıyor. Sonucunu da kendisi yaşayacak. Kime ne?

Arkadaşın kıdemsiz kadın olmayı tercih ediyosa, tercihine saygı duymalısın.

Keşke dün sınavda da şu konu anlamalarım yararlı olsaydı bır paragrafı 20 kere okudum tek aklımda kalan zalim zalimce sever😑
helal olsun sağlam lafmış :D :D

konu sahibi , arkadaşının bu durumu seni rahatsız ediyorsa arkadaşlığını kesiceksin başka bir şey yapamazsın

Aylar önce anlatmıştı bana bu durumu. Onu ikna edip vazgeçirdiğimi düşünüyordum. Fakat bu akşam ikisini yemek yerken gördüm. Sizce ne yapmalıyım?
Neden bu durumu kendinize bu kadar dert ettiniz ki?
Kardeşi olsa anca bukadar dert eder insan ama bu kişi sizin arkadaşınız evet yanlış yolda 1 kere 2 kere uyarırsınız ki siz onlarca defa uyarmışsınızdır, o bildiğini yapacak ve gün gelecek bu konudan başınız yanacak gibi hissediyorum.

helal olsun sağlam lafmış :D :D

konu sahibi , arkadaşının bu durumu seni rahatsız ediyorsa arkadaşlığını kesiceksin başka bir şey yapamazsın
Kolektif imgelem ve varsayımın icatlarına inanmanın getirdiği konfor ve iktidarı....... Al sana cümle hee patınaj figürasyon bla bla da var ıyı değilim hiç iyi değilim 😭

e daha gecen gun yazdık o kadar
hatta bende bence arkadaslıgınızı da kesın dedım
?

Kolektif imgelem ve varsayımın icatlarına inanmanın getirdiği konfor ve iktidarı....... Al sana cümle hee patınaj figürasyon bla bla da var ıyı değilim hiç iyi değilim 😭
gssgrgdr hoşlandığım bey edebiyattan hoşlanırım deyince ben ;
kolektif imgelem ve varsayımın icatlarına inanmanın getirdiği konfor ve iktidarı severim

Artık herşey o kadar normal ki evli bi tanıdığım kocasını aldatıyo kocası da onu aldatıyo ve bunları biliyolar falan filan ben dehşete düşerken mişlet çok rahat anlatıyo hayat işte
Onun adı aldatma değil artık, açık evlilik/açık ilişki. İki tarafın da bilgisi dahilindeyse ve bu şekilde mutlularsa yapacak bir şey yok 🤷🏼‍♀️

Back
X