Ay pardon orayı kaçırmışım :)Önyargılı olmayın demiş amaaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay pardon orayı kaçırmışım :)Önyargılı olmayın demiş amaaaaa![]()
Ya bütün eşlerini aldatan erkekler sanki bir okula gitmiş ve aynı dersi almıs gibi aynı seyleri söylemiyorlarmı bi deMerhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo
Bu arada kendisi haftanın her gunune iş çıkarıyo ve eve olabildigince gitmiyo gibi Bana yardımcı olabilirmisiniz
Utanmadan yazıyor musunuz bırde yazık sızeMerhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo
Bu arada kendisi haftanın her gunune iş çıkarıyo ve eve olabildigince gitmiyo gibi Bana yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo
Senle de olsa haftanın her günü olabildiğince geç gelecek eve gelmeyecek demek ki? Senle de olsa başkasına ben mutsuzum diyecek demek ki? Affedersin ama sen de alık gibi adamın evliliğine şahit mi olmayı düşünüyorsun yok işte ayrıldım ayrılacağım falan filan? Kendini kurtarmak istiyorsan adama dersin ki “boşandığın zaman ulaşırsın(gerçi karısı varken sana yürüyorsa senleyken de başkasına yürür) bana aksi takdirde karına senden tazminatla kurtulması için kanıt sunarım.” Neyse ufaktan böyle adamı biraz Şantaj yaparsan senden kaçar, tutuşsun biraz sen de iş yerinde rahat hareket edebilirsin tatlımMerhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo
Merhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı re
rezilsMerhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo
beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo
Mutsuzsa karısını alır karşısına boşanır sana mı kaldı elalemin kocasını mutlu etmek. Yuva yıkanın yuvası olmaz ayrıca.Merhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo