Evli çift,aynı,çatı aldında ayrı odalarda bir ömür geçire bilir mi?

BNeslim

kimi kendini Rahmana satar kimi de Şeytana
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
921
1.235
113
Eşimle aramızda ki savaş son bulmuyor.Ben ayrılma peşinde olan bir eş!Evliliğim süresince bu eylemlerim hiç son bulmayıp sonuca da varmamıştır.Eşim her seferinde pişmanlık ve acı tasyonlarıyla benim girişimlerim bu konuda hep başarızlığa uğramış sonucunda bir mutsuz kadın ve anne olma yolunda adımları mı hızlandırmıştır.Eşim tartışma esnasında Atalarımızın sözünü yabana atmamak için yemin etmiş gibi (Dilin kemiği yoktur)Bunu tartışmalarımızda uygulamaktan hiç geri kalmamıştır.Vaziyet böyle olunca duyulan sevgi zaman aşımına uğrayıp tozlanmaya ve unutulmaya yüz tutmuştur.Aldığım bu karar nikah var fakat o nikah bizim yuvamızda bitmişcesine ayırdım bir birimizi 21 sene sonra uzatmaları oynamasından yoruldum evliliğimin!

Kesinlikle katılıyorum. Kendi ömrünün katili . Kimi zaman kader dir rahatlatma şekli , ama acıtır insanı, düşününce anlayabiliyorum
Çok güzel anlattınız.Yorum yapmaktan ziyade,beğenmek daha makbul.

Çok güzel anlattınız.Yorum yapmaktan ziyade,beğenmek daha makbul.
Lutfen ayrılın kendinize bu zulmu yapmayın. Bundan sonra ne kadar ömrünüz var garantisi var mi?
Siz de hakediyorsunuz bu saatten sonra hayatın tadını çıkarmayı. En azindan ayni cati altinda 21 yil bekleyişten sonra sevilmemisseniz, bir ihtimal baskais tarafindan sevilebilmek gbi bi umut dogar , dogmasa bile acı çekmemiş olursunuz cok zor..

Lutfen ayrılın kendinize bu zulmu yapmayın. Bundan sonra ne kadar ömrünüz var garantisi var mi?
Siz de hakediyorsunuz bu saatten sonra hayatın tadını çıkarmayı. En azindan ayni cati altinda 21 yil bekleyişten sonra sevilmemisseniz, bir ihtimal baskais tarafindan sevilebilmek gbi bi umut dogar , dogmasa bile acı çekmemiş olursunuz cok zor..
Ayrılmak!Düşüncesi,çok kolay geliyor,dile benim için,kendim için bunu yapmalıyım biliyorum.Huzur istiyorum evimin içinde eşimi görünce yüz mimiklerimle oynamaktan yoruldum.Sonra diyorum kendime çocuklar!Yıllardır çocuklar eskiden küçükler derdim!Şimdi ise büyükler sınavları var.Etkilenirler düşüncesi tekrar bana aldığım kararları boşa çıkartıyor.

Eşinizin neyinden sikayetcisiniz. size bu kadar acı mutsuzluk verdiğini fark etmiyormu. nasıl dayandınız 21yıl...

O tanımladığınız şey evlilik değil, ev arkadaşlığı yalnız. Evlilik değil de ev arkadaşı olarak yaşamak istiyorsanız sürdürün ama böyle bir yaşam evlilik sayılmıyor bana göre.

Eşinizin neyinden sikayetcisiniz. size bu kadar acı mutsuzluk verdiğini fark etmiyormu. nasıl dayandınız 21yıl...
Her fark ettiğinde pişmanlığını sürdürüp.Kendince affettirdiğine inanır.

Sorun ne? Sabır desem. Cozulecek konular mi? Calisiyormusun? Bu tur cevaplar onemli.

Back
X