- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
evlatlarım.
Çocuklar kaç yaşlarında?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlatlarım.
Rabbim her haneye huzur versin inşallah içinde de biz aciz kullarına.Güzel duanız için çok teşekkürler.Allahim icinize evinize ferahlik versin insan baska sey diyemiyor![]()
İnsanoğlu olarak hayatımız boyunca bir çok karar alıp sonrasında hayata geçirmediğimiz o kadar çok şey var ki!Benim içinde o kararlardan bir tanesi fiile dökmek sanırım.Zaten kafanda bitmis sadece fiile dokmeye kalmis onu da yap o zaman.
Dünyanın sonun olmadığı kesin fakat olmayınca olmuyor.Keşke bitirdiğimde son bulmuş olsa içimde ki beni bu denli yoran evliliğim.Şöyle düşünün çocuklarınız zaten sağlıklı ve sevgi ortamında büyümüyor şuan.Benim önerim devam etmek istiyorsanız terapi alabilirsiniz. Fakat umudunuz yok ise hiç uzatmayın.Size de çocuklarınıza reva görmeyin bu durumu.Kimse ayrılmak için kurmak düzenini ve emin olun dünyanın sonu da değil.
18/11/9Çocuklar kaç yaşlarında?
Biliyorum boşanınca duruşmadan sonra içime huzur inmeyecek beni nasıl bir zorlu hayatın beklediğinin farkındayım.3 çocuk ve ben nereye gitsem kime sığınsam kaç gün sığına bilirim kaç ay kaç yıl bunları düşündükçe o acı gerçekler o kadar güzel vuruyor ki aklımla kalbim arasında bocalayan bana.O zaman guclu ol ve bosan. Bu kadar zor mu? Hayati niye zorlastiriyosun?
hangi zamandı,bende unuttum.Kendi mi unutalı çok oldu.21 yıldır mi bu haldesiniz anlayamadım o kısmı
18/11/9
Ah keşke bu kadar kolay olsa o büyüme sürecinde neler bekliyor olacak evlatları mıKüçük değiller ki, hele biri reşit olmuş. 11 ve 9 yaşlarındakiler de zaten iyi bir evlilik sürdürmüyorsanız bunun farkındadırlar, anlayacaklardır. İstiyorsanız çocuklarınızı bahane etmeyin yani, çocuklarınız bir süre sonra yanınızdan ayrılacak, kendi düzenlerini kuracaklar ama siz eşinizle ömrünüzü geçirmek zorunda kalacaksınız. Çocuklarınız sonsuza dek yanınızda kalmayacak, bunu düşünerek hareket edin.
Ah keşke bu kadar kolay olsa o büyüme sürecinde neler bekliyor olacak evlatları mı
Benim ablam da sizi gibi 10 yil yatakları, son 1 yılda ise tamamen odaları ayırdılar. Akşam yemeklerinde bile görüşmediler. Ama bizim ve kızlarının baskısı ile ayrı eve çıktı. İlk zamanlar zorlandı çünkü alışılmış 24 seneleri vardı...Şimdi daha iyi ve özgür. Kızlarıyla mutlu bir yaşam sürüyorlar. Yigenlerim evlilik çağına geldi onlar evlensin sıra ablama gelecek insallah. Ömür kısa sadece mutlu olduklarına vaktini vereceksin...Hakkınızda hayırlısı...Ayrılmak!Düşüncesi,çok kolay geliyor,dile benim için,kendim için bunu yapmalıyım biliyorum.Huzur istiyorum evimin içinde eşimi görünce yüz mimiklerimle oynamaktan yoruldum.Sonra diyorum kendime çocuklar!Yıllardır çocuklar eskiden küçükler derdim!Şimdi ise büyükler sınavları var.Etkilenirler düşüncesi tekrar bana aldığım kararları boşa çıkartıyor.
Ablanız adına çok sevindim.Benim ayrı eve çıkma imkanımda yok.Eşim hayatı zehir eder bana ve çocuklarımıza hangi işe girsem oradan çıkmartmak için elinden Gelini yapar.Kendini acındırmayı çok iyi bilir.Benim ablam da sizi gibi 10 yil yatakları, son 1 yılda ise tamamen odaları ayırdılar. Akşam yemeklerinde bile görüşmediler. Ama bizim ve kızlarının baskısı ile ayrı eve çıktı. İlk zamanlar zorlandı çünkü alışılmış 24 seneleri vardı...Şimdi daha iyi ve özgür. Kızlarıyla mutlu bir yaşam sürüyorlar. Yigenlerim evlilik çağına geldi onlar evlensin sıra ablama gelecek insallah. Ömür kısa sadece mutlu olduklarına vaktini vereceksin...Hakkınızda hayırlısı...
Ablanız adına çok sevindim.Benim ayrı eve çıkma imkanımda yok.Eşim hayatı zehir eder bana ve çocuklarımıza hangi işe girsem oradan çıkmartmak için elinden Gelini yapar.Kendini acındırmayı çok iyi bilir.
Çok haklısın fakat bu süreçte destek olabilecek Kişiler yok ve acıtasyonu çocuklar üzerinde çok etkin dediğiniz kadar kolay değil keşke yazılanlar kadar kolay olsa bunca yıl bu kadar bekler ve çekmezdim.Ama siz 21 yılda onun içini, dışını, kaşının gözünün oynayışını artık çözdünüz.
Bu acıtasyonları yemezsiniz.
Çalıştığınız iş yerini falan bilmesi bile gerekmez.
Ayrıldıktan sonra sadece çocuklar üzerinde hakkı olacak, onları da belli aralıklarla görecektir.
Aynı evde böyle bir yaşamı seçmek yerine boşanmayı düşünün.
İnanın sizin katlanmayı düşündüğünüz bu hayat çok daha eziyetli olur.
Aynen...Bu şiirvari anlatımdan anlamıyoruz vallahiTürkçe terk.