Evli çift ilişki sıklığı?

Çok yorucu işleri olmayan insanlar için bir iki gün arayla ideal gibi ama buna kota konulamaz, tamamen kişisel bir durum.
 
Duruma göre değişir. Yaz aylarında biraz daha sık, kış aylarında biraz daha syrekleşir bizde. Yine hastalık olur, fiziksel - psikoljik yorgunluk olur. Bir standartı yok yani :)
 
Ne kadar eserse 😂 Bunun bir şartı yok.
Bizim haftada 2 3 olarak devam ederken esimin 40 yasina yaklaşması ile 4 5e cikti. Ben pas versem her gun olacak 😂
 
Bunun bir standartı yok ama cinsellik evliliğin mihenk taşıdır. Haftada 2-3 bence iyidir. Daha seyrek olması çiftleri uzaklaştırıyor ve gerginlik yaratıyor.
 
Merhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı. Herşeyin normal olduğu bir evlilikte cinsel ilişki sıklığı nasıl olur?
Evli cift cok genis bir kavram. Ilk evlendigimizde gunde en az 2 kere yapardik. 5 kere yaptigimiz bile oldu. Cocuktan sonra (5.yil) biraz azaldi, haftada 4-5. Islerden dolayi cok yogun oldugumuzda 2-3e de inebiliyor, tatil vs donemlerinde tekrar gunde 1-2ye cikar
 
Ne kadar oldu evleneli ilk günler çok sık ama zamanla haftada 2 3
 
Merhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı. Herşeyin normal olduğu bir evlilikte cinsel ilişki sıklığı nasıl olur?
Bence bun7n bi standarti yok. Herkesin cinsel isteği güdüleri farklı. Bazısınin normali haftada 1-2 dir bununla mutlu olur sikayetci degildir. Bazisinin ki gün aşırı. Eğer eş istiyosa ve red alıyorsa bunun devamı geliyorsa evliliği sarsar zamanla. Istendiginde yapılmalı bence. Bunu cinsiyet ayrı mı yapıp sadece erkek isterse yapılsın diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Kadın da olsa kim istekliyse partnere çoğunlukla uyulmalı. Cinselliksiz bi evlilik düşünülemez. Haftada kac Sayii odugu önemli değil kaç sayı olursa mutlu olduğun onemli.
 
X