- Konu Sahibi pc_ogretmeni
-
haftada 1 gün ideal bnce canım ya bir de şöyle birşey var sanki kızın ailesiyle erkeğinki bir olmuyor açıkçası.yani temeline bakarsan kızın ailesi damadı daha kolay benimser ve 3 güne birde gitseniz mesele olmaz.ama erkek annesi öyle değil malesef oğlunu hergün görmek ister ve çoğunlukla sen gittikçe de problemler artar.senin eşinin ailesiyle aran nasıl bilemem ama genelde bu böyledir.
Bu konuda herhangi bi kıstas olamaz muhakkak ama şöyle bi durum var. Ben 6 aylık evlyim, eşimin ailesi başka şehirde. Benim ailemle aynı şehirde yaşıyoruz, üstelik yürüyerek 8dklık mesafede. Haftada 1 benim aileme yemeğe yada çaya gidiyoruz. Eşim bu durumun arkadaşları tarafından garipsendiğini söylüyor. Sürekli eşime sen ipleri vermişsin, bu kadar sık görüşülürmü falan diyip gaza getiriyolar. Benim de canım sıkılıyor, onun ailesi de burda olsa, onlara da giderdik.. Ki nerden baksanız 1,5 ayda bir muhakkak ailesinin yanına gidip kalıyoruz 3-4 gün.
o zaman eşini kırmadan tatlı dille annemler seni özellikle davet ediyor en sevdiğin yemekleri yapmış gibi sözlerle süsleyerek yapmalısın bnce.ayrıca onun ailesinin ziyaretine gitmeyi de teklif et ki bu durumun tek taraflı olmayacağını anlasın.yani erkekler de genelde şu zihniyet var benim ailem ön planda olsun gidilsin gelinsin kız ailesine nasılsa gidilir.en baştan bu yanlış düşünceyi silmelisin.
eeee sorun ne o zaman bırakın dış sesler konuşup dursunlar..
siz aklı başında insanlarsanız onların lafına gelmezsiniz
hayata böyle at gözlüğüyle bakan dış sesler çok malesef...
bunu kimse değiştiremez...
önemli olan kendi doğrularınızın olması
Bu konuda herhangi bi kıstas olamaz muhakkak ama şöyle bi durum var. Ben 6 aylık evlyim, eşimin ailesi başka şehirde. Benim ailemle aynı şehirde yaşıyoruz, üstelik yürüyerek 8dklık mesafede. Haftada 1 benim aileme yemeğe yada çaya gidiyoruz. Eşim bu durumun arkadaşları tarafından garipsendiğini söylüyor. Sürekli eşime sen ipleri vermişsin, bu kadar sık görüşülürmü falan diyip gaza getiriyolar. Benim de canım sıkılıyor, onun ailesi de burda olsa, onlara da giderdik.. Ki nerden baksanız 1,5 ayda bir muhakkak ailesinin yanına gidip kalıyoruz 3-4 gün.
İşte malesef arkadaşlarından etkileniyor ve gitmek istemiyor 10 günde bir bile çokmuş.
ipleri eline vermişsin diyen sevgili arkadaslarıda sanırım ipleri hanımlarına teslim etmiş yakınıyorlar,kişi ne bilirse kendinden bilirmiş,gerçi arkadasları böyle konustuguna göre eşin bu konuda dert yanmış onlara belli ki
sonucta ailen haftada 1 ideal
Genelde iş çıkışı aileme geçiyor yemeğe çağırdıkları zman, ben ondan önce annemlerde oluyorum. Arkadaşlarıyla gelip gittiği için haberleri oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?