- 6 Nisan 2016
- 129
- 84
- 13
- 38
- Konu Sahibi Kakaolu-sut
-
Valla bize dert oldu eşime havuza gidelim diyorum olmaz diyor bisiklet kiralayalim diyorum olmaz diyor avm ye gidelim sana alisveris yapalim desem hemen atlar ama oda beni sıktı artik yani bu bana dert olduDert mi simdi bu?
Hanimlar hafta sonu vs etkinlik neler yaparsiniz esinizle ama avm gezmek yada yemek yemekten bahsetmiyorum restoran filan.aktivite eglence olarak neler yaparsiniz
Şuan maç izliyoruz mesela.fransa Portekiz maçını Sevmesemde eşime eşlik ediyorum.
İste keske yapsa ona gore en iyi eglence yemek yiyip alışveriş yapmak ve buda beni boguyor artıkCanlı müzik, sinema , iki kişilik oyunlar (tavla,bowling) dansa gidebilirsiniz, başka evli ciftlerle oyunlara gidebilirsiniz (okey,tabu monopoly) ya da evinizde böyle oyun gecesi duzenleyebilirsiniz, sehrinize yakın sakin bi yerde kafa dinleme tatili olabilir ya da sehrinize yakın yerleri gezme olabilir, spa merkezine gidebilirsiniz 2 günlük (masaj yüzme dinlenme iyi gelir)
İste keske yapsa ona gore en iyi eglence yemek yiyip alışveriş yapmak ve buda beni boguyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?