Evli çiftlere soruyorum

Kakaolu-sut

İç güveysinden hallice ;)
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
129
84
13
38
Hanimlar hafta sonu vs etkinlik neler yaparsiniz esinizle ama avm gezmek yada yemek yemekten bahsetmiyorum restoran filan.aktivite eglence olarak neler yaparsiniz

Kışın genel olarak evdeyiz.
Yazın da hemen her haftasonu ya annemlerin yazlığında ya da başbaşa mini deniz tatilindeyiz.

Evde pinekliyorsak ps oynarız .

Dışardaysak mesela bayramdan önce korku evine gittik , tavsiye ederim .

Arkadaş grubunuz kafa dengi ise kadınlar erkeklere karşı paintball yaparız bazen .

Fotoğraf çekimi ikimizinde ortak zevki . Değişik kareler yakalayacağız diye akşamı ederiz .

Bunlar dışında daha büyük bi zaman dilimi de dışarıda oğlumuzun aktivitelerine (futbol , tenis ) seyirci olmakla ya da yazın denizde geçer .

Avm , yemek , bunların arasına mutlaka sıkışır tabi :)

Önemli olan nereye gittiğin değil aslında birlikteyken kaliteli zaman geçirmek önemli olan
Bazen evde bile mutlu olur insan..güzel bir film izleyebilir sohbet edebilir oyunlar oynayabilirsiniz..yada hiçbirşey yapmaz sadece birlikte olmanın huzurunu yaşarsınız.
İllaki bir yere gitmek yada bir aktivite yapmak gerekmiyor.benim fikrim bu..

Önemli olan birlikte geçirilen zamanin kaliteli olması bence.. yani evde film de izlesek, yemekte pişirsek, temizlik de yapsak birlikte geçirilen zamandan keyif almak.
Sorunuza cevap olarakta maddi olarak sıkıntımız yoksa(ay sonu vs vs) çevre illeri gezmeye gidiyoruz.

Evdeysek değişik yemekler yaparız
Film izleriz. Filmlerimizi gruplarız, programımız vardır hep. (kore filmleri, hint filmleri, korku, yabancı dizi, başyapıtlar vs)
Ps oyun oynarız
Dışarıda ise
Sinema,tiyatro, avm, kısa tatiller, iki kişilik piknikler, arkadaş toplantıları, alışveriş.... Gibi gibi şeyler.
Birlikte vakit geçirmeyi seviyorsan boş boş oturmak bile güzel geliyor insana..

Bu saydıklarım çocuklar olduktan sonra biraz değişti ama asla bitmedi :)

Hafta sonları kahvaltıya gideriz genelde eşimle veya yakın illere gezmeye sakaryada yaşıyorum burası bi çok şehre yakın estimi atlıyoruz arabaya gidiyoruz izmit istanbul eskişehir bursa bilecik falan gezeriz hep bide arkadaşlarla yaptığımız organizasyonlar vardır eşlerle beraber o da çok güzel oluyor tavsiye ederim

Hanimlar hafta sonu vs etkinlik neler yaparsiniz esinizle ama avm gezmek yada yemek yemekten bahsetmiyorum restoran filan.aktivite eglence olarak neler yaparsiniz

Canlı müzik, sinema , iki kişilik oyunlar (tavla,bowling) dansa gidebilirsiniz, başka evli ciftlerle oyunlara gidebilirsiniz (okey,tabu monopoly) ya da evinizde böyle oyun gecesi duzenleyebilirsiniz, sehrinize yakın sakin bi yerde kafa dinleme tatili olabilir ya da sehrinize yakın yerleri gezme olabilir, spa merkezine gidebilirsiniz 2 günlük (masaj yüzme dinlenme iyi gelir)

Haftasonu şişene kadar uyumayız etraf daha sakinken sahile yürüyüşe gideriz. Orman havası alırız. Kahvaltıya gideriz.
Ama illa ki dışarıda bir şey yapacağız diye bir şey yok. Evde de yapılacak aktivite çok. Film seçip izlemek. Puzzle veya oyun oynamak gibi.

Şuan maç izliyoruz mesela.fransa Portekiz maçını Sevmesemde eşime eşlik ediyorum.

Bir de uzatmalara gitmeyeydi iyiydi. :bicak:

Canlı müzik, sinema , iki kişilik oyunlar (tavla,bowling) dansa gidebilirsiniz, başka evli ciftlerle oyunlara gidebilirsiniz (okey,tabu monopoly) ya da evinizde böyle oyun gecesi duzenleyebilirsiniz, sehrinize yakın sakin bi yerde kafa dinleme tatili olabilir ya da sehrinize yakın yerleri gezme olabilir, spa merkezine gidebilirsiniz 2 günlük (masaj yüzme dinlenme iyi gelir)
İste keske yapsa ona gore en iyi eglence yemek yiyip alışveriş yapmak ve buda beni boguyor artık

Back
X