hadi oturalım günün değerlendirme saati geldi diye bişeyimiz yok. eve gelir yemek yaparız işte birlikte. o arada gün içinde önemli bişey varsa olan anlatırız birbirimize -ki genelde benim hep olur anlatacağım 1 milyon olay-

yemek yerken genelde bişeyler izleriz ya film ya dizi. bu ara game of thrones a başladık. yemek sonrası köşe takımına geçeriz, izlerken sabit durmuyoruz yani sürekli bir şekil değişikliği oluyor. yan yana, üst üste, baş ayağa, ayrı ayrı, sarılarak, dizime yatarak, ben onun dizine yatarak vs vs.. 3-4 bölümden sonra ben sıkılıyorum artık , hadi biraz benle ilgilen deyip kapatıyorum.
işte sohbet sararsa 1 saat de öyle sohbet edip kakara kikiri sonrası yatıyoruz. ben genelde eşimle birlikte uyuyamadığım için o uyuduktan sonra kanepeme geçiyorum. bazen de hiç yatağa gitmeden direk kanepeye gidiyorum ben.. 3 bitti 4. yılımız, çocuk yok.
ama ilk yıl sohbet eksikliği , ilgi eksikliği ben de çok hissederdim. zamanla zamanla birbirimizi daha iyi anladık, ilk yıla göre 500 kat artmış bir iletişimimiz var yani şu an.