Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her evliliğin dinamiği farklıdır. kimi evliliklerde eşler birbirine bağlıdır birbirini sever ama iletişim azdır. kimisinde iletişim çoktur ama hissiyat yoktur. bu bence göreceli bir kavram. her insan gibi her evlilik de farklıdır. illa şöyle olacak diye bi kaide yok. biz eşimle kavga ederek hatta birbirimizi yiyerek iletişim kuruyoruz mesela. ( tabi saygı sınırını aşmadan) tartışmadığımız gün eksik hissediyoruz. tartışırken arada kafamızı yana çevirip güldüğümüz bile oluyor. bazen o kadar saçmalıyoruz ki...Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
insan olgunlasiyo gliba bi sure sonra bende bi sorun var diye dusunuyodum ama erkeklerde de oluyomus bizde sohbet var alasi var hemde hic susmaz dusunki tuvalete gittigimde bile odadan bagirarak biseyler sorardokunma var yanimdan kalkmiyo surekli mıç mıç ama bende tık yok
sanirim fazla ciddi biriyim
![]()
al benden de o kadar. duvar gibisin diyor. adam banaben de sen de odun gibisin anlamıyorsun diyorum
![]()
bildiğin banyoya girip adamı yıkıyorum çocuk gibi. hem de öyle kese filan değil. komple. yıkamazsam küsüyor. ballı süt filan istiyor. aynen kedi gibi okşanmak istiyor. bazen çocuk gibi konuşuyor. kendi kendine küsüp barışıyor. adam epilasyon yaparken bile yanımda durmak istiyor. her dakka dibimde peşimde.çok sıkılıyorum. ben de sinir oluyorum. uğraşmak istemiyorum. biraz ağır olsun efendi olsun istiyorum.
o da çocuksu her dakka aşkım canım her an ekşına hazır bi kadın istiyor ama malesef.
malzeme bu. benden çilekli pasta olmaz. olsa olsa salçalı makarna olur![]()
o zaman mutfağı o toplasın bi zahmet. sen de hazırlanırsın.benimki de mesela mutfağı toplarken hadi hadi der. ister ki yanına gideyim sabredemez. bazen onu bekletmeyim diye şöyle bir üst üste koyup yanına gittiğim olur. o zaman da burası niye dağınık der. böyle bir adam:) aboo özledim
ohhh ne guzel yaa hem eksn olsun hem hizmet kebap vallao zaman mutfağı o toplasın bi zahmet. sen de hazırlanırsın.
başta bizim de öyleydi. oh ne ala memleket. sonra alıştırdım onu. dedim nasıl muamele olursa öyle hizmet( ekşın anlamında) görürsün. herşeyi ben yaparsam don pijamaya razı olursun. sen yaparsan fantaziye bağlarız.
artık canı isteyince bakıyorum ortalığı topluyo çocukları erken yatırmaya çalışıyo... ben de anlıyorum tabi gece maç var.
biz de ben hazırlanmaya giderim. o çocuklrı yatırır. ortalığı toplar. iş bitince de ben uzanırım kanepeye. o çay filan yapar.
alıştırmaya bağlı. öyle beleşe getirmeyin kızlar ( tabi yanlış anlaşılmasın. kadınlığınızı menfaat için kullanın demiyorum. zira bu çok çirkin. sadece azıcık naz yapın diyorum.)
aksama var daha sabreylebenimki de mesela mutfağı toplarken hadi hadi der. ister ki yanına gideyim sabredemez. bazen onu bekletmeyim diye şöyle bir üst üste koyup yanına gittiğim olur. o zaman da burası niye dağınık der. böyle bir adam:) aboo özledim
canım eşim çok yardımcıdır bana. ben bırakmıyorum mutfakta iş yapsın. benim yapmam lazım illao zaman mutfağı o toplasın bi zahmet. sen de hazırlanırsın.
başta bizim de öyleydi. oh ne ala memleket. sonra alıştırdım onu. dedim nasıl muamele olursa öyle hizmet( ekşın anlamında) görürsün. herşeyi ben yaparsam don pijamaya razı olursun. sen yaparsan fantaziye bağlarız.
artık canı isteyince bakıyorum ortalığı topluyo çocukları erken yatırmaya çalışıyo... ben de anlıyorum tabi gece maç var.
biz de ben hazırlanmaya giderim. o çocuklrı yatırır. ortalığı toplar. iş bitince de ben uzanırım kanepeye. o çay filan yapar.
alıştırmaya bağlı. öyle beleşe getirmeyin kızlar ( tabi yanlış anlaşılmasın. kadınlığınızı menfaat için kullanın demiyorum. zira bu çok çirkin. sadece azıcık naz yapın diyorum.)
Çok erken yorulmuşsunuz sanki. Bir probleminiz yok ama renginiz de yok. Siz sohbet açın sarılın. Kadındır cilveli olan. Hem eşiniz de konuşkanmış ne güzel. Oturup sohbet edin.Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
sanki benim eşimi anlatıyorsun...ben de çok şikayetçiyim bu durumdan...ve gittikçe yalnızlaştığımı hissediyorum... ve 3 senelik evliyiz biz de yeni sayılırız yani ama paylaşımlarımız çok az... ve gereğinden fazla işkolik... demişsin ya duygusal açıdan tatmin olamıyorum diye ne kadar da guzel ifade etmiş dedim kendi kendime... ben çok ugraştım bu durumu düzeltmek için ama olmuyor iki gün zoraki düzeliyor yine hop aynı... paylaşımımız yok nerdeyse... eve gelip yemeğini yiyor işi varsa onla ilgileniyor yoksa uyuyor direkt... kendimi çok yaşlı hissetmeye başladım resmen...Bana ketum sanırım. Arkadas ortamında gayet konuşkan biri.