• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli çiftlerin akşamları?

Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.

Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs

Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
konuşmayı denedin mi peki istediklerini söylemeyi dene

evliliğinizin başında bazı rutinleri oluşturun mesela eve geldiği zaman; Hoşgeldin deyin ve öpün
sonrasında yemek yerken gününün nasıl geçtiğini sorun, siz gününüzü anlatın,tv izlerken ayrı koltuklarda olmayın, yanında olun, yine tv dekilerle ilgili yorum yapın, küçük şakalar yaramazlıklar yapın :)

hep bu izlediğimiz dizilerin romantik komedilerin etkisi bu işte :D özellikle evliliğin başlarında beklenti çok yüksek oluyor. adam işten gelmiş çoğunlukla yorgun argın. ellerinde çiçeklerle gelsin ben kravatından çekeyim mutfakta sevişmeye başlayalım fantezileri çok klişe geliyor :D önce adamın karnı bir doysun bakalım :D

eşim de ben de yoğun çalışıyoruz. özellikle haftanın belli günleri ben çok yoğun oluyorum. o günler yemek yerken genel muhabbet, ardından internetten takip ettiğimiz favori dizimizi kanepede izlerken uyuyakalma şeklinde geçiyor akşamlar. bazı akşamlarımız ise daha renkli oluyor tabii :D birbirimize uyum sağlıyoruz.

Biz çok konuşuruz o sebeble oturup izlediğimiz birşeyin hakını veremeyiz.
Ama siz daha yeni evlisiniz, bizim sorumluluklarımız cok fazla. Cocuk var, evi , işi gücü, geleceği, yatırımı , hayallerimiz.
Hersey zamanla

Valla ben genelde her çay getirişimde eşimin yanaklarını sıkar öperim kanım kaynıyor çünkü 1,5 yıllık evliyiz ben erken gelirim yemeği hazırlarım eşim namazını kılan akadar sofrayı getiririm yemeği televizyon önünde izleriz çayları getiririm ya birlikte bişey seyrederiz yada kafamıza göre takılırız ama gelip giderken öperim sarılırım oda beni aynı şekilde.

sanki benim eşimi anlatıyorsun...ben de çok şikayetçiyim bu durumdan...ve gittikçe yalnızlaştığımı hissediyorum... ve 3 senelik evliyiz biz de yeni sayılırız yani ama paylaşımlarımız çok az... ve gereğinden fazla işkolik... demişsin ya duygusal açıdan tatmin olamıyorum diye ne kadar da guzel ifade etmiş dedim kendi kendime... ben çok ugraştım bu durumu düzeltmek için ama olmuyor iki gün zoraki düzeliyor yine hop aynı... paylaşımımız yok nerdeyse... eve gelip yemeğini yiyor işi varsa onla ilgileniyor yoksa uyuyor direkt... kendimi çok yaşlı hissetmeye başladım resmen...
Çalışıyor musunuz?
Esinizin isi yorucu mu?

evliliğinizin başında bazı rutinleri oluşturun mesela eve geldiği zaman; Hoşgeldin deyin ve öpün
sonrasında yemek yerken gününün nasıl geçtiğini sorun, siz gününüzü anlatın,tv izlerken ayrı koltuklarda olmayın, yanında olun, yine tv dekilerle ilgili yorum yapın, küçük şakalar yaramazlıklar yapın :)
Yan yana oturmak harici aksamlarimız böyle geçiyor zaten
Ama buldum çareyi ayrı oturmaya :)

Yaklaşık 1.5 yıl olacak evleneli.
Biz iş harici her anı birlikte yaşayan çiftlerdeniz, özenen de olur, garipseyen de...
Ama seviyoruz birlikte vakit geçirmeyi. Sorsan ne yapıyorsun diye, aklıma birşey gelmiyor. Ama herşeyi konuşuyoruz. Yeni bebeğimiz oldu. Film, dizi izleriz, bol bol misafir ağırlarız, arkadaşlarımızla vakit geçirmeyi çok severiz. Annelerimiz gelir sık sık. :)
Arada bir de arkadaşlarıyla oyun oynamaya gider, bu kadar.

teşekkür ederim :)
ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, ilişkinin geçmişi de, seviyesi de, kişilerin mizaçları da o ilişkinin rutininde büyük rol oynuyor.
biz ikimiz de anlatmayı seviyoruz, ikimiz de hayal kurmayı seviyoruz, saçmalamaktan çekinmiyoruz, gece uzanıp uzay bükülebilir mi? zamanda yolculuk yapılabilir mi? den milli piyangomuza para çıksa hangi ülkede yaşarız? a kadar (sonra isveç in soğukluğundan girip japonyanın tuhaflığından çıkıyoruz) her konuda fikir yürütüp konuşabiliyoruz.
yani ille garip şeyler yaşamamız ya da oynaşmamız falan gerekmiyor sadece fikirleri konuşarak ya da hayal kurarak bile sabahlayabiliyoruz.

8 yili bitirdik evliligimizde,esim dipdibe olmak ister hep.mutfaga sigara icmek icin gittiginde bile beni cagirir gider karsisina otururum ben icmedigim halde.tv izlerken uzanip sariliriz,ayri oturmak istemez.izledigimiz dizi pek yoktur mesela bizim genelde film izleriz aksam kimse eline telefon,tablet v.s almaz.aksamdan aksama beraberiz yuzunu goreyim der,kizimiz var biraz daha dikkat ediyoruz yaninda ama sarilmadan opmeden durmaz pek yeni evliyken daha da yapisiktik mesela Siz yanasin o yapmiyorsa
İnsanlar şu evliliğiniz üzerinden verdiğiniz örnekleri okuyunca birbirine aşık insanlar ve mutlu evlilik görüyor ama işin aslı öyle değil siz de bal gibi biliyorsunuz....

Cocuk olana kadar her aksam bir fill esim gelir tv odasina gecmez yemekten sonra cayimizi kahvemizi mutfagimizda yada balkonumuzda icer gece yarilarina kadar sohbet ederdik.
Mantikli olmasi gerekmiyo.
Cogu kez aile ve akraba dedikodusu o ne demis bu ne yapmis makarasi yapar eglenirdik kendimizce.
Kizim oldu eskisi gibi olmasada o yemek sonrasi muhabbetimiz hic bitmedi.
Kisada olsa gunun degerlendirmesi muhakkak yapilir.

Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.

Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs

Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
Sana en yakın kendimden örnek vereyim canım ben de ilk evlendiğimde aynı sorunlari yaşadım her gün aglardim sevgiliyken çok yakindik evlenince bir o kadar uzaklastik ama bu çok uzun sürmedi çok şükür ben peşinden koşmayı bıraktım kendi geliyor bana zaten belli bir süre sonra evliligimiz oturdu çok şükür kısaca başkalarının hayatına asla özenme canım boşver onlar her insanın karakteri bir değil sende sabırlı ol bırak dusme adamın üstüne zaten bir müddet sonra sana geri dönecektir ilgi alaka kesilecek cunku:halay:En Büyük KK:KK54:

Bizde her zaman sarılıp oturmayiz . Eşim gelir yarım saat sohbet ederiz belki birseyler yeriz . gününü anlatır . muhabbet bitince de haberleri açarız biraz gündemden bahsederiz . arada bir birlikte okey oynarız internetten . aksamlarimiz böyle sıradan . . 6 yıllık evliyiz .

İnsanlar şu evliliğiniz üzerinden verdiğiniz örnekleri okuyunca birbirine aşık insanlar ve mutlu evlilik görüyor ama işin aslı öyle değil siz de bal gibi biliyorsunuz....
Herkesin evliligi o evde neler yasadigi kendini ilgilendirir,bizim de zor gunlerimiz inis cikislarimiz oldu tabi ki.biz evliligimizi iliskimizi guzellestirmek adina boyle yapiyoruz,birbirimize zaman ayiriyoruz ve evet mutluyuz cok sukur sizi rahatsiz eden nedir?

Herkesin evliligi o evde neler yasadigi kendini ilgilendirir,bizim de zor gunlerimiz inis cikislarimiz oldu tabi ki.biz evliligimizi iliskimizi guzellestirmek adina boyle yapiyoruz,birbirimize zaman ayiriyoruz ve evet mutluyuz cok sukur sizi rahatsiz eden nedir?
Beni rahatsız eden şey şu bakın üye olmadan önce burada çok sık takılırdım bir konuda yazdıklarınıza denk gelince size çok üzülmüştüm bir hemcinsim olduğunuz için sonra üye oldum filan bir kere aklıma düştünüz size baktım açtığınız konu yok size bir şey yazayım neyse konulara baktım da özellikle eşli evlilikle ilgili konulara yazdığınız mesajları okuyunca bu ne yaman çelişki üzülmeye gerek yokmuş açıkçası üzüldüğüm üye kendini düşünmeyip çevreye biz mutluyuz mutluluk oyunu oynuyoruz diye gösteriyordu...

O hemen gelir yatar ben opersem yorgunum der hep yorgundur berseye yorgunum der konusursun yorgunum der sinirlenirsin yorgunum der yeryuzunde tek calisan odur cunku hep yorgun hep yorgun yorgun seviyo galiba:kızgın:

Back
X