• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli çiftlerin yanınızda öpüşüp koklaşması sizi rahatsız eder mi?

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
Sizinde mutlaka etrafınızda vardır böyle tipler.
Bana geçen gün eşimin iş arkadaşları geldi başka bir şehirden ve ilk defa gördüğüm kişilerdi, 8 aylık evlilermiş ve kız gezerken bizden uzakta eşiyle el el gezdi. Hiç yanımıza gelmedi katılmadı, eşiyle otururken sohbet ederken eşiyle el şakaları aşk sözcükleri falan beni rahatsız etti, yadırgadım, sonuçta evime ilk defa geliyor ve hiç bişeye dahil olmadı. 27 yaşında ve bankacı kız.
Hiç hoşlanmıyorum böyle vıcık vıcık elalemin içinde aşk yaşayanları. Evinde kocanla istediğini yap ama toplumda böyle şeyler bana abartı geliyor, ailenin verdiği terbiyeden olsa gerek, diğer çiftte bu durumdan rahatsızdı ama misafir işde ne diyebilirsin ki.

Sizinde varmı böyle tanıdıklarınız, hadi paylaşalım.

Bende bu tip insanlardan çok hoşlanmam.Tamam çokta resmi durmak zorunda değil ama arkadaşlarla toplanılmış sonuçta, hep beraber vakit geçirmek daha uygundur.Ayrıca aşk yaşayabiklecekleri bir evleri var milletin ortasında göstermeye ne gerek var.
Benimde eşimin teyzesinin gelini kocam kocam beim adam falan tabirlerinde bulunur hep, eşimdende çekinmez yaşıda küçük.Bende hiç hoşlanmam.Tasnif etmiyorum bu durumları ama kayınvalidem kızdırırssa bu taktikle bende onu kızdırmayı deniyorum :)

herşeyin aşırısı ve abartılısı bana göre hoş değildir..özellikle toplumda bahsettiğin tarzda çiftlerin abartılı hareketleri hoş olmuyor..herşeyin yeri ve zamanı var..arkadaş ortamında el ele de tutuşulur
sarılınadabilinir ama bir uslubu vardır sürekli olayı abartmak diğer insanlarla bir arada ama
onlardan ayrı tek çift gibi olmak yakışık almıyor.

bazıları dikkat çekmek için yapıyolar bencee,çok ta iticiler..bende hiç hoşlanmıyorum.hadi gençlere bazendee bide yaşlı olupta birbirine AŞKıTOM,BEBEĞıM falan demiyolarmı komiğime gidiyo..

Yani ben utanırım zaten birnin yanında ööyle olmaya, eşim bazen kendi ailesinin yanınında bitanem aşkım falan der ama ben diyemiyorum, utanılacak bişey yok ama olmuyor çıkmıyor ağzımdan.

Tamamıyla dikkat çekmek için yapıyorlardır işte biz birbirimizi çok seviyoruz her an yanyanayız der gibiler.
Fırsat bulsalar wc ye bile beraber girer bunlar .

Tabiki hoş değil, zaten gerçekten seven insan birbirlerine bakışlarıyla bile anlatır sevgisini...
Bazı tanıdıklarım var birbirlerini çok sevdikleri konuşmalarından bile belli oluyor, gıpta ediyorum öyle çiftlere...
Ama el-kol hareketi yapanlardan hoşlanmam, insan yerine göre davranmasını bilmeli...

tam manasıyla nefret ederim bu gibi durumlardan ve çiftlerden.
erkek ve kadın arasında bir adap ve edep olduğuna inanırım.
ve dışarda toplum içinde yada böle misafirlik yemek yada işte buna benzer yerlerde bu şekilde davranışları hiç çekemem.
sanırım belli eder uzak dururum böyle insanlardan.
bunu en çokta sanırım bayanlar yapıyor.
hani sanki nispet edesıyla.
ama bence daha çok rezil oluyorlar...

Ben eşiyle ya da sevgilisiyle yakın duranlardan rahatsız olmam. Nasıl istiyorlarsa öyle otursunlar, öyle konuşsunlar. Ama ortamda sevgilisi ya da eşinden başkası yokmuş gibi davrananlardan rahatsız olurum. Sosyal bir ortamda asosyallik tuhaf duruyor. Sonuçta o gruba dahil olduysan eşinle ya da sevgilinle ilgilenmenin yanında normal bir insan gibi, diğer insanlarla da ilgilenmeli, konuşmalı, sohbete, oyunlara etkinliklere katılmalısın. Diğer türlüsü "ot" gibi oluyor.

Tamamıyla dikkat çekmek için yapıyorlardır işte biz birbirimizi çok seviyoruz her an yanyanayız der gibiler.

Kesinlikle katılıyorum, sanki karşılarında düşman varda çatlatmak için yapıyorlar.

tam manasıyla nefret ederim bu gibi durumlardan ve çiftlerden.
erkek ve kadın arasında bir adap ve edep olduğuna inanırım.
ve dışarda toplum içinde yada böle misafirlik yemek yada işte buna benzer yerlerde bu şekilde davranışları hiç çekemem.
sanırım belli eder uzak dururum böyle insanlardan.
bunu en çokta sanırım bayanlar yapıyor.
hani sanki nispet edesıyla.
ama bence daha çok rezil oluyorlar...

Nasıl uzak durulabilirki, evine geliyorlar yatıyorlar mecburen güzel bir şekilde ağırlamak zorunda hissediyor insan.
Ben eşiyle ya da sevgilisiyle yakın duranlardan rahatsız olmam. Nasıl istiyorlarsa öyle otursunlar, öyle konuşsunlar. Ama ortamda sevgilisi ya da eşinden başkası yokmuş gibi davrananlardan rahatsız olurum. Sosyal bir ortamda asosyallik tuhaf duruyor. Sonuçta o gruba dahil olduysan eşinle ya da sevgilinle ilgilenmenin yanında normal bir insan gibi, diğer insanlarla da ilgilenmeli, konuşmalı, sohbete, oyunlara etkinliklere katılmalısın. Diğer türlüsü "ot" gibi oluyor.

İş de bizimkiside öyle oldu, erkekler sohbet etti biz mal gibi kaldık kız hiç konuşmayınca bende sustum birbirimize baktık oturduk.

Nişanlı olsalar yada flört falan olsa çok normal karşılıyorum sonuçta onlar yalnız kalamıyorlar ve birbirlerini çok özlüyorlar o tuhaf gelmiyor
. Ama evlilerin evi var ne yapacalarsa evde yapsınlar dimi ama...

olabilir valla, bazı manyak kadınlar, kocasını diğer evli kadın arkadaşlarından bile durduk yere sapıkça kıskandığı için, bak bu benim mesajı veriyodur sanaaklinialirimsmile

Yani ben utanırım zaten birnin yanında ööyle olmaya, eşim bazen kendi ailesinin yanınında bitanem aşkım falan der ama ben diyemiyorum, utanılacak bişey yok ama olmuyor çıkmıyor ağzımdan.

ya aslında çok egzantirik laflar değilse, aşkım, canım, şekerim tarzı herkesin söylediği laflar, ağız alışkanlığı ya:hulya:

ınsanların belli alışkanlıkları oluyor
Elbette ailesinin veya ailemin yanında sevgi sözcükleri söylemem eşime.
Ama aşkım bitanem vs.gibi kelimeler istemedende olsa çıkıyor arasıra ağzımdan . yapıcak birşey yok !

olabilir valla, bazı manyak kadınlar, kocasını diğer evli kadın arkadaşlarından bile durduk yere sapıkça kıskandığı için, bak bu benim mesajı veriyodur sanaaklinialirimsmile

Dediğn doğru sinyali veriyorki ayağını denk al gibilerinden alsanaalsanasmile çok var ya bunlardan adama nefe bile aldırmayan tipler delikafadulden

Back
X