valla Bence de Bi ortam içindeysen azıcık ordaki insanlarla etkileşim kur. Ne o öyle sanki aylardır görmemiş hiç yalnız kalmamış giBi.. Benim sevgilimin kuzeni var, onla eski kız arkadaşı öyleydi sinir olurdum sinir ! şimdi Biz 4 kişiyiz, Bi çift sevgilimle Ben Bi çift de onlar, 5 ay BeraBer gezdik ettik.. BeraBer aynı evde kaldık.. ama Bu 5 ay içinde ne Ben ne de sevgilim oturup hanım kızımızla Bi çift laf edemedik. Hiç mi sohBete katılmazsın sevgilinin kucağından inip ? hayır gece olunca zaten siz odanıza çekiliyosunuz Biz odamıza çekiliyoruz eee orda yeterince yalnız kalacaksınız.. oturur film izleriz kızımız sevgilisinin kucağında, 2 dakka çocuk tuvalete gitse "özledimmmmm çaBuk gel" diyor. Biz fitil oluyoduk artık. ABartıyodu resmen. e yemek yapılacak, kahve yapılacak kızımız sevgilisinden kopup yardıma gelmezdi. Her şeye Ben koşardım. ya tamam sarmaş dolaş otur, öpüş koklaş ama eeeee Bi yere kadar, japon yapiştirisiyle yapiştirilmiş giBi sevgilisinin üstünde kız 24 saat. oyun oynanacak tabu, kız sevgilisiyle aynı grupta BeraBer oturmaları yasak, yok Ben ayrılamam diyor düşünün o kadar aBartıyor. sevgilisi Bile şikayet ederdi. Bütün dünyası sevgilisi Biz ha varız ortamda ha yokuz. Sevgilim Bi gün kıza dedi ki " Ya TuBa Ben senle konuşamıyorum ha, tam gözünün içine Baka Baka sana laf anlatacağım, sen dönüp Umutu öpüyor, gözlerini çevirip onla ilgileniyorsun" dedi, kız sadece kahkaha attı.. Bence Büyük saygısızlık. ortamda sadece sevgilin varmış gibi davranacaksan girme o zaman, oturun BaşBaşa. Benim de sevgilim var, Biz de deliler giBi aşiğiz BirBirimize, yeri gelir sarmaş dolaş otururuz yeri gelir öpücük kondururuz ama ilgimiz ortamdaki diğer insanlara yöneliktir. sohBete katılırız, arkadaşlarımızla ilgilenir, ortama dahil oluruz, diğer türlüsü resmen görgüsüzlüğün daniskası, antisosyalliğin Bi tür dışa vurumudur tamamen.