• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli çiftlerin yanınızda öpüşüp koklaşması sizi rahatsız eder mi?

çevremde mutlu elele arada birbirine öpücük veren sarılan çiftler görmek beni mutlu eder.
resmi çiftlerden hoşlanmam

ben sevmiyorum yanımda koklaşanları vs.
bikaç sene önce daha kucugum tabi 17 falanım..
dayımın kızıyla eşi bize geldiler
adam kızın agzına duscek
ben cocugum ayıp degil mi yanımda
sinirlenmiş vaziyette mutfaga gittim
anne dedim deli oldum şunlara ayıp denen bişey var.. bikaç ay sonra görcem ben bunları die
bikaç ay gectii
hayvanımsı bir adam oldu ,kızın agzına düşen ,cicimli adam..
ne yapacaksan evinde yap kardeşim..

ben hiç rahatsız olmam ....evli yada değil bir çiftin birbirine aşk sözcükleri söylemelerinden,el ele tutuşmalarından,sarılmalarından neden rahatsız olayım ????????
ben insanların mutluluğundan mutlu olurum .........mutsuzluğundan beslenmem ....

Etrafta kimse yokmuş gibi takmayan aşırı öpüşüp koklaşanları sevmem ama çaktırmadan mahçup tavırlarla birbirini öpüp çevresindekilerdende ilgisini eksik etmeyenleri daha saygın görürüm.
sonuçta bir ortamdasın ve kimse yokmuş gibi davranamazsın.mutluluğunu insanların gözüne bu kadar sokmaya da gerek yok.o an yoksa hadi hepimiz yayılalım kolaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım tabiki pek hoş bişi degil abartılı sekildeyse bide ama yeni evlilermiş sonucta şimdi bazı insanlar vardır yani ciftler sevgilerini her an yasar ve belli eder toplumda bazılarıda içinde yasar dedigin gibi evinde kimsenin olmadıgı yerlerde yasamayı severler...
tabikii ilk defa gittikleri bir yerde böle hareket yapmaları hoş deil ama birbirlerini sevmeseler nasıl yani sırf dikkat cekmek adına böle bişi olabilirmi ki...
ama su sözü çok severim ibadette gizliymiş kabahatte....

bence doğal olunmalı o an içinden geldiyse kucuk opucuk kondurulabilir ya da eşi iltifat edince sarılası gelir ya insanın bunlar normal muhabeti de bozmaz renklendirir.Ama herkesin içinde sanki başbaşa yemek yiyorlarmiş gibi hep romantik hava oluşturmaya çalişiyor asosyal takılıyorlarsa buyrun yalnız takılın alın elinize kadehleri tum gece romantizmi kaybetmeyin.Bu tipler bana da komik geliyor:))

konu sahibine gelicek olursa bence kız iletişimde sorun cekmiş kocası da mecburen yalnız hissetmesin diye yanında olmuş.ıletişimsiz gorunmemek için de bakın biz aslında cok konuşkan seveceniz sevimliyiz mesajı vermek içinde surekli bu şekilde davranmişlar.

Hoşuma gitmez, çok içli dışlı olunması.
Misafirliğe gelmişler, 2 dakika sabretsinler.
Evlerine gidince ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar.
Sevgi sözcükleri olabilirde, aşırısına başkalarının yanında karşıyım.

konu tamamen sapmış..
arkadaş bir arkadaş topluluğunda sadece ve sadece birbirleriyle ilgilenerek etraftaki kimseyle iletişim kurmayan çiftlerden bahsediyor..kendi başına gelen örnekteki gibi...
yoksa başkasının mutluluğuyla mutlu olma...mutsuzluğuyla beslenme filan bu konuyla çok alakasız yorumlar..

ve ben en başta yaptığım yorum gibi yine diyorumki maden kimseyle iletişim kurmayacaksın birbirinden başka, niye arkadaş sohbetlerine katılıp sosyallik içinde asosyal davranasın..eğer buysa durum şov bana göre..

konu tamamen sapmış..
arkadaş bir arkadaş topluluğunda sadece ve sadece birbirleriyle ilgilenerek etraftaki kimseyle iletişim kurmayan çiftlerden bahsediyor..kendi başına gelen örnekteki gibi...
yoksa başkasının mutluluğuyla mutlu olma...mutsuzluğuyla beslenme filan bu konuyla çok alakasız yorumlar..

ve ben en başta yaptığım yorum gibi yine diyorumki maden kimseyle iletişim kurmayacaksın birbirinden başka, niye arkadaş sohbetlerine katılıp sosyallik içinde asosyal davranasın..eğer buysa durum şov bana göre..

Yani, bu durumda, yeni evlilermiş zaten, oturup evlerinde , zaman geçirseler daha mantıklı. Zaten nasıl olsa iki kişiymiş gibi davranmışlar, hem de başkasının evinde. Niye geldin kardeş o zaman.

ben de hiç sevmiyorum
evinde ne yapıyorsan yap insanların içinde öyle hareketlere hiç gerek yok

valla Bence de Bi ortam içindeysen azıcık ordaki insanlarla etkileşim kur. Ne o öyle sanki aylardır görmemiş hiç yalnız kalmamış giBi.. Benim sevgilimin kuzeni var, onla eski kız arkadaşı öyleydi sinir olurdum sinir ! şimdi Biz 4 kişiyiz, Bi çift sevgilimle Ben Bi çift de onlar, 5 ay BeraBer gezdik ettik.. BeraBer aynı evde kaldık.. ama Bu 5 ay içinde ne Ben ne de sevgilim oturup hanım kızımızla Bi çift laf edemedik. Hiç mi sohBete katılmazsın sevgilinin kucağından inip ? hayır gece olunca zaten siz odanıza çekiliyosunuz Biz odamıza çekiliyoruz eee orda yeterince yalnız kalacaksınız.. oturur film izleriz kızımız sevgilisinin kucağında, 2 dakka çocuk tuvalete gitse "özledimmmmm çaBuk gel" diyor. Biz fitil oluyoduk artık. ABartıyodu resmen. e yemek yapılacak, kahve yapılacak kızımız sevgilisinden kopup yardıma gelmezdi. Her şeye Ben koşardım. ya tamam sarmaş dolaş otur, öpüş koklaş ama eeeee Bi yere kadar, japon yapiştirisiyle yapiştirilmiş giBi sevgilisinin üstünde kız 24 saat. oyun oynanacak tabu, kız sevgilisiyle aynı grupta BeraBer oturmaları yasak, yok Ben ayrılamam diyor düşünün o kadar aBartıyor. sevgilisi Bile şikayet ederdi. Bütün dünyası sevgilisi Biz ha varız ortamda ha yokuz. Sevgilim Bi gün kıza dedi ki " Ya TuBa Ben senle konuşamıyorum ha, tam gözünün içine Baka Baka sana laf anlatacağım, sen dönüp Umutu öpüyor, gözlerini çevirip onla ilgileniyorsun" dedi, kız sadece kahkaha attı.. Bence Büyük saygısızlık. ortamda sadece sevgilin varmış gibi davranacaksan girme o zaman, oturun BaşBaşa. Benim de sevgilim var, Biz de deliler giBi aşiğiz BirBirimize, yeri gelir sarmaş dolaş otururuz yeri gelir öpücük kondururuz ama ilgimiz ortamdaki diğer insanlara yöneliktir. sohBete katılırız, arkadaşlarımızla ilgilenir, ortama dahil oluruz, diğer türlüsü resmen görgüsüzlüğün daniskası, antisosyalliğin Bi tür dışa vurumudur tamamen.

disariya gösteris baska bisey degil
görmemisin oglu olmus tutmus seyini koparmis cinsinden
hic hoslanmam civik civik hareketlerden

bugün parka oğlumu götürünce bi tanesiyle raslaştım..
midem bulandı..çok antipatiiikbilmiyorumkismile

yaa bazıları cidden gösteriş amaçlı yapıyor ve durumlarıda çok komık oluyor
ancak gercekten samımı ve içten olanları tebrık edıyorum..
zaten içten olan sevgi öyle aşırıya abartıya kaçmıyor farkında olduysanız..
Aşkın o saflıgı ve masumlugu gibi gözlerdeki gulumsemedir ama derinlerde aşkın kıvılcım yerıdır.. bir bakısından düşüncelerini okumaktır..yerine göre heyecan yerine göre şefkattir..

birazda bu ailedeki yetiştirmeye baglı bence..Gülsüm sultanın dediği gibi buyuklerımızden hep saygı cercevesınde sevgıyı oğrendıgımız içib bekıde garip gelıyordur bana\ bize..
.......
bizde 2aylık evlıyken eşimin iş yerındekı arkasası ve karısıyla sinemeya gittik..eşimin iş arkadası 15yıllık evlıler (erken evlılık 15inde evlenmıs ıkısıde) neyse.. bız gidiyoruz arabada bunlar arabada ustuste sarmas dolas aşkitosu vsvs..ki biz yapmıyoruz o hareketlı şahsen garibime gitti (cünkü normalde evde kavga gurultu eksık olmayan huzuru olmayan bir evlılıklerı vardır ama dısarıya karsı biz süperiz imajı verıyorlar ve okadar barizki yapmacık oldugu 8 yasında cocuk anlar yani) sinemada oturacagız bunlar bizde 2 koltuk otede bıyere oturdular ben olayım eşim olsun çagırdık kaçkere gelmek istemediler ... adı ne oldu;birlıkte sinemaya gittik.

son olarak bazı arkadasların dedigi gibide oluyor evlı bayanlarkı bende evlıyım sonucta hadi onu gectım evlı olmasaydım bile baskasının esıne yan gozle bakacak kadar şe.. değilim ama bazı bayanlar özelıkle yapıyorlar yani kendı özgüven eksıklerınden dolayı olsa gerek..
bak bu benım kocam ona gore davran der gibi hahah :)))

itici geliyor demiyiyemdi
hoşlanmadığım bir durumdur
madem birbirinizi yalayıp durcaksınız ozaman evden çıkmasaydınız dedirtiyor bazılarıda
ha aşkım, bebeğim gibi sözlerden kimsenin rahatsız olacağını düşünmüyorum
zaten onlar bi zaman sonra ağız alışganlığı oluyor kavga ederken bile aşkım diye biliyor insan
ama işte sarmaş dolaş olan, nerdeyse üst üste oturanlara bir anlam veremiyorum
çoğu zaman şov gibi geliyor zaten
"bakın biz nekadar mutluyuz ve aşığız vs. vs." der gibi
iyi güzel allah bozmasın ama kime neyi ispat ediyorlarki
allah'tan çevremizde bu tarz çiftler pek yok

Bende vıcıklığı sevmem yada ileri gidecek boyutta yakın olmayı ama burada bir el tutuşma, bir öpücük kondurma yada aşk sözcüğü söyleme var neden bu kadar abartılıyor bu çağda bunlar anlamıyorum.. Daha 8 aylık evlilermiş adı üstünde cicim ayları o aylarda çiftler kimin yanında olsalar elele, gözgöze olurlar.. Hem anne bebe büyük değil arkadaşları ile beraberlermiş ilkde fa bile gidiyor olsalar sevgilerini dışa vurabilen insanlar.. Elbette şehvetle öpüşen orasını burasını başkasıınn yanında elleyen insanlar terbiyesizdir ama burada bu durumlarım olmadığını sanıyorum. Benimde eşim bana sevgisini acayip gösterir yanağımdan öper, elimi tutar, gözlerine bakar, sevdiğini söyler hep arkadaşların yanında.. Bir kankası evlendi kızla da yeni tanışmıştık ama onlarda bizde çok rahattık onarda evliydi ama sevgili gibi flört ediyor gibi bir yere çıksak hep sarılarak yürürüz hep beraberde olsak o eşine, eşimde bana öpücük kondurur elimi tutar.. Tamam siz orada yokmuşsunuz gibi davranmaları hoş olmayabilir ama yeni evlier mazur görün canım biraz... Zamanla zaten çocuk felan derken kalmıyor...

bugüne kadar başkaları beni rahatsız etmedi ama ben rahatsız oldum kendim.

arabadaydık,biz önde sevgilmin arkadaşı arkadaydı,sevgilimle uzun süre görüşemeyecektik,çok özlemiştik şimdiden birbirimizi,sevgilimin arkadaşı arkada konuşuyordu,bende başımı çevirdim ve sevgilim birden uzanıp öptü beni,masumca ama öpüşme olmadı,sevgilimin arkadaşıda birden kekelemeye başladı eeeee...şey...sonra diye,orda kızdım sevgilime yaptığı ayıptı.

bende öyle vıcık vıcık davranışları sevmiyorum evli olsun olmasın bir ortama giriyorsan o ortama ayak uydurmalısın istemiyorsan o ortama girmeyeceksin

2 sene önce bir arkadaşımızın evine gitmiştik üst komşuları geldi . bizde televizyon izliyorduk bize bi merhaba dediler oturdular ay aşkım geçen dizide böyle olmuştu dimi ay evet şu şöyleydi bitanem sanki biz yokuz :)) ee evinde kalsaydın o zaman neden geldin ki 20 dakika otudular hadi görüşürüz dediler arkadaşa gittiler değişiklik oldu işte onlara :):))

Back
X