- 7 Nisan 2025
- 52
- 14
- 3
- Konu Sahibi Yureglneguneskoy
-
Polise gitmelisiniz. Anlattığınız gibiyse daha tehlikeli böyle beklemek. Ailede yok mu şöyle babayigit bir adam bir sure yanınıza gelse. Telefon falan açarsa o açıp bir güzel korkutsa falan. Yalnız olduğunuzu dusunmemesi lazım. Fotoğraflarla da sizi tehdit etmesine asla musade etmeyin. Ne halt ederse etsin. Hatalarınız çok fazla ama geçmişe dönüp degistirmeyeceginize göre bundan sonra atacağınız adımlar onemli. Siz pasif kaldığınız için korkutarak devam ediyor olabilir bilmiyorum.
Evet çok doğru haklısınız avukatsız bu işin içinden çıkamamKonu sanirim dolandiricilik degilde santaj, bu da suç ve muhtemelen boyle bir adamin ilk sucu degildir. Bir avukat esliginde savciliga sikayet etmeniz hayriniza olacak gibi duruyor.
Gecmis olsun.
Hala para istiyor mu peki tehdit ederek?Paramı istedim zor durumdayım param yok dedi. Karısına söylemekle çok tehdit ettim umurunda değil oda biliyor diyor . Bilmiyorum doğrumu söylüyor yalanmı
Evet çok doğru haklısınız avukatsız bu işin içinden çıkamam
3 yıldır geç saatte aradığınızda ne yapıyordu?karısıyla beraber mi dolandırıcılar acaba?madem can güvenliğiniz söz konusu,evli olup olmaması geçtim,kendinizi koruyun,polise gidin,aileniz yok mu, bi gözdağı versinler..gerekiyorsa şehir bile değiştirin..
Hala para istiyor mu peki tehdit ederek?
Hala para istiyor mu peki tehdit ederek?
Para istemiyor benimle olmak istiyor beni tekrar elde edince heralde elimi avucumu yemeyi planlıyorHala para istiyor mu peki tehdit ederek?
Yani gözlerim doldu benim durumumu tanımadığım bir insan öyle net analiz etmişkiBaşından sonuna sıkıntı
Adamı şikayet etseniz devlet bi halt etmiyor karısına soylesenız karısı defetsen tamamen sizin başınıza kalacak çocuğunuzun sınav zamanında şuan ev degıstırmek yeniden bi düzen kurmak resmen bütün ev duzenınızı psikolojinizi mahvedecek yeni bir iş düzeni kurmak sizin manevi maddi her türlü etkileyecek .
Bir avukat bulmanız fikrine katılıyorum. Yalnız çözülecek gibi değil. Korktuğunuzu çok belli etmeyin diyorum ekstra olarak. Korkunun kokusunu alırsa daha da üstünüze gelebilir.Para istemiyor benimle olmak istiyor beni tekrar elde edince heralde elimi avucumu yemeyi planlıyor
Herşeyi kılıfına uydurmuş dolandırıcıymış z
Hemen polise şikayet edin, korkulacak birşey yok, öyle tipler aslında çok korkak olur, bı sefer ifade versin ve uzaklaştırma kararı aldırın bak bakalım sesi çıkacak mıMerhaba evet malesefki çok ısrar ederdi kendisi müstehcen foto için elinde fotoğrafım var. Parayı elden aldı ben biraz varlıklı bir insanım 3 seneye 100 bin tlyi yayın pekte sorun etmedim ama bu adam öyle bir manüpülasyon ustasıki öyle bir aşık etmiştiki beni kendine oyunlarına ayıkamadım. Aşkın gözü kördür ve ben aşık olunca malesefki huyum hüçbişeyin hesabını yapmam paranında hesabını yapmadım yaki yalanları ortaya çıkıncaya kadar. Ailem başka şehirde çocuğum sınavlara hazırlanıyor. Benim yapacağım tek bir şey var oda polise gitmek ancak çözüm olurmu bilmiyorum? Zira örneklerini görüyoruz adama ev hapsi verip ayak bileğine kelepçe takıyorlar onu söküp gene yapacağını yapıyor. Bu sefer dahada hırslanır diyede korkuyorum çocuğum var. Allah’ıma dua ediyorum yapacak bişeyim yok
Sahte kimlik kullanan bir insan dolandırıcı olduğunu söylemiştim ayrıca güçlü çevresi olan biri eli kolu uzun. Adını arattırdım evet bişey çıkmadı. Kendisinin devletin bir biriminde gizli bir işi olduğunu söyledi kullandığı araç ona ait çıkmadı. Vs.. ben varlıklı bir insanım 100 bin tl yi aldığının farkına bile varmadım 3 sene içinde. Ben ilk defa aşık oldum yaşla ilgisi yok bunun. Ama çok hatalıyım saymakla bitmez hatalarım. Lütfen herkes ıncığına cıncığına kadar araştırsın lütfenKaç yaşında insansınız hiç ismini, soy ismini aratmadınız mı? mesleğine ya da geçmişine dair iz bulmadınız mı? 3 seneye yayarsanız 100 bin lira kıymetli para üstelik cocugunuz da vardır. Cocuğunuzun rızkını yedirmişsiniz. Akıl fikir versin. Şantaj yapma ve daha cok para alma ihtimline karsın dava acın elindeki tüm teknolojik aletlere el koyarlar. Adli sicil kaydında bari bir leke kalsın.
Ellden verdiysen o paranın üstüne soğuk su iç ama santajida şikayet et yarın birgün ciddi zararlar verirSahte kimlik kullanan bir insan dolandırıcı olduğunu söylemiştim ayrıca güçlü çevresi olan biri eli kolu uzun. Adını arattırdım evet bişey çıkmadı. Kendisinin devletin bir biriminde gizli bir işi olduğunu söyledi kullandığı araç ona ait çıkmadı. Vs.. ben varlıklı bir insanım 100 bin tl yi aldığının farkına bile varmadım 3 sene içinde. Ben ilk defa aşık oldum yaşla ilgisi yok bunun. Ama çok hatalıyım saymakla bitmez hatalarım. Lütfen herkes ıncığına cıncığına kadar araştırsın lütfenannesiyle abisiyle tanıştım ben bu kişinin ve bana hiçbişey söylemediler. Artık ben bu saatten sonra kimseye güvenmiyorum benim için bitmiştir
Travmatik etki bırakmıstır illaki ama cocugunuz var hem kendi iliskinize hem de onun iliskilerine olumsuz yansıması olur. Psikolojik destek alın bu konuda. Dava açın yanına kalmasın bu olaySahte kimlik kullanan bir insan dolandırıcı olduğunu söylemiştim ayrıca güçlü çevresi olan biri eli kolu uzun. Adını arattırdım evet bişey çıkmadı. Kendisinin devletin bir biriminde gizli bir işi olduğunu söyledi kullandığı araç ona ait çıkmadı. Vs.. ben varlıklı bir insanım 100 bin tl yi aldığının farkına bile varmadım 3 sene içinde. Ben ilk defa aşık oldum yaşla ilgisi yok bunun. Ama çok hatalıyım saymakla bitmez hatalarım. Lütfen herkes ıncığına cıncığına kadar araştırsın lütfenannesiyle abisiyle tanıştım ben bu kişinin ve bana hiçbişey söylemediler. Artık ben bu saatten sonra kimseye güvenmiyorum benim için bitmiştir
Kadın varlıklı. Adam paranın peşinde. Altın yumurtlayan tavuğunu kaybetmek istemiyor. Ondan kolay bırakmaz gibi. Konu sahibi ailenizden korkmayın ya şehir değiştirip iz kaybettirin yada polise gidin. Müge anlıya çıkacağınızı dahi söyleyip blöf yapın korkar belkiBöyle dediğinde paramı ver demiyor musunuz? Yani şu pozisyondaki bir adamın paranızı vermesi için baskı yaptığınızda ve karısına söylemekle tehdit ettiğinizde hala ulaşması kafamda oturmuyor.
Yani ne diyebilirim ki şu dakikadan sonra yapılabilecek bisey kalmamış olan olmuş önemli olan bundan sonrası . Size de yüklenmek doğru olmaz artık zaten yeterince pişman ve yorgunsunuz .Yani gözlerim doldu benim durumumu tanımadığım bir insan öyle net analiz etmişki
Sahte kimlik kullanan bir insan dolandırıcı olduğunu söylemiştim ayrıca güçlü çevresi olan biri eli kolu uzun. Adını arattırdım evet bişey çıkmadı. Kendisinin devletin bir biriminde gizli bir işi olduğunu söyledi kullandığı araç ona ait çıkmadı. Vs.. ben varlıklı bir insanım 100 bin tl yi aldığının farkına bile varmadım 3 sene içinde. Ben ilk defa aşık oldum yaşla ilgisi yok bunun. Ama çok hatalıyım saymakla bitmez hatalarım. Lütfen herkes ıncığına cıncığına kadar araştırsın lütfenannesiyle abisiyle tanıştım ben bu kişinin ve bana hiçbişey söylemediler. Artık ben bu saatten sonra kimseye güvenmiyorum benim için bitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?