Evli çıktı, peşimi bırakmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten ne geliyorsa başıma bu yufka yüreğim yardimseverligim yüzünden geliyor. Bu adam da bunu çok fark etti direkt o noktalarima yani kör noktalarıma saldırdı. Elim kolum bağlı gibi hissettim ama şükür ki biraz destekle doğru yolu buldum.
Siz yardım etmeyi seviyorsunuz, bazı insanlar başkalarına yardım ettikçe mutlu olur.Boslugunuza denk geldi demekki çünkü yaşı bile size göre çok.İletisim bilgilerinizi vermediginiz iyi olmuş.Ben inanıyorum Allah insanlara olan merhetinizin karşılığını verecek insallah size

En son engellediğinizi okudum, tebrik ediyorum sizi ❤️

Hiç açıklama yapmak gibi bir zorunluluğunuz yok, böyle durumlarda aman kalp kırarım diye düşünmeden kestirip atmak lazım. Yoksa siz açıkladım artık yazmaz derken karşı taraf biraz daha zorlarsan peki der düşüncesiyle üstünüze geldikçe geliyor.

Laftan anlamayanın sonu engeldir, insan gibi konuşulurken sus artık değil mi?

Takıntılı bir tipmiş, kurtuldunuz çok şükür 😊

Siz yardım etmeyi seviyorsunuz, bazı insanlar başkalarına yardım ettikçe mutlu olur.Boslugunuza denk geldi demekki çünkü yaşı bile size göre çok.İletisim bilgilerinizi vermediginiz iyi olmuş.Ben inanıyorum Allah insanlara olan merhetinizin karşılığını verecek insallah size
Beni tanımayan insanlar burda çok yanlış nitelendirmeler yaptılar en çok da ona üzüldüm. İnşallah bakalım.

Merhaba hanımlar,

Böyle bir konuyla geleceğim asla aklıma gelmezdi. Hem vicdanım hem merhametin çok sıkışmış durumdayım. Kendisiyle sosyal medyada tanıştık, gayet iyi anlaşıyorduk. Iki gün önce evli olduğunu, evliliğinde mutsuz olduğunu ve boşanmayı bekledigini ve bir de oğlu olduğunu söyledi. Ben bunu öğrenir öğrenmez "hala evlisiniz sadakat yükümlülüğünüz devam ediyor bir daha bana yazmayın" diyerek kestirip attım.

Ertesi gün uzun uzun kendisini anlattı yok işte bana sürekli hakaret ediyor, yüzünü dahi görmek istemiyorum. Aynı evde kalma nedenimiz borcum olanı vermek, yakında bosanacağız, aylardır kanepede yatıyorum falan filan.

Ben 23 yaşındayım. Güzel bir mesleğim var. Adam benden 12 yaş büyük, mesleği de bana göre daha düşük. Yani bunları şunun için söylüyorum bulmuş altın yumurtlayan tavuğu bırakmıyor. Ne kadar olmaz desem de vazgeçmedi. En son dedim ki "boşanırsan ondan sonra konuşuruz bu şartlar altında ben metres olamam, yuva yıkan hiç olamam." Tamam dedi, senin için beklerim, ömrünü ömrüme katacağım, senin için savasacagım bla bla.

Duygusal boşlukta olduğu için 15gundur tanıdığı kişiye seni seviyorum diyebilen biri bu. Ben onunla ömrümü birleştirmeyi düşünmüyorum ama onun boşanma sürecinde iyice dibi görmesini de istemiyorum. Bunu bir insan olarak, vicdani olarak istemiyorum. Ortada çocuk var her şeyden öte. Lütfen bana bir akıl verin, bu adamın bedduasini almadan nasıl kaçacağım?

Güncelleme: Vermiş olduğunuz cesaretle de kendisini engelledim hesabı dondurdum. En doğrusu buydu.
Bu adamın ne bedduası olacak ki ? Beddua etse tutacak mı? Evli boşanmadan nette uğraşıyor. Adam olsa evliliğine sahip çıkardı. Dibe çökerse çöksün size ne ? Acımayın acınacak hale gelirsiniz..

Üzerine konuşacak bir şey kalmadığına göre sevgili Mune Mune konuyu kilitleyebilir miyiz?

Yaw artık şu bayat yalanlara inanmaktan vazgeçin
Mutsuzmuş, kanepede yatıyormuş, boşancakmış bla bla bla
Bunları geveleyen erkeklerin eşlerinin bir çoğu hamile oluyor nasıl oluyorsa
Belkide kanepe fantazisidir 🤦🏻‍♀️

Son düzenleme:
Yaw artık şu bayat yalanlara inanmaktan vazgeçin
Mutsuzmuş, kanepede yatıyormuş, boşancakmış bla bla bla
Bunları gevelen erkeklerin eşlerinin bir çoğu hamile oluyor nedense
Inanmadım ben de zaten. Çocuktan önce de böyleydi çocuktan sonra da böyle oldu. Kanepede yattım dedi. Dilime geldi çocuğu da kanepede mi yaptınız demek ama çok yakışıksız kalır diye diyemedim 😂🙈

hep aynı terane. zorla evlendirildim. cocuk var diye devam ettim. zaten ayrı yatıyorum(alt metin onun koynuna girmiyorum sen al beni koynuna) zaten kötü ee pis kadın. boşanma asamasındayız (alt metin boşanacağım bekle sen bu arada komusmaya heyecana devam edelim).

sizde inandınız mı buna? bir de bosanma asamasinda dibe vurmasin diyorsunuz. adamda sadece hormonlar tavan siz bırakmayın diye saymış dökmüş. burada 1000 tane böyle konu varsa 1000 tanesi de hep aynı yalanlar. Merak etmeyin dibe felan vurmaz hatta karısından da boşanmaz yarın bir gün karısı 2. yi doğurur.

Siz bırakıncada yeni kisileri ekler onları kandırmaya calişir olur biter.

23 yaşındasınız sizden 12 yaş buyuk internetten tanıştığınız adamın sizin icin boşanacağını siz onu terkederseniz dibe vuracağını felan düşünüyorsunuz. tecrübesizliğinizden kaynaklanıyor bu.

İnternette konuştuğunuz insanlara dikkat edin. Benden size abla tavsiyesi.

Beni tanımayan insanlar burda çok yanlış nitelendirmeler yaptılar en çok da ona üzüldüm. İnşallah bakalım.
Evli olduğunu baştan söylese zaten konusmazdiniz bu adamın basiretsizliği.Sanal alem yalan alem diyorlar ya öyle.Sakın iletişim kurmayın sonra askinti olur falan, stajiniz bir bitsin sonra zaten başka illere de davalara gidersiniz mutlaka görüp beğenen olur sizi.Bir arkadaşım vardı havalimanında polisti kız, sonra kocası askerlik için kızın bulunduğu havalimanındaki İl'e gidiyor.Kizi beğeniyor ve görüşmeye başlayıp evlenme teklifi ediyor adam komiserdi .Evlendiler

Inanmadım ben de zaten. Çocuktan önce de böyleydi çocuktan sonra da böyle oldu. Kanepede yattım dedi. Dilime geldi çocuğu da kanepede mi yaptınız demek ama çok yakışıksız kalır diye diyemedim 😂🙈
İnanmadıysanız konunun üzerine düşünülcek fazla birşey yok. Heryerden engelleyin kapansın konu.

Ne bedduası Allah aşkına asıl eşi beddua ederse tutar hep aynı yalanlar boşanmayı düşünen biri aynı evde kalmaz.

Evli olduğunu baştan söylese zaten konusmazdiniz bu adamın basiretsizliği.Sanal alem yalan alem diyorlar ya öyle.Sakın iletişim kurmayın sonra askinti olur falan, stajiniz bir bitsin sonra zaten başka illere de davalara gidersiniz mutlaka görüp beğenen olur sizi.Bir arkadaşım vardı havalimanında polisti kız, sonra kocası askerlik için kızın bulunduğu havalimanındaki İl'e gidiyor.Kizi beğeniyor ve görüşmeye başlayıp evlenme teklifi ediyor adam komiserdi .Evlendiler
Yok yok engelledim zaten. Üzerimden büyük bir yük kalktı.

Zaten engellemişsin en mantıklısı da ben merakımdan soruyorum. Yani sosyal medyadan hiç tanımadığın biri ile neden konuşursun. Karşında ki evli de çıkar sapık da katil de. Herkeste var telefon. Sadece senin için değil genel merak benim ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X