- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Basitçe kurtulabileceğiniz bir olayı dramatize edip arabesk modlarına girmişsiniz resmen.Çok büyük bir yükten kurtulmuş gibi ferah hissediyorum. En başında yapmam gereken buydu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basitçe kurtulabileceğiniz bir olayı dramatize edip arabesk modlarına girmişsiniz resmen.Çok büyük bir yükten kurtulmuş gibi ferah hissediyorum. En başında yapmam gereken buydu.
Her zamanki halim diyelim.Basitçe kurtulabileceğiniz bir olayı dramatize edip arabesk modlarına girmişsiniz resmen.
Kocam evli çıksa bu kadar üstüne düşünmem valla. Yeni nesil dramaquenn bayaBasitçe kurtulabileceğiniz bir olayı dramatize edip arabesk modlarına girmişsiniz resmen.
Siz yardım etmeyi seviyorsunuz, bazı insanlar başkalarına yardım ettikçe mutlu olur.Boslugunuza denk geldi demekki çünkü yaşı bile size göre çok.İletisim bilgilerinizi vermediginiz iyi olmuş.Ben inanıyorum Allah insanlara olan merhetinizin karşılığını verecek insallah sizeZaten ne geliyorsa başıma bu yufka yüreğim yardimseverligim yüzünden geliyor. Bu adam da bunu çok fark etti direkt o noktalarima yani kör noktalarıma saldırdı. Elim kolum bağlı gibi hissettim ama şükür ki biraz destekle doğru yolu buldum.
Beni tanımayan insanlar burda çok yanlış nitelendirmeler yaptılar en çok da ona üzüldüm. İnşallah bakalım.Siz yardım etmeyi seviyorsunuz, bazı insanlar başkalarına yardım ettikçe mutlu olur.Boslugunuza denk geldi demekki çünkü yaşı bile size göre çok.İletisim bilgilerinizi vermediginiz iyi olmuş.Ben inanıyorum Allah insanlara olan merhetinizin karşılığını verecek insallah size
Bu adamın ne bedduası olacak ki ? Beddua etse tutacak mı? Evli boşanmadan nette uğraşıyor. Adam olsa evliliğine sahip çıkardı. Dibe çökerse çöksün size ne ? Acımayın acınacak hale gelirsiniz..Merhaba hanımlar,
Böyle bir konuyla geleceğim asla aklıma gelmezdi. Hem vicdanım hem merhametin çok sıkışmış durumdayım. Kendisiyle sosyal medyada tanıştık, gayet iyi anlaşıyorduk. Iki gün önce evli olduğunu, evliliğinde mutsuz olduğunu ve boşanmayı bekledigini ve bir de oğlu olduğunu söyledi. Ben bunu öğrenir öğrenmez "hala evlisiniz sadakat yükümlülüğünüz devam ediyor bir daha bana yazmayın" diyerek kestirip attım.
Ertesi gün uzun uzun kendisini anlattı yok işte bana sürekli hakaret ediyor, yüzünü dahi görmek istemiyorum. Aynı evde kalma nedenimiz borcum olanı vermek, yakında bosanacağız, aylardır kanepede yatıyorum falan filan.
Ben 23 yaşındayım. Güzel bir mesleğim var. Adam benden 12 yaş büyük, mesleği de bana göre daha düşük. Yani bunları şunun için söylüyorum bulmuş altın yumurtlayan tavuğu bırakmıyor. Ne kadar olmaz desem de vazgeçmedi. En son dedim ki "boşanırsan ondan sonra konuşuruz bu şartlar altında ben metres olamam, yuva yıkan hiç olamam." Tamam dedi, senin için beklerim, ömrünü ömrüme katacağım, senin için savasacagım bla bla.
Duygusal boşlukta olduğu için 15gundur tanıdığı kişiye seni seviyorum diyebilen biri bu. Ben onunla ömrümü birleştirmeyi düşünmüyorum ama onun boşanma sürecinde iyice dibi görmesini de istemiyorum. Bunu bir insan olarak, vicdani olarak istemiyorum. Ortada çocuk var her şeyden öte. Lütfen bana bir akıl verin, bu adamın bedduasini almadan nasıl kaçacağım?
Güncelleme: Vermiş olduğunuz cesaretle de kendisini engelledim hesabı dondurdum. En doğrusu buydu.
Dibi görmesin diye değil zaman kazanabilmek için.Ne kadar minnos bir kalbiniz var..demek dibi gormesin diye bosan sonra konusalim dediniz..goz yaslarim pit pit
Inanmadım ben de zaten. Çocuktan önce de böyleydi çocuktan sonra da böyle oldu. Kanepede yattım dedi. Dilime geldi çocuğu da kanepede mi yaptınız demek ama çok yakışıksız kalır diye diyemedimYaw artık şu bayat yalanlara inanmaktan vazgeçin
Mutsuzmuş, kanepede yatıyormuş, boşancakmış bla bla bla
Bunları gevelen erkeklerin eşlerinin bir çoğu hamile oluyor nedense
Evli olduğunu baştan söylese zaten konusmazdiniz bu adamın basiretsizliği.Sanal alem yalan alem diyorlar ya öyle.Sakın iletişim kurmayın sonra askinti olur falan, stajiniz bir bitsin sonra zaten başka illere de davalara gidersiniz mutlaka görüp beğenen olur sizi.Bir arkadaşım vardı havalimanında polisti kız, sonra kocası askerlik için kızın bulunduğu havalimanındaki İl'e gidiyor.Kizi beğeniyor ve görüşmeye başlayıp evlenme teklifi ediyor adam komiserdi .EvlendilerBeni tanımayan insanlar burda çok yanlış nitelendirmeler yaptılar en çok da ona üzüldüm. İnşallah bakalım.
İnanmadıysanız konunun üzerine düşünülcek fazla birşey yok. Heryerden engelleyin kapansın konu.Inanmadım ben de zaten. Çocuktan önce de böyleydi çocuktan sonra da böyle oldu. Kanepede yattım dedi. Dilime geldi çocuğu da kanepede mi yaptınız demek ama çok yakışıksız kalır diye diyemedim![]()
İnanmadıysanız konunun üzerine düşünülcek fazla birşey yok. Heryerden engelleyin kapansın konu.
Yok yok engelledim zaten. Üzerimden büyük bir yük kalktı.Evli olduğunu baştan söylese zaten konusmazdiniz bu adamın basiretsizliği.Sanal alem yalan alem diyorlar ya öyle.Sakın iletişim kurmayın sonra askinti olur falan, stajiniz bir bitsin sonra zaten başka illere de davalara gidersiniz mutlaka görüp beğenen olur sizi.Bir arkadaşım vardı havalimanında polisti kız, sonra kocası askerlik için kızın bulunduğu havalimanındaki İl'e gidiyor.Kizi beğeniyor ve görüşmeye başlayıp evlenme teklifi ediyor adam komiserdi .Evlendiler